Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 GB δωρεάν απο 3/1 ως 17/1 για να σερφαρεις. Για εγγραφή στελνεις Ν στο 1252.

Εγώ έχω cu δεν ξέρω αν ισχυει για όλη την Vodafone(καρτοπρογραμματα κλπ εννοώ)!

Αποστολή από το HM2013023 με τη χρήση Insomnia App

• Like 3
Δημοσ.

Σημερα το ενεργοποιησα σε CU.Ειναι καλυτερη προσφορα απο την προηγουμενη που ειχε περιορισμο απο τις 00:00-06:00.

Να ξερετε οτι οταν ληξει η ημερομηνια της προσφορας δεν στελνουν μυνημα αλλα οταν μπεις ιντερνετ τοτε στελνουν μυνημα οτι εληξε αλλα ταυτοχρονα χρεωνει 1€ για το internet all day.

Η Cosmote αντιθετως στελνει μυνημα.

Ξερει κανεις πως απενεργοποιειται το internet all day στο CU?

Οπως στην Cosmote που στελνεις το μυνημα END DAY...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πότε τελειώνει το φοιτητικό CU; Όταν τελειώσεις τη σχολή ή όταν λήξει το πάσο σου; Μήπως υπάρχει τρόπος να επεκτείνουμε αυτό το πρόγραμμα;

Δημοσ.

attachicon.gif:

Εμενα λεει οτι θα ερθει μηνυμα παντως..

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτο  το στελνουν με το που κανεις ενεργοποιηση.Δεν στελνουν ομως μυνημα οταν ληξει η προσφορα ημερολογιακα.

Τουλαχιστον στις προηγουμενες προσφορες που ειχα βαλει δεν εστειλαν μυνημα.Οποτε υπολογιζω ημερολογιακα ποτε ληγει.

Δημοσ.

Εγώ το ενεργοποίησα, αλλά στον έλεγχο υπολοίπου δεν μου το δείχνει σαν πακέτο!

Σε εσάς το δείχνει κανονικά;

Δημοσ.

έχω το φοιτητικό με τα 1000' λεπτά προς όλους και τελείωσαν οι 3 δωρεαν μήνες.τώρα για να συνεχίσω τι πρέπει να κάνω; να αγοράσω κάρτα cu των πόσο; ποια είναι η διαδικασία...δεν γνωρίζω από cu

Δημοσ.

<p>Εγώ το ενεργοποίησα, αλλά στον έλεγχο υπολοίπου δεν μου το δείχνει σαν πακέτο!</p>

<p> </p>

<p>Σε εσάς το δείχνει κανονικά;</p>

Όχι δεν το δείχνει. Όταν φτασει στο 80% χρήσης σε ενημερώνει, όπως επίσης αν τα χρησιμοποιήσεις όλα πριν το πέρας της προθεσμίας.

<p>έχω το φοιτητικό με τα 1000' λεπτά προς όλους και τελείωσαν οι 3 δωρεαν μήνες.τώρα για να συνεχίσω τι πρέπει να κάνω; να αγοράσω κάρτα cu των πόσο; ποια είναι η διαδικασία...δεν γνωρίζω από cu</p>

Όλες οι καρτες 10€ έχουν πλεον, δεν έχει με 5€ εκτός αν πας σε καταστημα Vodafone. Μπορείς να μπεις στο site της cu και να δεις οτι πληροφορία θες.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς πότε τελειώνει το φοιτητικό CU; Όταν τελειώσεις τη σχολή ή όταν λήξει το πάσο σου; Μήπως υπάρχει τρόπος να επεκτείνουμε αυτό το πρόγραμμα;

τελειωνει με την ληξη του πασο σου. 

Δημοσ.

τελειωνει με την ληξη του πασο σου. 

Δεν νομίζω να ισχύει.! 

Εμένα μου έδωσαν καινούργιο αριθμό με ληγμένο πάσο! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...