RottenLungs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να πάς στον media player στις ρυθμίσεις και να κάνεις όποιους φακέλους θες του υπολογιστή σου share. Εγω έχω φτιάξει έναν που λέω SamsungShare, όποτε θέλω να δώ κάτι ρίχνω μέσα το αρχείο. Με τους υπότιτλους σίφουρα θα υπάρχει και άλλη λύση αλλα δεν το έχω ψάξει γιατι με έχει βολέψει αυτό που σου είπα παραπάνω.
disqualified Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να πάς στον media player Για τον windows media player μιλμαε πάλι έτσι; Συγνώμη αν σε κουράζω και ευχαριστώ για το χρόνο σου
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ναι σόρρυ, δικό μου λάθος. Το windows media player εννοώ. Στο library έχει κάτι ρυθμίσεις, ψάξε το. 1
disqualified Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ναι σόρρυ, δικό μου λάθος. Το windows media player εννοώ. Στο library έχει κάτι ρυθμίσεις, ψάξε το. ναι ok κι εγω κατάφερα να δω τις ταινιες μου σε dlna με αυτόν τον τρόπο απλά όπως και εσύ πρεπει να εχω ενσωματωσει στο mkv τους υπότιτλους, ευχαριστώ πολύ και πάλι
Priestrunner Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα , υπάρχουν 5 tv sumsung στο δίκτυο μου . Όλες βλέπουν από ένα pc που έχω βάλει το Serviio. Πρέπει άπλα να κάνεις ρύθμιση στο serviio Όταν ανοίγεις την κονσόλα , πηγαίνεις στην καρτέλα Παράδοση Εκεί κλικαρεις ενεργοποίηση υποτίτλων μετά ,κωδικοποίηση υποτίτλων:UTF-8 τέλος προτεινόμενη γλώσσα γράφεις τα αρχικά: el,gr save Παλιά δούλευα το Mezzmo , καλύτερο το serviio διότι βλέπεις με explorer από οπουδήποτε (θέλει φυσικά upload μεγάλο) παίζει τα πάντα μέχρι στιγμής.. 1
disqualified Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τα έχω κάνει αυτά και υπότιτλους δεν έπαιξε, επίσης μου βγάζει πλέον σχεδόν σε ολες τις ταινίες το αρχειο δεν υποστηριζεται αυτη τη στιγμη ή κατι τετοιο, σε ταινιες που αλλες φορες τις επαιζε δεν ξερω γιατι συμβαινει κατι τετοιο. Αν για παραδειγμα παιζει μια ταινια και μετα προσθεσω στο PC έναν υποτιτλο μετα δε θα μου παιξει την ταινια. Με το mezzmo δεν συναντησα το παραμικρο πρόβλημα Υ.Γ. Τι εννοεις βλεπεις με explorer απο οπουδηποτε; Ευχαριστώ
Priestrunner Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καλησπερα , οπως εγραψα , βλεπω τα παντα απο παντου ,σου δινει ενα νημα και απο εκει βλεπεις κανονικα. φυσικα πρεπει να εχεις οπως ειπα πολυ upload , και ενα αξιολογο pc.
panoskatos Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Γειά χαρά, Εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα με τον disquaified. Βλέπει η τηλεόραση το λαπτοπ, η ταινία παίζει μια χαρά αλλά υπότιτλους δεν μπορώ να δω. Το ίδιο συμβαίνει αν παίξω από το λαπτοπ την ταινία μέσο του windows media player και σαν συσκευή αναπαραγωγής την τηλεόραση. Όλα αυτά ασύρματα και μέσο dlna. Ο μόνος τρόπος να έχω κ υπότιτλους μέσο dlna είναι να έχω ενεργοποιημένο το Samsung link. Προσπαθώ όμως να το αποφύγω γιατί κάθε φορά που ανοίγω το λαπτοπ ή τον υπολογιστή πετάγεται ένα pop up στην τηλεόραση και είναι πολύ ενοχλητικό.
cabdik Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 UMS......... εχω παιξει υποτιτλους μεσω DLNA σε πολυ πιο παλιο μοντελο (LE32D550).....!! μονο με αυτον επαιξε..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα