stormiez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Έψαξα, ξανά-έψαξα και μάλλον δεν έψαξα σωστά!Τελικά στα mac mini 2014 μπορούμε να βάλουμε 2ο σκληρό ( κανά ssd βρε παιδί μου...!)
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πως το 2014 δεν έχει διαφορά με το late 2012 που έχω εγώ, οπότε λογικά μπορείς. Στο δικό μου έχω βάλει SSD μαζί με τον HDD που είχε και έχω φτιάξει Fusion drive. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/524112-αγορά-macmini-data-doubler-kit-για-δημιουργία-fusion-drive/ και συγκεκριμένα το post 11.
Runner25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αγορασα ενα μακ μινι του 14 και ειναι φιξ δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα απο την αρχη ειναι οτι παραγγειλεις δεν ανοιγει καν απο κατω ειναι σφραγγισμενο. πρωτου σπευσουν οι καφροι να κραξουν να πω οτι ειναι 200 ευρω φθηνοτερα απο τα προηγουμενα μοντελα αλλα εξισου ποιοτικα εγω το ηθελα γιατι σηκωνει αναλυση 4κ που εχει η οθονη μου 1
ozelot Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αγορασα ενα μακ μινι του 14 και ειναι φιξ δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα απο την αρχη ειναι οτι παραγγειλεις δεν ανοιγει καν απο κατω ειναι σφραγγισμενο. πρωτου σπευσουν οι καφροι να κραξουν να πω οτι ειναι 200 ευρω φθηνοτερα απο τα προηγουμενα μοντελα αλλα εξισου ποιοτικα εγω το ηθελα γιατι σηκωνει αναλυση 4κ που εχει η οθονη μου Να το χαρείς !. Έχω το 2012 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Σημαντική η πληροφορία που δίνεις, ποιό μοντέλο πήρες ;.
Runner25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 το βασικο πηρα στα 540 , το 2010 μοντελο που χα παρει τo απλο εκανε 700 πολυ καλο μηχανημα το προηγουμενο που ειχα το ειχα ανοιχτο απο το 2010 μεχρι πριν ενα μηνα ζητημα αν το κλεισα 1 φορα. το πουλησα εδω μεσα στα 220 και θα μπορουσα και παραπανω, εχουν καλη μεταπωλητικη αξια
stormiez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Update:Εγώ ρώτησα το Site: Κυριούλη με 4.398 feedback (99.5% positive) Αν γίνεται και μου απάντησε.Εγώ: Hi, this kit works for MAC MINI 2014 ? I am interested to install an ssd as a second drive thank youΑπάντηση: yes it will work buy with confidence. thank youΤώρα τί φάση; Δεν τον έχω για να θέλει να ρισκάρει το 99.5% να σου πω την αλήθεια ! 'Άβυσσος....
Runner25 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 κοιτα εγω που το πηρα δεν δοκιμασα να το ανοιξω. το ειδα ομως απο κατω και δεν ειναι οπως το παλιο δεν ανοιγει ειναι σφραγγισμενο πρεπει ολα να ειναι on board
Dr.Fuzzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ανοίγει μεν...αλλά...στη θέση του sata connector που είχε το 2012 μοντέλο υπάρχει ένας pci-e connector για ssd για τα μοντέλα που έχουν fusion drive και δυστυχώς η RAM είναι κολλημένη στο logic board...οπότε με όση μνήμη το αγόρασες, με τόση μένεις....'Αουτς! https://www.ifixit.com/Teardown/Mac+Mini+Late+2014+Teardown/30410
ozelot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 κοιτα εγω που το πηρα δεν δοκιμασα να το ανοιξω. το ειδα ομως απο κατω και δεν ειναι οπως το παλιο δεν ανοιγει ειναι σφραγγισμενο πρεπει ολα να ειναι on board Υποθέτω, ότι ο μηχανικός δίσκος μπορεί να αναβαθμιστεί. Όμως έτσι όπως πάνε τα πράγματα στην επερχόμενη γενιά ούτε αυτό θα γίνεται πλέον, ότι πήρες, πήρες. Αυτό εντάσσεται προφανώς στην πολιτική της Apple να μην "μπαίνει χέρι" στα μηχανήματα της σε hard & software. Υπενθυμίζω ότι με το Yosemite η Apple εισήγαγε την διάταξη ασφάλειας "Kext Signing" που δεν επιτρέπει πλέον σε third party utilities τροποποιήσεις στο σύστημα. Χαρακτηριστική περίπτωση ο συνακόλουθος αποκλεισμός του Trim Enabler, ενός εξαιρετικά χρήσιμου αν όχι απαραίτητου utility σε non-Apple SSDs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα