ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εμενα με ενοχλει και το "η κοπελα μου" δεν ξερω μου χτυπαει πολυ ασχημα, το ξερω οτι ειναι καπως δυσκολο να το πεις αλλιως αν δεν εισαι παντρεμένος αλλα και παλι προτιμω να πω " η φιλη μου" ξερω γω αν πρεπει.. Ειναι μια χαρα η εκφραση δεν λεω κατι απλα για καποιο λογο δεν την αντεχω..
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εμενα με ενοχλει και το "η κοπελα μου" δεν ξερω μου χτυπαει πολυ ασχημα, το ξερω οτι ειναι καπως δυσκολο να το πεις αλλιως αν δεν εισαι παντρεμένος αλλα και παλι προτιμω να πω " η φιλη μου" ξερω γω αν πρεπει.. Ειναι μια χαρα η εκφραση δεν λεω κατι απλα για καποιο λογο δεν την αντεχω.. Με το "η κοπελιά μου" βολεύεσαι?
dusty Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιατί μας χαλάει αυτό;;; Ειναι η κλασική απάντηση κάποιου που δεν ξέρει ή δεν θέλει να δώσει σαφή απάντηση.
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Α, νόμιζα αναφερόταν σε περιστάσεις που συζητείται πληρωμή. 1
tzelen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως, έχω βάλει status Je suis Groot, έτσι για σπάσιμο 2
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 1)τεσπα 2)τρολινγκ τρόλερς τρολ τρολίστες 3)wannabee γενικότερα μίξη ελληνικών με αγγλικές slag και μή. Μαλλον το τελευταίο θα έπρεπε να απαγορευτεί όπως κάποτε απαγορεύτηκαν και τα greeklish παρά την δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας..
iordanis77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εμενα με ενοχλει και το "η κοπελα μου" δεν ξερω μου χτυπαει πολυ ασχημα, το ξερω οτι ειναι καπως δυσκολο να το πεις αλλιως αν δεν εισαι παντρεμένος αλλα και παλι προτιμω να πω " η φιλη μου" ξερω γω αν πρεπει.. Ειναι μια χαρα η εκφραση δεν λεω κατι απλα για καποιο λογο δεν την αντεχω.. Το "η γκομενα μου" σε βολευει καλυτερα?
gdriver Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το "κοπελιά" μου φαίνεται πολύ λαικό, και δεν μου αρέσει καθόλου. Αν δεν ξέρει το όνομα μου υπάρχει και το "δεσποινίς". Είπαμε, να έχουμε και λίγους τρόπους. έχω ακούσει σε αεροδρόμιο και μία ακόμη παραλλαγή " εεε μαντάμ!" 1
logical insane Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 την επόμενη φορά που θα ακουσω κάποιον να ζητα "Μία λουκανόπιτα" θα αυτοκτονησω!!!!! 1
qsis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 την επόμενη φορά που θα ακουσω κάποιον να ζητα "Μία λουκανόπιτα" θα αυτοκτονησω!!!!! μάλλον βρέθηκες άθελά σου πολύ πιο βόρεια από όσο θα άντεχες, κατέβα πιο νότια τώρα που είναι και χειμώνας
iordanis77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 1)τεσπα 2)τρολινγκ τρόλερς τρολ τρολίστες 3)wannabee γενικότερα μίξη ελληνικών με αγγλικές slag και μή. Μαλλον το τελευταίο θα έπρεπε να απαγορευτεί όπως κάποτε απαγορεύτηκαν και τα greeklish παρά την δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας.. Εμενα με ενοχλει το μουσι χωρις μουστακι
haris_216 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 την επόμενη φορά που θα ακουσω κάποιον να ζητα "Μία λουκανόπιτα" θα αυτοκτονησω!!!!! Πάντως αν κάνεις καμιά βόλτα σε supermarket, στο ψυγείο με τα κατεψυγμένα, θα δεις εταιρίες να πουλάνε "λουκανοπιτάκια". Και μετά αρχίζεις να έχεις ερωτηματικά αν κάνεις λάθος τη λέξη ή αν αυτή άλλαξε (όπως τόσες) από τότε που πήγαινες σχολείο Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η ατάκα "δέσαμε σαν παρέα" όταν την ακούω στο "κάτι ψήνεται". Μα που "δέσατε" ρε μεγάλε/η από την πρώτη γνωριμία κι ενώ τα πισώπλατα μαχαιρώματα πάνε σύννεφο; Εκτός αν είναι επιβεβλημένο από την παραγωγή να την ρίξεις την ατάκα. 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Πάντως αν κάνεις καμιά βόλτα σε supermarket, στο ψυγείο με τα κατεψυγμένα, θα δεις εταιρίες να πουλάνε "λουκανοπιτάκια". Και μετά αρχίζεις να έχεις ερωτηματικά αν κάνεις λάθος τη λέξη ή αν αυτή άλλαξε (όπως τόσες) από τότε που πήγαινες σχολείο Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η ατάκα "δέσαμε σαν παρέα" όταν την ακούω στο "κάτι ψήνεται". Μα που "δέσατε" ρε μεγάλε/η από την πρώτη γνωριμία κι ενώ τα πισώπλατα μαχαιρώματα πάνε σύννεφο; Εκτός αν είναι επιβεβλημένο από την παραγωγή να την ρίξεις την ατάκα. Δεν μπορεί, φαίνονται όλα τόσο αυθόρμητα!
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 την επόμενη φορά που θα ακουσω κάποιον να ζητα "Μία λουκανόπιτα" θα αυτοκτονησω!!!!! τωρα αυτο γιατι το ειπες; για να εχω εφιαλτες ολη την μερα; επισης μονο εμενα μου ακουγεται λαθος αυτο που λεει η αναγγελια του μετρο «να ακυρωσω το εισητηριο μου» μονο εμενα μου ακουγεται παραλογο. δεν θα επρεπε να λεει να επικυρωσω;
haris_216 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αν και σε πρώτο άκουσμα ίσως να έχεις δίκιο, μάλλον δεν είναι έτσι. "Επικύρωση" είναι η έγκριση ή σήμανση κάποιου πχ εγγράφου που μέσω αυτής γίνεται αποδεκτό/έγκυρο. Το εισιτήριο ουσιαστικά είναι έγκυρο (έχει ήδη κάποια αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί). Απλά μέσω της "ακύρωσης" ουσιαστικά σηματοδοτείται η έναρξη χρήσης του και η αναπόφευκτη λήξη του. υγ (δεύτερη σκέψη) Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει ότι με την "επικύρωση" το εισιτήριο πρακτικά "εγκρίνεται" για την συγκεκριμένη χρήση/διαδρομή 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα