*nenya* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 "ασε μας κουκλίτσα μου" Πόοοοοσο γκεϊλίκι; Πόσοοοοοο;;;;; 3
kalogeros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θυμήθηκα και άλλη λέξη που μου γυρνάει τα μυαλά ανάποδα. Εγκαταλελειμένος.
gdriver Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 με εκνευρίζει και η λέξη "φραπελιά". από που βγήκε πάλι αυτή;
tzelen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ΟΚ, ίσως είναι δική μου παραξενιά, αλλά όταν ακούω να μου λένε "ξεκόλλα ρε μαλάκα", θέλω να κάνω τον Χίτλερ να φαίνεται προσκοπάκι μπροστά μου. Δε με νοιάζει το "ρε", δε με νοιάζει το "μαλάκα", δε με νοιάζει ούτε το "ρε μαλάκα". Το "ξεκόλλα" αν ήταν το χέρι μου θα το καταργούσα από την ελληνική γλώσσα.
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 με εκνευρίζει και η λέξη "φραπελιά". από που βγήκε πάλι αυτή; Η Τατιάνα ευθύνεται
*nenya* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Tzelen Καλύτερη παραλλαγή του είναι το: ΞΕΚΩΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!! ΞΕΚΩΛΑΑΑΑ! 1
ribo7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Επισης το διπλο προφιλ στο φατσοβιβλιο οπου βλεπω κατι τραγελαφικους σιδηροδρομους "Κωστας-Μαρια Μπαρμπουτσογλου-Κερατουκλη". 2. Μ@λάκα (μεταξύ γυναικών) - Τι έχεις; - Τίποτα... - Καλά είμαι, εσύ? (σε ερώτηση Πως είσαι?). Εντάξει δεν είπα να αρχίσεις να λες τον πόνο σου στον καθένα αλλά μου κάνει ότι θες να αποφύγεις να μιλήσεις. Χρόνια Πολλά - Ότι επιθυμείς - Να σου στέλνουν "Χρόνια πολλά" στο wall σου στο fb έχοντας ταγκάρει άλλους 50 που γιορτάζετε εκείνη τη μέρα. Πιο απρόσωπο δε γίνεται. Γι' αυτό και κλειδώνω το τοίχο μου τέτοια μέρα. 2. "κλαίω" a) ζωαρα κανεις (λες και εσυ σκαβεις στα ορυχεια) "Που χάθηκες;" Από άτομα που σε είχαν χεσμένο και δεν μπήκαν στον κόπο να επικοινωνήσουν ποτέ μαζί σου. Επίσης: - "να εδώ, (καφεδάκι/ποτάκι με τον/την) ..." (status στο fb) - σε βλέπω φιλικά - καταδικάζουμε την τάδε ενέργεια.. - η χώρα στο ψυγείο (όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες) - πάμε για τη νίκη (από παίκτες - προπονητές) - το διαούρτ(ι) που λέει ο πατέρας μου αντί για γιαούρτι - να με αποκαλούν με το επίθετο - κορίτσα (από μπάρμπα πέφτουλα) - "τι κούκλα είσαι εσύ" (σχόλιο κοπέλας σε φώτο κοπέλας) - λένε ότι.. (ποιοι????) - έλξατε/ωθήσατε σε πόρτες - σχέση από απόσταση (απλά δεν υφίσταται) - ήμασταν αντί ήμαστε σε γραπτό λόγο (αν δε κάνω λάθος) - κεραυνοβόλος έρωτας
tzelen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Tzelen Καλύτερη παραλλαγή του είναι το: ΞΕΚΩΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!! ΞΕΚΩΛΑΑΑΑ! Με τον τόνο αλλού, δεν είναι κακό *whistles casually*
mylo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 - Να σου στέλνουν "Χρόνια πολλά" στο wall σου στο fb έχοντας ταγκάρει άλλους 50 που γιορτάζετε εκείνη τη μέρα. Πιο απρόσωπο δε γίνεται. Γι' αυτό και κλειδώνω το τοίχο μου τέτοια μέρα. κατεβαζω καντίλια όταν βλέπω κάτι τέτοια.
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ΟΛΑ τα τσεκ ιν στο φβ και τις υποτιθεται καλλιτεχνικες φωτο που ανεβαζουν
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μονο η λεξη selfie άνετα χτυπάω 19 πίεση όταν την ακούω.ακόμα και σαν λεξη είναι σπαστικη. Εκτός την επιδραση που έχει στον κοσμο..βλέπεις όλο μαλακισμενες φωτο σπαστικες όσο δεν παει. FUCK SELFIE και όσους βγάζουν συνέχεια ασταμάτητα φωτογραφιες. Α μα πια!! 4
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μονο η λεξη selfie άνετα χτυπάω 19 πίεση όταν την ακούω.ακόμα και σαν λεξη είναι σπαστικη. Εκτός την επιδραση που έχει στον κοσμο..βλέπεις όλο μαλακισμενες φωτο σπαστικες όσο δεν παει. FUCK SELFIE και όσους βγάζουν συνέχεια ασταμάτητα φωτογραφιες. Α μα πια!! πες τα χρυσοστομε, ολοι πλεον νομιζουν οτι ειναι το κεντρο του κοσμου 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Και για να ολοκληρωσω σαν ανθρωπος ο υπερτατος συνδιασμός που μπορεί να με κανει να βρασω στο ζουμί μου είναι swag+selfie+yolo με όλα τα σπαστικα κουνηματα χεριών και γκριμάτσες...όταν ακουω "νεολαία" να τα λέει θέλω να μοιράζω φρέσκια φαπα σε σβερκο 2
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Θυμήθηκα και άλλη λέξη που μου γυρνάει τα μυαλά ανάποδα. Εγκαταλελειμένος. Με δύο "μ". Κατά τα άλλα, αυτό είναι το σωστό. Όπως δε θα πεις αναμιγμένος, έτσι θα κάνεις και τον διπλασιασμό στη μετοχή του εγκαταλείπω.
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 στα χωρια συνήθως. "τίνος είσαι συ?"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα