nicoc89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 είναι δύσκολο να βγουν demo εκδόσεις απο παιχνίδια και προγράμματα? 2
mourouzis2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εξαίρεση για το δικαίωμα ακύρωσης: Δεν είναι δυνατό να ακυρώσετε την παραγγελία σας για την παροχή ψηφιακού περιεχομένου εάν η παράδοση έχει ξεκινήσει κατόπιν δικού σας αιτήματος και γνωστοποίησης ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα χάσετε το δικαίωμα ακύρωσής σας. Νομίζω η παράθεση του kifinas πρέπει να μπει στο αρχικό κείμενο ή τουλάχιστον να ξεκαθαριστεί τι ισχύει. Όλα τα σχόλια (ακόμα και το δικό μου) ρωτάνε αν μπορούμε να κατεβάζουμε ταινίες, βιβλία και τραγούδια και μετά να ζητάμε refund.
aris1986 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Η' απλα μπορει για την Ελλαδα μονο να γινει για ευνοητους λογους μια εξαιρεση και να μην παρεχεται αυτη η δυνατοτητα ... Δεν είναι ελληνικό προνόμιο η απατεωνιά. 1
Fotis13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν είναι ελληνικό προνόμιο η απατεωνιά. Ναι φυσικα και ειναι ,απλα δεν ειναι αποκλειστικο .Συμφωνα με τους δεικτες διαφθορας ειμαστε παντα στις πρωτες θεσεις στον Δυτικο κοσμο . Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2014 από Fotis13 1
tritonas00 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 μνημόνιο 4 ever δυστυχως ουτε με 10 τροικες δεν γινεται καλα ο ελληνας. 3
Meraklis56 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Η' απλα μπορει για την Ελλαδα μονο να γινει για ευνοητους λογους μια εξαιρεση και να μην παρεχεται αυτη η δυνατοτητα ... Ε, ναι. Η εξαίρεση πρέπει να γίνει σε επίπεδο χώρας όχι σε ατομικό επίπεδο...
Fotis13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ε, ναι. Η εξαίρεση πρέπει να γίνει σε επίπεδο χώρας όχι σε ατομικό επίπεδο... Αστειευομουν προφανως ,αλλο αν εμπεριεχεται μεγαλη δοση αληθειας . Σε αντιστοιχο παραδειγμα που το Αmazon εκοψε τα δωρεαν μεταφορικα σε επιπεδο χωρων το εκανε, οχι στον Τακη απο την Δραπετσωνα που ειχε hobby να επιστρεφει προιοντα ... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2014 από Fotis13
parlapipas25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι ελληνικό προνόμιο η απατεωνιά. Nαι εχεις δικιο.Το εχουν και οι Ρουμανοι
aris1986 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Nαι εχεις δικιο.Το εχουν και οι Ρουμανοι Kαι οι Νιγηριανοί... 1
xristos.xai Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έχω την εντύπωση ότι τα χρήματα θα μένουν balance στον λογαριασμό για άλλη αγορά και δεν θα μπορείς να τα πάρεις πίσω. Κ πιθανώς μετά απο βιβλίο με αυτά τα χρήματα δεν θα μπορείς να πάρεις πάλι βιβλίο αλλα πχ ένα παιχνίδι. Έτσι και μέσα στην κοινοτική οδηγία είμαστε και τα χρήματα σίγουρα θα πάνε στο μαγαζί.
nmbal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Θα σε κάνουν ban; Δηλαδή θα σου σβήνουν το Apple ID ή δεν θα σου επιτρέπουν να κάνεις ξανά αγορές, ή θα σου απαγορεύουν να κάνεις refund ξανά; Ας μην λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι... Εγώ μια φορά με αγορά εντός εφαρμογής μετά από 2-3 ημέρες ζήτησα - αφού εξήγησα τους λόγους - και μου έκαναν refund, καθοδηγώντας με πως μπορώ να το απενεργοποιήσω - είχα ξεχάσει να μην το επιτρέπω. Όταν το ίδιο συνέβηκε από το δεύτερο iPad και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ΔΕΝ μου το δέχτηκαν. Οπότε θαρρώ πως παίζει και θα υπάρχει έλεγχος.
vampira Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έχω την εντύπωση ότι τα χρήματα θα μένουν balance στον λογαριασμό για άλλη αγορά και δεν θα μπορείς να τα πάρεις πίσω. Οταν ειχα αγορασει μια τριλογια βιβλιων που κοστιζε 25 ευρω κ διαπιστωσα οτι ηδη την ειχα αγορασμενη απο το amazon, (και τυφλη κ χαζη..)επικοινωνησα μηπως μπορει να γινει refund. Μιλωντας online μαζι τους μου επεστρεψαν τα χρηματα στην πιστωτικη μου και μου αφησαν τα βιβλια στον λογαριασμο μου. Το ιδιο εγινε κ με ενα app που αγορασα, παλι κατα λαθος.... Κ στις δυο περιπτωσεις ομως επικοινωνησα σχεδον αμεσα μαζι τους.
Just4fuN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Η' απλα μπορει για την Ελλαδα μονο να γινει για ευνοητους λογους μια εξαιρεση και να μην παρεχεται αυτη η δυνατοτητα ... Eκλαψα...και η αληθεια ειναι, τα θελει ο πισινος μας είναι δύσκολο να βγουν demo εκδόσεις απο παιχνίδια και προγράμματα? Δεν εχει να κανει με demo εκδοσεις το refund. Η εν λογω οδηγια ειναι απο την προστασια των καταναλωτων (δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14ημερων) και αφορα αγορασμενα full προιοντα. Και demo λοιπον να βγαζουνε, παλι θα πρεπει να ακολουθησουν την εν λογω οδηγια
vampirakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ή μπορεί να σου δίνει περιορισμένο αριθμό refund τον μήνα (π.χ.). Περιορισμό στον αριθμό των refunds για αγορές εντός ευρωπαϊκής νομοθεσίας δεν υπάρχει! Όχι θα σε αφήσουν να το παίζεις έξυπνος, κάντο και θα δεις. "Να το παίζεις έξυπνος" .... Χμμ μάλλον δεν κατάλαβες το άρθρο και δεν ξέρεις τι σημαίνει επιστροφή (refund) ενός προϊόντος. Για να καταλάβεις, δεν μπορείς να κάνεις refund αφού έχεις ξεκινήσει να κατεβάζεις μια ταινία ή ένα τραγούδι-album, αλλά μπορείς να ζητήσεις refund εφόσον το αγόρασες αλλά ποτέ δεν ξεκίνησες την λήψη του. πχ. αγοράζω 5 ταινίες, αλλά το μετανιώνω, την μία τη κατέβασα τις άλλες 4 όχι (ούτε ξεκίνησα λήψη τους!), για τις 4 ταινίες μπορώ να ζητήσω refund, για αυτή που έλαβα ΟΧΙ (ασχέτως αν την είδα ή όχι)! Εγώ έχω την εντύπωση ότι τα χρήματα θα μένουν balance στον λογαριασμό για άλλη αγορά και δεν θα μπορείς να τα πάρεις πίσω. Κ πιθανώς μετά απο βιβλίο με αυτά τα χρήματα δεν θα μπορείς να πάρεις πάλι βιβλίο αλλα πχ ένα παιχνίδι. Έτσι και μέσα στην κοινοτική οδηγία είμαστε και τα χρήματα σίγουρα θα πάνε στο μαγαζί. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύσει. Ο έμπορος πρέπει να σου επιστρέψει όλο το ποσό (ακόμα και τα έξοδα αποστολής, ΕΚΤΟΣ αν εσύ είχες ζητήσει ταχεία αποστολή κλπ). Με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν κλπ. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2015 από vampirakos
21century Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή αγοράζεις παιχνίδι, το τερματίζεις και σε λιγες μέρες λαμβάνεις χρήμα πίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα