georgegre21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και χρονιά πολλά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ, μέχρι στιγμής σε χαρακτηριστηκα και σαν κάλο κινητό έχω βρει το mls iq talk color όμως θα ήθελα την γνώμη σας, να πάρω αυτο η μου προτείνετε κάποιο άλλο? ειχα δει και ενα ωραίο της giga byte αλλα σαν εταιρία σε κινητά δεν την ξέρω περιμένω γνώμες
doctorkostis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 MLS και Gigabyte να μην παρεις. Απο Ελλαδα να παρεις το Motorola Moto G 2014, θα σε καλυψει σε ολα. Εναλλακτικα, το LG G3s. Αν εχεις τη δυνατοτητα αγορας απο Κινα, το συζηταμε για αλλες προτασεις.
georgegre21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 εγώ θέλω όμως μέχρι 200 ευρώ δεν διαθέτω παραπάνω χρήματα
Grey Warden Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 εγώ θέλω όμως μέχρι 200 ευρώ δεν διαθέτω παραπάνω χρήματαΤο moto g κάνει 199 απο public.
georgegre21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλο φενεται αλλα την Motorola γενικα δεν την εμπιστευομουν και πολυ σαν εταιρια αν και σαν χαρακτηριστηκα το mls φενεται ποιο δυνατο
greekpet69 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Lg G3S ειναι εκει στα 200.00 επισης ,s3 neo, και μετα to motorola αυτα απο εμενα...mls δεν θα επερνα..
StigmaX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλο φενεται αλλα την Motorola γενικα δεν την εμπιστευομουν και πολυ σαν εταιρια αν και σαν χαρακτηριστηκα το mls φενεται ποιο δυνατο Εμπιστέυεσαι την MLS και δεν εμπιστέυεσαι την Motorola? Έλεος... 3
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 S3 neo επίσης H xαρα του lag. Εμπιστέυεσαι την MLS και δεν εμπιστέυεσαι την Motorola? Έλεος... Που να προτεινουμε και καμια xiaomi δηλαδη. 1
georgegre21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ε κοιτά Motorola μια φορά είχα και μου βγήκε χάλια τωρα mls εχω 2 γνωστούς που έχουν το mls s8 και το color και τους εχει βγει καλο γιαυτό ειπα να πάω σε κατι τέτοιο βεβαία σαν εταιρία παντα ήμουν υπέρ της samsung αλλα σε αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτη την τιμη δν βρισκω κατι
StigmaX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ε κοιτά Motorola μια φορά είχα και μου βγήκε χάλια τωρα mls εχω 2 γνωστούς που έχουν το mls s8 και το color και τους εχει βγει καλο γιαυτό ειπα να πάω σε κατι τέτοιο βεβαία σαν εταιρία παντα ήμουν υπέρ της samsung αλλα σε αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτη την τιμη δν βρισκω κατι Οι επιλογές σου είναι Moto G 2014 S3 Neo LG g3s Μην πας σε MLS, rebranded κινεζικο είναι.
doctorkostis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλο φενεται αλλα την Motorola γενικα δεν την εμπιστευομουν και πολυ σαν εταιρια αν και σαν χαρακτηριστηκα το mls φενεται ποιο δυνατο Αφηνω τελειως ασχολιαστο το "δεν εμπιστευομαι τη Motorola, προτιμω την MLS" , αλλα αν δεις τα χαρακτηριστικα των δυο κινητων, το Moto G υπερεχει σε επεξεργαστη, οθονη και μπαταρια(οριακα). Το σημαντικοτερο ολων ομως, ειναι το καθαρο λειτουργικο που φοραει το Moto G, που ειναι βασικο για να εχεις μια smooth εμπειρια χρησης. Μην συγκρινεις λοιπον ανομοια πραγματα. Στο κατω κατω, αν ειναι να παρεις rebranded κινεζικο με 200 ευρω (οπως σωστα λεει και ο StigmaX), παρε ενα Xiaomi Mi3 που ειναι γνησιο κινεζικο.
andreasm7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Οι επιλογές σου είναι Moto G 2014 S3 Neo LG g3s Μην πας σε MLS, rebranded κινεζικο είναι. Και εγω αναμεσα σε αυτα τα 3 ημουν και τελικα διαλεξα το Moto G 2. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος .Για το s3 neo εχω διαβασει απο αλλους οτι παρουσιαζει κολληματακια . Και το lg to θεωρω πολυ καλη αγορα αν πηγαινει στα χναρια του μεγαλου g3 που εχει τυχει να το χρησιμοποιησω. Μακρια απο MLS απο μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα