Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονιά πολλά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ, μέχρι στιγμής σε χαρακτηριστηκα και σαν κάλο κινητό έχω βρει το mls iq talk color όμως θα ήθελα την γνώμη σας, να πάρω αυτο η μου προτείνετε κάποιο άλλο?  ειχα δει και ενα ωραίο της giga byte αλλα σαν εταιρία σε κινητά δεν την ξέρω περιμένω γνώμες 

Δημοσ.

MLS και Gigabyte να μην παρεις.

Απο Ελλαδα να παρεις το Motorola Moto G 2014, θα σε καλυψει σε ολα. Εναλλακτικα, το LG G3s.

Αν εχεις τη δυνατοτητα αγορας απο Κινα, το συζηταμε για αλλες προτασεις.

Δημοσ.

Καλο φενεται αλλα την Motorola γενικα δεν την εμπιστευομουν και πολυ σαν εταιρια αν και σαν χαρακτηριστηκα το mls φενεται ποιο δυνατο

Δημοσ.

Καλο φενεται αλλα την Motorola γενικα δεν την εμπιστευομουν και πολυ σαν εταιρια αν και σαν χαρακτηριστηκα το mls φενεται ποιο δυνατο

Εμπιστέυεσαι την MLS και δεν εμπιστέυεσαι την Motorola? Έλεος... 

• Like 3
Δημοσ.

ε κοιτά Motorola μια φορά είχα και μου βγήκε χάλια τωρα mls εχω 2 γνωστούς που έχουν το mls s8 και το color και τους εχει βγει καλο γιαυτό ειπα να πάω σε κατι τέτοιο βεβαία σαν εταιρία παντα ήμουν υπέρ της samsung αλλα σε αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτη την τιμη δν βρισκω κατι 

Δημοσ.

ε κοιτά Motorola μια φορά είχα και μου βγήκε χάλια τωρα mls εχω 2 γνωστούς που έχουν το mls s8 και το color και τους εχει βγει καλο γιαυτό ειπα να πάω σε κατι τέτοιο βεβαία σαν εταιρία παντα ήμουν υπέρ της samsung αλλα σε αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτη την τιμη δν βρισκω κατι 

Οι επιλογές σου είναι

Moto G 2014

S3 Neo

LG g3s

Μην πας σε MLS, rebranded κινεζικο είναι.

Δημοσ.

Αφηνω τελειως ασχολιαστο το "δεν εμπιστευομαι τη Motorola, προτιμω την MLS" , αλλα αν δεις τα χαρακτηριστικα των δυο κινητων, το Moto G υπερεχει σε επεξεργαστη, οθονη και μπαταρια(οριακα). Το σημαντικοτερο ολων ομως, ειναι το καθαρο λειτουργικο που φοραει το Moto G, που ειναι βασικο για να εχεις μια smooth εμπειρια χρησης. Μην συγκρινεις λοιπον ανομοια πραγματα.

Στο κατω κατω, αν ειναι να παρεις rebranded κινεζικο με 200 ευρω (οπως σωστα λεει και ο StigmaX), παρε ενα Xiaomi Mi3 που ειναι γνησιο κινεζικο.

Δημοσ.

Οι επιλογές σου είναι

Moto G 2014

S3 Neo

LG g3s

Μην πας σε MLS, rebranded κινεζικο είναι.

Και εγω αναμεσα σε αυτα τα 3 ημουν και τελικα διαλεξα το Moto G 2. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος .Για το s3 neo εχω διαβασει απο αλλους οτι παρουσιαζει κολληματακια . Και το lg to θεωρω πολυ καλη αγορα αν πηγαινει στα χναρια του μεγαλου g3 που εχει τυχει να το χρησιμοποιησω. Μακρια απο MLS απο μενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...