Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους

Έχω αυτό το router D-LINK DSL 2542B εδω και πολλά χρόνια από τον περασμένο μήνα, έχω το εξής πρόβλημα. Το internet θα σταματήσει να λειτουργεί, αλλά όλες οι ενδεικτικές λυχνίες (DSL και internet) είναι πράσινες, σαν να μην τρεχει τιποτα, αλλά το internet δεν λειτουργεί αν κάνω επανεκκίνηση το router το internet θα λειτουργει μια χαρα. Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι για παράδειγμα, σήμερα το internet θα σταματήσει να λειτουργεί στις 10:00 αύριο 10:05 την επόμενη μέρα 10:10 και παει λεγοντας κάθε μέρα πέντε λεπτά αργότερα το internet θα σταματήσει να λειτουργεί. Μίλησα με τον πάροχο και μου είπαν ότι η γραμμή μου είναι μια χαρά. Θα μπορούσε αυτό να είναι router crush?

ευχαριστω

απο κεκτημενη ταχυτητα εκανα λαθος στον τιτλος αν μπορει καποιος moderator ας το διορθώσει παρακαλω

Δημοσ.

Ο πάροχος σου μπορεί να σου προμηθεύσει νέο ρούτερ δωρεάν,να γίνει δηλαδή αντικατάσταση του παλιού σου.

Τώρα αυτό με την καθημερινή διακοπή που έχεις στις 10:00,10:05 και πάει λέγοντας,δεν το έχω ξανακούσει.

Εποικοινώνησε με τον πάροχο σου για να προχωρήσεις σε μία αντικατάσταση του ρουτερ σου,και εντωμεταξύ μπορεί να βρεθεί κάποιος να σου λύσει το πρόβλημα σου απο έδω,στην περίπτωση που δεν τα έχει παίξει του ρουτεράκι σου.  :-)

Δημοσ.

ο παροχος του το πιο πιθανο θα ειναι να του δωσει κανα zte αφου οι περισσοτεροι δινουν zte.η forthnet δινει technicolor 5136.επισης μπορει να μην δικαιουται router αναλογα τον παροχο που εχει.πχ σε forthnet αν το παλιο ρουτερ δεν ειναι σε εγγυηση τοτε πρεπει να κανει ανανεωση συμβολαιου με δεσμευση για να του δωσουν αλλο το οποιο θα το κρατησει αμα φυγει.σε αλλο παροχο γιατι δεν μας λεει ποιος ειναι μπορει να του δωσουν διοτι δεν του το χαριζουν αλλα το δινουν χρησιδανειο.βεβαια αν ειναι να παρει zte δεν αξιζει.

οποτε α.ας δει για καποιο νεο firmware για το ρουτερ.

β.ας το κανει ενα hard reset αν δεν υπαρχει firmware update.αν υπαρχει ας το κανει πρωτα και μετα κανει hard reset.

γ.η γραμμη λιγο δυσκολο να φταιει πραγματι αφου τα λαμπακια δεν σβηνουν.

δ.οταν κολλαει το ιντερνετ μπαινεις στο Interface του ρουτερ?ειναι ενας τροπος να δουμε τι γινεται με το ρουτερ.

ε.οταν κολαει το  ιντερνετ με αλλη συσκευη εχεις ιντερνετ?εχεις δοκιμασει?

επισης εισαι wireless ή με καλωδιο?το λεω μηπως για καποιο λογο κολλαει το ασυρματο αλλα με καλωδιο συνεχιζει να παιζει ή και το αναποδο.αν μπορεις να το κανεις δοκιμη θα βοηθουσε.απο την αλλη ναι μπορει το ρουτερ να εχει αρχισει να τα παιζει ή και ο μετασχηματιστης του να εχει καποιο προβλημα.

Δημοσ.

ο παροχος του το πιο πιθανο θα ειναι να του δωσει κανα zte αφου οι περισσοτεροι δινουν zte.η forthnet δινει technicolor 5136.επισης μπορει να μην δικαιουται router αναλογα τον παροχο που εχει.πχ σε forthnet αν το παλιο ρουτερ δεν ειναι σε εγγυηση τοτε πρεπει να κανει ανανεωση συμβολαιου με δεσμευση για να του δωσουν αλλο το οποιο θα το κρατησει αμα φυγει.σε αλλο παροχο γιατι δεν μας λεει ποιος ειναι μπορει να του δωσουν διοτι δεν του το χαριζουν αλλα το δινουν χρησιδανειο.βεβαια αν ειναι να παρει zte δεν αξιζει.

οποτε α.ας δει για καποιο νεο firmware για το ρουτερ.

β.ας το κανει ενα hard reset αν δεν υπαρχει firmware update.αν υπαρχει ας το κανει πρωτα και μετα κανει hard reset.

γ.η γραμμη λιγο δυσκολο να φταιει πραγματι αφου τα λαμπακια δεν σβηνουν.

δ.οταν κολλαει το ιντερνετ μπαινεις στο Interface του ρουτερ?ειναι ενας τροπος να δουμε τι γινεται με το ρουτερ.

ε.οταν κολαει το  ιντερνετ με αλλη συσκευη εχεις ιντερνετ?εχεις δοκιμασει?

επισης εισαι wireless ή με καλωδιο?το λεω μηπως για καποιο λογο κολλαει το ασυρματο αλλα με καλωδιο συνεχιζει να παιζει ή και το αναποδο.αν μπορεις να το κανεις δοκιμη θα βοηθουσε.απο την αλλη ναι μπορει το ρουτερ να εχει αρχισει να τα παιζει ή και ο μετασχηματιστης του να εχει καποιο προβλημα.

Οταν συμβενει αυτο με το ρουτερ δεν μπορω να μπω στο interface, καμια συσκευει δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ επισης εγω ειμαι με καλωδιο αλλα και το κινητο που ειναι wireless δεν εχει ιντερνετ

Δημοσ.

Οταν συμβενει αυτο με το ρουτερ δεν μπορω να μπω στο interface, καμια συσκευει δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ επισης εγω ειμαι με καλωδιο αλλα και το κινητο που ειναι wireless δεν εχει ιντερνετ

αν δεν μπαινεις στο interface του ρουτερ ουτε απο το pc που ειναι με το καλωδιο ουτε απο το κινητο που ειναι με wireless τοτε κατι φταιει στο ρουτερ.γενικα στο interface δοκιμασε να μπεις για αρχη και ασε το ιντερνετ.αμα δεν μπει στο interface δεν θα μπει ουτε στο ιντερνετ.απλα αν δεν μπαινει interface ξερουμε οτι φταιει ο ρουτερ

οποτε εκει ολα τα παραπανω

α.hard reset και ξανα setup.

β.firmware update.

γ.δοκιμη με αλλο μετασχηματιστη αν εχεις .να ειναι ιδια volt και ιδια ή περισσοτερα ma.αλλιως ηρθε η ωρα του σιγα σιγα οποτε αν εχει εγγυηση το πας πισω αλλιως παιρνεις κανα καινουριο.ειτε adsl ειτε vdsl για μελλοντικη χρηση.αν εχεις λεφτα για draytek 2760 vdsl/adsl εισαι αρχοντας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...