*nenya* Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 'Δίνουμε Πανελλήνιες φετος!' (χεστηκα, δεν τις δίνετε μαζι) 'Yolo, swag' (@#%!?) 'Μπουφάν να πάρεις!' (όχι, 5 βαθμοί είναι μια χαρά για κοντομανικο) 'Ε; Τίιιι;' (μαρμελάδα στ'αυτιά πάλι..) 'Κυρία τί σημαίνει frustrated;' (το εξήγησα ήδη σε 2 συμμαθητές σου, 30'' πριν. Αρχίζω κ γίνομαι εγώ frustrated..) 'Σου τ'ορκιζομαι! Δεν θα το πω πουθενα!' (Χα! That's classic!) 'Αυτή η θέση είναι πιασμένη.' (Ουυυπς στο λεωφορείο δεν έχει ρεζερβέ θέσεις! Δεν το ήξερες ε 4
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Όταν ακούω αντι για Σάββατο να λένε Σαββάτο. Δεν έχει τύχει να απαντήσω εκεινη τη στιγμη Παρασκέυη ή Κυριάκη να χαρω αντιδράσεις. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αν γυρίσουν το yolo σε carpe diem είμαστε ok? 2
*nenya* Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα δεν είναι το νόημα της φράσης αλλά ο τρόπος που το λένε, η προφορά, ο τόνος της φωνής και ίσως οι συνοδευτικές κινήσεις των χεριών :Ρ το σύνολο είναι εκνευριστικό. Το carpe diem είναι οκ αν δεν γίνει κι αυτό overused κλπ 2
ADHD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 "Νεαρε" από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με αυταρχικό τόνο, όλα τα υπόλοιπα λίγο πολύ αναφέρθηκαν. 6
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αν γυρίσουν το yolo σε carpe diem είμαστε ok? Ω θεε, όχι. Εδώ σε σκοτώνω. Το'χει συνδέσει ο εγκέφαλος με φωτο (ps κάργα) απο κλαμπάκια, ανεβασμένες στο ΦΒ. Θάνατος λοιπόν :| 1
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αυτο για το φιλος πως εχετε κρατηθει και δεν εχετε απαντησει ποτε «δεν ειμαι φιλος σου γαμω το στανιο μου»; 1
panos2171 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 1. LOL 2. Μ@λάκα (μεταξύ γυναικών) 3. Που 'σαι ρε boy 4. OMG 5. E; (μετά από ερώτηση μου σε κάποιον, και ενώ έχει ακούσει τι τον ρώτησα.. -.- ) 6. Να κανονίσουμε για καφέ (απο άτομο που θα το δω τυχαία κάπου και έχουμε χάσει επαφές κάτι χρόνια) + Που σαι ρε ψιλέ 1
manzana Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ένας φίλος μου για άγνωστο λόγο δεν μπορεί με τίποτα να ακούει 2 λέξεις: 1)Μορταδέλα 2)Βοκαμβίλια ποιος ξέρει τί ψυχολογικά μας κρύβει τόσα χρόνια?????????? :ph34r:
Muchacho Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αλλαγη συμφωνων στις λεξεις σε συνδιασμο με ενα ηλιθιο ναζιαρικο υφος. π.χ.κλυωνω(κρυωνω),αζαπη(αγαπη) 1
Porg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί, όταν ακούω να μιλάνε για: "social media" "έγινε viral" ειδικά στο "έγινε viral στα social media" ανεβάζω παλμούς σχεδόν το ίδιο σαν να ακούω το: "Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.Δεν ήμουν τσιγγάνος.Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.Δεν ήμουν κομμουνιστής.Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα.Δεν ήμουν εβραίος.Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει" 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα