georgegre21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 καλα turbo x με την καμιά δεν υπάρχει χειρότερο ειδικά στο service όσο άφορα τα χαρακτηριστηκα όπως μου είπες το mls δίνει 13 mp ενω το moto 8 mp άλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατακρίνετε έτσι την mls επειδή είναι ελληνική εταιρία τώρα αν βάλω σε αυτά που μου προτείνετε θα κοιτάξω για s3 neo
StigmaX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 καλα turbo x με την καμιά δεν υπάρχει χειρότερο ειδικά στο service όσο άφορα τα χαρακτηριστηκα όπως μου είπες το mls δίνει 13 mp ενω το moto 8 mp άλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατακρίνετε έτσι την mls επειδή είναι ελληνική εταιρία τώρα αν βάλω σε αυτά που μου προτείνετε θα κοιτάξω για s3 neo Η mls δεν κατασκευάζει τηλέφωνα. Είναι ακριβώς όπως στο turbox. OEM συσκευές, με κολλημένο αυτοκόλλητο της εταιρείας. 2
Tragic! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ναι οκ όσο είναι ή μοτορολα που σου ξένισε Ελληνική άλλο τόσο είναι και ή mls. Όσο για τα τούβλο Εξ χαριτολογώντας τα πρότεινα αλλά σε παρακαλώ ρε αδερφέ.. εδώ σε χάλασε το moto εκεί κολλησες.. Ή σύγκριση των mpxl ασχολιαστη. Και λιγα για το Πλαίσιο.. το service του απλα γαμαει.. Η mls δεν κατασκευάζει τηλέφωνα. Είναι ακριβώς όπως στο turbox. OEM συσκευές, με κολλημένο αυτοκόλλητο της εταιρείας. Σαδεντρεπεσαι.
georgegre21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά χαλαρώνουμε εδω λέμε γνώμες δεν χρυαζεται να κατηγορούμε ο καθένας μας με βάση εμπειρίας ξερει και ποια ειναι η turbo x και η καθε εταιρια mls samsung κ.τ.λ
GianniSM Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 καλα turbo x με την καμιά δεν υπάρχει χειρότερο ειδικά στο service όσο άφορα τα χαρακτηριστηκα όπως μου είπες το mls δίνει 13 mp ενω το moto 8 mp άλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατακρίνετε έτσι την mls επειδή είναι ελληνική εταιρία τώρα αν βάλω σε αυτά που μου προτείνετε θα κοιτάξω για s3 neo H MLS software πουλά όχι hardware. Rebranded είναι όχι δικό της σχέδιο. Παίρνει μια υφιστάμενη συσκευή της αλλάζει το λόγκο την φορτώνει με το δικό της και την ονομάζει Ελληνική αφού πριν της βάλει τα προγράμματα της. Τώρα για την κάμερα τα μεγκαπίξελς από μόνα τους έχουν αξία όταν πρόκειται να τυπωθεί η φώτο και όσο πιο μεγάλη είναι τόσο πιο ψιλή ανάλυση χρειάζεται. Από την άλλη πόστερ από φώτο κινητού δεν ξέρω κανέναν να δημιουργεί. Αν μιλάμε για νορμάλ φώτο που θα χρησιμοποιηθεί στα social media κατά βάση τότε ο αισθητήρας το flash κλπ παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο από τα ξερά μεγκαπίξελ.
Grey Warden Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα με την Mls. Ένας φίλος μου πήγε σαν το ζώο και αγόρασε με 329 ευρώ το Mls Ιqtalk S8 από τα Public και νόμιζε οτι έκανε την αγορά του αιώνα επειδή του είπαν οτι είναι οκταπύρηνο και οτι είναι το ταχύτερο κινητό στην αγορά... Φυσικά πρόκειται για ένα Zolo (ινδικό) των 180 ευρώ. Η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι έψαχνε θήκη για το μοντέλο και δεν έβρισκε αφού η ποικιλία ήταν πολύ περιορισμένη και αναγκάστηκε να αγοράσει από τις υπερτιμολογημένες της ίδιας της Mls. Ευτυχώς κατάλαβε το λάθος του και θα το ξέρει στην επόμενη του αγορά αλλά 329 ευρώ πήγαν στο βρόντο όταν αγοράζεις G2 και σου μένουν ρέστα ή ένα Z2 αν θες να εξαντλήσεις το budget. Σε αυτά τα λεφτά Moto G με κλειστά μάτια από Ελλάδα.
Tragic! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά χαλαρώνουμε εδω λέμε γνώμες δεν χρυαζεται να κατηγορούμε ο καθένας μας με βάση εμπειρίας ξερει και ποια ειναι η turbo x και η καθε εταιρια mls samsung κ.τ.λ Δεν κατηγορούμε απλα δε θέλουμε να πέσεις στη φακα και χρυσοπλερωσεις για Ινδο(?) Σε αυτά τα λεφτά Moto G με κλειστά μάτια από Ελλάδα. Δατς Ιτ.
georgegre21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 τελικά μάλλον με πείσατε να πάω στο νέο moto g το μονο που θα ηθελά παραπανω στο μοτο ειναι τα mp αλλα αυτο είναι ανάλογα κιόλας γιατι λογικά καλή φώτο μπορεί να βγάλουν και τα 8 θα κάνω μια σύγκριση απο κοντά αν και βεβαια απο οτι ειδα δεν αλαζει η μπαταριά του ειναι ενσωματωμένη
GianniSM Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 τελικά μάλλον με πείσατε να πάω στο νέο moto g το μονο που θα ηθελά παραπανω στο μοτο ειναι τα mp αλλα αυτο είναι ανάλογα κιόλας γιατι λογικά καλή φώτο μπορεί να βγάλουν και τα 8 θα κάνω μια σύγκριση απο κοντά αν και βεβαια απο οτι ειδα δεν αλαζει η μπαταριά του ειναι ενσωματωμένη Έχει η γυναίκα μου το περσινό με τα 5. Στο φως βγάζει αξιοπρεπέστατες φώτος ειδικά για χρήση στα social media, άρα πραγματικά πιστεύω πως θα χει μια αξιοπρεπέστατη κάμερα. Στο σκοτάδι καλές φώτος μέχρι τώρα μόνο το G3 έχω δει να βγάζει, (χωρίς βέβαια να συγκρίνονται με σχετικά καλές compact cameras)
Grey Warden Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Σε αυτά πρόσθεσε τις αναβαθμίσεις που παίρνει το Moto G την στιγμή που τα Mls δεν θα πάρουν καμία αναβάθμιση λογισμικού και έρχονται ήδη ρουταρισμενα για να περαστεί το Google play. Μην ψαρώνετε από τις φωνητικές λειτουργίες, οι συσκευές της απευθύνονται σε όσους δεν γνωρίζουν από κινητά και γι αυτό βγάζει κέρδος κάθε χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα