Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους...εντελώς ξαφνικά 3 μέρες τώρα όταν ανοίγω το πσ αλλά και κατά την διάρκεια που είναι ανοιχτό και όταν χρησιμοποιώ προγράμματα πχ antivirus μου εμφανίζει μερικά erro αλλά και να κατεβάσω κάποια πράγματα (θα ανεβάσω τις φωτογραφίες) αφού έκανα scan για ιούς με το AVG έβγαλε στα reports ..2 προβλήματα..αφού πάτησα για να δω τι έβγαλε μου ξανά εμφανίζονται τα παράθυρα... 
Και σε ένα παιχνίδι που προσπαθώ να μπω για να παίξω (metin2) κι εκεί εμφανίζονται πάλι τα παράθυρα..και όταν προσπαθούσα να το κατεβάσω και όταν πήγα να κάνω την εγκατάσταση αλλά κι όταν πήγα να μπω .... 
με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το λύσω με όσα scan κι αν έχω κάνει (με Spybot,Malwarebytes,Ayslogics BoostSpeed,AVG)

Και προσπάθησα να κάνω ανασυγκρότηση και εκεί έβγαλε πρόβλημα.... 
καμιά βοήθεια?

post-302425-0-50948900-1419942424_thumb.jpg

post-302425-0-97363200-1419942434_thumb.jpg

post-302425-0-26017700-1419942928_thumb.jpg

post-302425-0-58914800-1419942934_thumb.jpg

post-302425-0-20588800-1419942940_thumb.jpg

problima 1.bmp

6.bmp

2.bmp

5.bmp

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αυτο που σου εδωσα εγω τρεξτο κανονικα. οχι σε safe mode. και δες μετα το καθαρισμα αν εχει φτιαξει καθολου η κατασταση.

Δημοσ.

Ok VasKag ..θα σου πω τα αποτελέσματα σε λίγο :P θα πρέπει να κάνω και επανεκκίνηση έτσι?

και το πρόβλημα που δεν μπορώ να κάνω ανασυγκρότηση ?

Δημοσ.

Θα σου ζητησει επανεκινηση μονο του. Για το αλλο δεν ξερω. μπορει να ειναι αποτελεσμα του γενικου προβληματος. 

Δημοσ.

Όταν κάνει επανεκκίνηση το pc πριν βγάλει την οθόνη που φορτώνει τα windows πάτα το F8 και διάλεξε το Ασφαλή λειτουργία με δίκτυο.

Τα προγράμματα μπορείς να τα κατεβάσεις απο εδώ

Malwarebytes Anti-Malware

Hitman Pro

ΥΓ: Μάθε να χρησιμοποιείς το google. Είναι η καλύτερη επιλογή για να λύνεις εύκολα προβλήματα στον υπολογιστή. Το ιδανικό είναι να κάνεις τις αναζητήσεις στα Αγγλικά.

Δημοσ.

Δεν έγινε τίποτα..παραμένει το πρόβλημα..αν και βρήκε μερικά αρχεία όταν το έβαλα σε safe mode (στην αρχή καταλάθος χωρίς δίκτυο..μετά το ξαναέκανα με δίκτυο και δεν βρήκε τίποτα.... μα το προβλημα παραμένει ... 

μου βγάζει και ένα παράθυρο ότι η εφαρμογή MachineldCreator Application έχει πρόβλημα και ότι τερματίζει την λειτουργία της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...