isis_11 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 .....Ακόμη σε αναζήτηση μητρικής.... 2 στις 3 φορές που καταφέρνει να διαβάσει κάρτα γραφικών πλέον αδυνατεί να φορτώσει και τα windows .... Αναρωτιέμαι πραγματικά αν αξίζει να δώσω για μεταχειρισμένη 1366 ένα 150άρι ....ή να πάω σε 400 και να πέσω από τον i7 που έχω σε αυτό το socket σε ένα σετάκι μητρική- i5 . (προτάσεις δεκτές) Επίσης έχω και μια ακόμη απορία... παίζει κάποιος Θεσσαλονίκη που να μπορεί να "εντοπίσει" ή και επισκευάσει αν αυτό είναι δυνατόν την υπάρχουσα μητρική ?
isis_11 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το λοιπόν ...... η μητρική δοκιμάστικε και βγάζει ένα error με post code D0 .... Δεν ξέρω αν σχετίζεται με τις διακοπές στον ήχο. (error initializing CPU) . Να κάνω μια απόπειρα να αλλάξω τις ram ( παρόλο που δεν βγάζουν κάποιο error) ή να πάω κατευθείαν σε νέο σετ επεξεργαστή- μητρική ram ?
georgekaragian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ, όταν δεν ξέρεις που υπάρχει το πρόβλημα πας part by part . Αρχίζεις με τα εύκολα και τα πιο χρηματικά ανώδυνα(ram-sklhro) προχωράς με τροφοδοτικό-gpu και πάει λέγοντας. Εάν δεν έχεις απο φίλους να δανειστείς parts ή να τρέξεις parts στο σύστημα του το πας σε κάποιο τεχνικό που θα κάνει την ίδια δουλειά.Μπορεί να ναι κωλόφαρδος ή να υποψιαστεί κάτι και να λυθεί γρήγορα το θέμα. P.S: Επειδή error με post code D0 είχα και γώ μια στιγμή το πρόβλημα μου ήταν στο ένα slot των Ram.Οπότε τσέκαρε τα socket με το κάθε DIMM ξεχωριστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα