Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε:

- Lenovo Golden Warrior A8

- Lenovo Vibe X S960

- Alcatel One Touch Idol X+

- Motorola Moto G 2nd Gen

- Motorola Moto X 1st Gen

- Sony Xperia Z1 Compact

Χρειάζομαι μια ικανοποιητική κάμερα, τουλάχιστον 16GB μνήμη, Ram προτειμώ στα 2GB και επεξεργαστής Quad-core 2GHz και πάνω και το όσο γινέται σ αυτή την τιμή να αποφύγω τα lags στο os.

Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις και δεν με ενδιαφέρει και τόσο η μάρκα όσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Κάποια smartphones δεν πληρούν πλήρως τα χαρακτηριστικά που ζητάω αλλά είναι στην λίστα γιατί απο κριτικές έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε:

- Lenovo Golden Warrior A8

- Lenovo Vibe X S960

- Alcatel One Touch Idol X+

- Motorola Moto G 2nd Gen

- Motorola Moto X 1st Gen

- Sony Xperia Z1 Compact

Χρειάζομαι μια ικανοποιητική κάμερα, τουλάχιστον 16GB μνήμη, Ram προτειμώ στα 2GB και επεξεργαστής Quad-core 2GHz και πάνω και το όσο γινέται σ αυτή την τιμή να αποφύγω τα lags στο os.

Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις και δεν με ενδιαφέρει και τόσο η μάρκα όσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Κάποια smartphones δεν πληρούν πλήρως τα χαρακτηριστικά που ζητάω αλλά είναι στην λίστα γιατί απο κριτικές έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.

Είχαμε πρόσφατα ανάλογη συζήτηση εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/553704-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85-250-300-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%BF/

Δημοσ.

Κι εγώ που έχω το ίδιο budget παράγγειλα προχτές (και το περιμένω απο 3 του μηνός) μετα απο πολύ ψάξιμο το Lg G2.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...