Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να παιξει χρηματιστηριο καποιος που εχει σχεση με το αθλημα, ειναι ισως το επαγγελμα του, και εχει διαβασει πολυ για το θεμα δεν ειναι τζογος. Το να παιξει καποιος που δεν εχει την παραμικρη ιδεα φυσικα και ειναι τζογος. Πχ ας πηγαινε να αγορασει  μετοχες 3 μηνες πριν. Τωρα θα ητανε 15, 20% κατω σε ορισμενες περιπτωσεις, ακομη και δυνατων εταιριων, και σε περιπτωση μην σχηματισμου κυβερνησεις θα μιλαμε για -30, 40% ισως. Ισως μετα να ανεβαινε φυσικα. Αλλα σε παρακαλω, μην ξεχναμε ουτε την φουρκα των ιντερνετ εταιριων του 2000 στο αμερικα, ουτε την δικια μας πανεμορφη χρηματιστηριακη φουσκα. 

Πολυ απλα ΔΕΝ εισαι αρκετα μαγκας να κανεις μπιζνα στο χρηματιστηριο. Δεν εχεις πληροφοριες, δεν μπορεις να κρινεις, δεν ξερεις τις τασεις της αγορας, δεν ξερεις τιποτα Τζον Σνοου. Δεν ειναι τοσο απλο οσο μια εταιρια θα παει καλα, αρα θα ανεβουνε οι μετοχες της.

Κανεις λαθος. Ο ανθρωπος ειναι μαλακας, χωρις καμια δικαιολογια τυπου τζογου.

Αλλο πραμα το "παω καζινο να τζογαρω 500ε να γουσταρω χασω κερδισω" και αλλο πραμα "βαζω τα λεφτα μου εκει (βαζεις οτι θες) επειδη μου ειπαν οτι θα βγαλω λεφτα".

Τωρα αφαιρεσε τους μαλακες απο το θεμα, και πες μου, ειναι τζογος το χρηματιστηριο;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γενικα το να ξεκινησεις με ενα μικρο ποσο δεν ειναι ασχημο ...η δικη μου  συμβουλη ειναι να ψαχνεις να βρισκεις εταιριες με αξιοπιστια και εισηγμενες σε μεγαλα χρηματιστηρια με διαπιστευτηρια απο διεθνεις χρηματιστηριακες αρχες και πανω απο ολα να κοιτας να εχεις μικροτερο κοστος οταν θα κανεις την εγγραφη . προσωπικα εγω θα επελεγα και καμπανιες που τρεχουν καποιες χρηματιστηριακες εταιριες οπου για να κανεις trading δεν χρειαζεται να εισαι και ''γκουρου'' στα χρηματιστηριακα . Τα μπονους εγγραφης και η επανακαταθεση ειναι καλη περιπτωση  για ενα καλο ξεκινημα χωρις ιδιαιτερο ρισκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...