disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να παίξει εξωτερικούς srt υπότιτλους μέσω DLNA. Έχω την Samsung H6400.
janpap08 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εχουν τα αρχεία σου το ίδιο όνομα?πχ demo.mkv και demo.srt ?
janpap08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι κανονικά...η tv μου είναι η 6800 βέβαια,αλλά δεν νομίζω να έχουν διαφορά. Με ποιο τρόπο αναπαράγεις τα αρχεία?Βλέπει η tv σου τον υπολογιστή σου,έχεις κάποιο server ή μεσω του samsung link?
tasep Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Στην h6500 με το serviio δεν κατάφερα να δω υπότιτλους..έχω επιλέξει κανονικά τους υπότιτλους από τις ρυθμίσεις του serviio..
disqualified Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι κανονικά...η tv μου είναι η 6800 βέβαια,αλλά δεν νομίζω να έχουν διαφορά. Με ποιο τρόπο αναπαράγεις τα αρχεία?Βλέπει η tv σου τον υπολογιστή σου,έχεις κάποιο server ή μεσω του samsung link? η τηλεοραση βλεπει τη βιβλιοθηκη του media player από το laptop και μπορούσα να δω τις ταινιες αλλα δεν επαιζε εξωτερικους υποτιτλους. Δοκιμασα και με Plex και serviio παλι χωρις αποτελεσμα. Samsung link δεν δοκιμασα. Το smart view 2 δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι εχω windows vista. Εσυ ποια διαδικασια ακολουθησες;
janpap08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν,το αρχείο βίντεο και οι υπότιτλοι πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο με το ίδιο ακριβώς όνομα...είσαι σίγουρος ότι τα έχεις σωστά? Σόρρυ που ξαναρωτάω άλλα είναι η μόνη λογική εξήγηση.. Εγώ έχω ένα σερβερ(synology) συνδεδεμένο και παίζουν κανονικά...και το έχω δοκιμάσει και ενσύρματα και ασύρματα.
disqualified Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασα και με το smart view 2 της samsung καταφερα να το εγκαταστησω και παλι δεν παιζουν. Γενικα από ότι έχω δει από DLNA υπάρχει γενικα θεμα με εξωτερικους υποτιτλους, δεν εχω δοκιμασει ακομα με samsung link. Ναι ακριβως το ίδιο ονομα εχουν δεν ειναι αυτό το θεμα Επίσης το smart view εχει σχέση με το samsung link; Είναι διαφορετικό πράγμα ή το ένα είναι ο διάδοχος του αλλου του οποιου προκατοχος ηταν το all share...Δεν βγαίνει ακρη με αυτες τις επιλογες της samsung δυστυχως...
janpap08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Τι να πω,εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα και έχω αναπαράγει από όλες τις πιθανές πηγές.
disqualified Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Στην h6500 με το serviio δεν κατάφερα να δω υπότιτλους..έχω επιλέξει κανονικά τους υπότιτλους από τις ρυθμίσεις του serviio.. κι εγώ το ίδιο
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εγω με plex δεν έχω θέμα με τους υπότιτλους... Αλλα έχει τρελά θέματα ο plex (οπότε δεν τον χρησιμοποιώ) - κολλήματα κτλ. Τώρα εγω έχω φτιάξει ένα homegroup όπου έχω συνδέσει την τηλεόραση, PCιά, κινητό κλτ. ΟΜΩΣ εκεί δεν βλέπει υπότιτλους (επίσης πρέπει να μετονομάζεις τα mkv και mp4 σε avi) και εκτός αν τους έχει περάσει μέσα στο αρχείο με mkvToolnix. Εγω αυτό κάνω.
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πάντως το mezzmo μου φανηκε να ειναι το καλυτερο βεβαια χρειάζεται να το αγορασεις αλλα δεν ειναι και παραλογο για να κανεις τη δουλεια σου Υπάρχει τρόπος η τηλεοραση να βλέπει απλά τον shared φακελο στο δικτυο χωρις να χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα ως server;
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μα αυτό σου είπα παραπάνω. Εγω δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα. Μέσω του media player των windows το κάνω.
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μα αυτό σου είπα παραπάνω. Εγω δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα. Μέσω του media player των windows το κάνω. ok, ναι το εχω κανει ετσι, εννοω να βλεπεις απλα φακελους ουτε καν σαν βιβλιοθηκη του media player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα