Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Στο εν λόγω netbook, όταν η μπαταρία είναι πάνω, ούτε φορτίζει αλλά ούτε και ανάβει (ακόμη κι αν το έχω στο ρεύμα.

Για να ξεκινήσει να λειτουργεί, πρέπει να αφαιρέσω τελείως τη μπαταρία και να το βάλω στο ρεύμα. Μόνο έτσι ξεκινάει.

Πάω για μπαταρία, έτσι;;;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ! (δεν ήξερα ότι όταν η μπαταρία είναι ψόφια, αν είναι πάνω στο laptop δεν ανοίγει, όταν το έχω στο ρεύμα. Ότι πρέπει να είναι εντελώς εκτός laptop για να δουλέψει το μηχάνημα!)

Δημοσ.

Ε λογικά η μπαταρία εχει πρόβλημα αφου μονο με το ρεύμα χωρίς μπαταρία ειναι μια χαρά

Δημοσ.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις και καλή χρονιά!

Μια ερωτησούλα μόνο ακόμα. Ψάχνω στο e-bay, αλλά ακριβώς για το part number του netbook δεν βρίσκω μπαταρία. Το δικό μου είναι το 110c - 1190EV

Στο e-bay λένε για μπαταρίες για το 110c, αλλά το δικό μου part number στη συνέχεια δεν εμφανίζεται εκεί που αναφέρει "συμβατές συσκευές", πχ εδώ... http://www.ebay.com/itm/Batterie-fur-HP-Mini-110c-1050EF-537626-001-/350853882430?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Notebook_Akkus&hash=item51b085623e

Λέτε να τη πατήσω και να μη κάνει η μπαταρία?????? Και αν τελικά δεν κάνει, φαντάζομαι στο e-bay δεν γίνονται επιστροφές ε???

Η διαφορά στη τιμή είναι μεγάλη, στην Ελλάδα την έχουν σχεδόν 50 ευρώ και η παραπάνω από τη Γερμανία είναι στα 25 μαζί με τα μεταφορικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...