jimijoop Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δεν σε ρώτησε που έχεις το πρόγραμμα αλλά που βρίσκεται το αρχικό βίντεο και που αποθηκεύεις το τελικό dvd. Κάνε έναν αποκερματισμό στον βασικό δίσκο και στον δίσκο που αποθηκεύεις. Για πλήρες σετ αναβάθμισης μιλάει ο Elf φαντάζομαι. Δυστυχώς όμως είναι ακριβώς έτσι για την περίπτωσή σου. Το πρόβλημα είναι οι ide συσκευές σου (δίσκος, dvd rw) και το τροφοδοτικό σου. Αν πας σε πλήρες σετ υπολόγιζε 180€ για cpu-mobo-ram-hdd-dvdrw-psu (τροφοδοτικό). Μιλάμε πλέον για καινούργιο υπολογιστή που θα μπει στο κουτί του παλιού. Η κάρτα γραφικών είναι πάνω στον επεξεργαστή. Αν το τροφοδοτικό σου είναι καλό και ταιριάζει, αφαίρεσε ένα 25άρι. Αν πάρεις κάρτα pci με ide controller για να χρησιμοποιήσεις τον δίσκο και το dvd σου αφαίρεσε 58€ και πρόσθεσε 14€ για την κάρτα π.χ. http://www.technoshop.gr/product_info.php?products_id=8860 Οπότε η σούμα πάει περίπου στα 110€, που είναι αρκετά κοντά στην εκτίμηση του elf. Αν έχεις και κάποια άκρη να τα πάρεις πιο φθηνά μπορείς να φτάσεις και τα 100€, αλλά όπως είπα με πολλές υποχωρήσεις. Πάντως σκέψου το για αποκωδικοποιητή με media player. 30€ δεν είναι πάρα πολλά λεφτά. Μόνο το ρεύμα που καις για την μετατροπή να γλυτώσεις φτάνει. Δεν φταιει η μνημη, επισης δεν νομιζω οτι φταιει το τροφοδοτικο, οι ταινιες αποθηκευονται στο εξωτερικο σκληρο δισκο. Η αδερφη μου εχει τηλεοραση 32 ιντσων, Samsung, αγορασμενη απο το 2012 λιγες εβδομαδες πριν απο το switch off του Υμμητου και εχει δικο της εξωτερικο δισκο αλλα θελει να το χρησιμοποιησει για αλλα πραγματα.
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή τι άλλο να σου πούμε; Την περίπτωση της αναβάθμισης την απορίπτεις δια ροπάλου; Η αγορά αποκωδικοποιητή mpeg4 hd με 25-30€; Πάλι πολλά είναι; Εμένα πάντως μου φαίνεται πάρα πολύ να κάνεις ακόμα και 12 ώρες για μετατροπή σε dvd. Ένα 4ωρο-5ωρο θα το έβρισκα νορμάλ για παλιό υπολογιστή. Επίσης, αν η αρχική ταινία βρίσκεται στον εξωτερικό και αποθηκεύεις το τελικό dvd πάλι στον εξωτερικό μπορεί να το καθυστερεί αυτό. Τέλος, δεν σου είπα ότι φταίει το τροφοδοτικό. είπα ότι αν το τροφοδοτικό σου είναι σχετικά καινούργιο και ο δίσκος sata θα μπορέσεις μα κάνεις την αναβάθμιση με 100 περίπου ευρώ.
jimijoop Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή τι άλλο να σου πούμε; Την περίπτωση της αναβάθμισης την απορίπτεις δια ροπάλου; Η αγορά αποκωδικοποιητή mpeg4 hd με 25-30€; Πάλι πολλά είναι; Εμένα πάντως μου φαίνεται πάρα πολύ να κάνεις ακόμα και 12 ώρες για μετατροπή σε dvd. Ένα 4ωρο-5ωρο θα το έβρισκα νορμάλ για παλιό υπολογιστή. Επίσης, αν η αρχική ταινία βρίσκεται στον εξωτερικό και αποθηκεύεις το τελικό dvd πάλι στον εξωτερικό μπορεί να το καθυστερεί αυτό. Τέλος, δεν σου είπα ότι φταίει το τροφοδοτικό. είπα ότι αν το τροφοδοτικό σου είναι σχετικά καινούργιο και ο δίσκος sata θα μπορέσεις μα κάνεις την αναβάθμιση με 100 περίπου ευρώ. Δεν θελω ακομα να αναβαθμισω ακομα. Η αδερφη μου εχει τηλεοραση με ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη.Οχι, κατεβαινει η ταινια στο εξωτερικο σκληρο δισκο, μετα μετατρεπεται σε DVD και στο τελος της μετατροπης γραφεται. Οι περισσοτερες μετατροπες διαρκουσαν 4-5 ωρες, απλα με την παλια εκδοση η μεγαλυτερη διαρκεια μετατροπης ηταν 12 ωρες μαζι με την εγγραφη. Το τροφοδοτικο ειναι παλιο.
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Η αδερφη μου εχει τηλεοραση με ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη. Αυτό το κατάλαβα και από το προηγούμενο μήνυμα σου. Η αδερφη μου εχει τηλεοραση 32 ιντσων, Samsung, αγορασμενη απο το 2012 λιγες εβδομαδες πριν απο το switch off του Υμμητου και εχει δικο της εξωτερικο δισκο αλλα θελει να το χρησιμοποιησει για αλλα πραγματα. Εσύ που βλέπεις τις ταινίες σου; Στην ίδια τηλεόραση ή έχεις άλλη, απλή τηλεόραση και τις βλέπεις σε dvd; Αυτό δεν κατάλαβα. Πάντως δοκίμασε και το δωρεάν freemake video converter (λίγο προσοχή στην εγκατάσταση για να αφαιρέσεις offers, toolbars και extras). Φορτώνεις την ταινία και μόλις την εμφανίσει πατάς στα δεξιά του τίτλου που λέει "Χωρίς υπότιτλους" και επιλέγεις τον υπότιτλο. Μετά επιλέγεις "Σε DVD". Στο πάνελ επιλέγεις αν θέλεις μενού εκκίνησης ή χωρίς μενού, αν θέλεις να στο γράψει σε dvd ή να στο κάνει iso ή να στο αποθηκεύσει σε φάκελο και πάτα Εγγραφή. Άλλο πρόγραμμα, επίσης δωρεάν είναι το dvd flick. Δώσ' του και αυτού μια ευκαιρία.
jimijoop Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτό το κατάλαβα και από το προηγούμενο μήνυμα σου. Εσύ που βλέπεις τις ταινίες σου; Στην ίδια τηλεόραση ή έχεις άλλη, απλή τηλεόραση και τις βλέπεις σε dvd; Αυτό δεν κατάλαβα. Πάντως δοκίμασε και το δωρεάν freemake video converter (λίγο προσοχή στην εγκατάσταση για να αφαιρέσεις offers, toolbars και extras). Φορτώνεις την ταινία και μόλις την εμφανίσει πατάς στα δεξιά του τίτλου που λέει "Χωρίς υπότιτλους" και επιλέγεις τον υπότιτλο. Μετά επιλέγεις "Σε DVD". Στο πάνελ επιλέγεις αν θέλεις μενού εκκίνησης ή χωρίς μενού, αν θέλεις να στο γράψει σε dvd ή να στο κάνει iso ή να στο αποθηκεύσει σε φάκελο και πάτα Εγγραφή. Άλλο πρόγραμμα, επίσης δωρεάν είναι το dvd flick. Δώσ' του και αυτού μια ευκαιρία. Εγω εχω τηλεοραση 24 ιντσων, αγορασμενη την ιδια ημερα με την 32αρα και Samsung.Το free make εχει προβλημα στο υπολογιστη μου γιατι εκανα καταλαθος 1 βλακεια και δεν δουλευει το προγραμμα. Εγραψα το προβλημα στο κεντρο βοηθειας του freemake, αλλα δεν μπορεσαν να το λυσουν. Το DVD flick το δοκιμασα, θελει και αυτο 1 μερα μετατροπη και εγγραφη.
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το freemake θέλει Net Framework 4.0 Client Profile. ;Έλεγξε αν το έχεις και αν όχι κατέβασε το. Αλλιώς κάντο απεγκατάσταση με την δωρεάν έκδοση του revo uninstaller για να καθαρίσει τα υπολείμματα και μετά ξανά εγκατάσταση.
jimijoop Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Το freemake θέλει Net Framework 4.0 Client Profile. ;Έλεγξε αν το έχεις και αν όχι κατέβασε το. Αλλιώς κάντο απεγκατάσταση με την δωρεάν έκδοση του revo uninstaller για να καθαρίσει τα υπολείμματα και μετά ξανά εγκατάσταση. Το δοκιμασα, δεν δουλευε παλι δυστυχως.Σημερα εσβησα το ConvertXToDvd και το ξανακατεβασα και ξανακατεβηκε προβληματικο. Αυριο θα το ξανακατεβασω και θα δουμε.
CheOnWeb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν συνεχίσεις για πολύ αυτό το μαρτύριο (που κάνεις στον εαυτό σου), θα κάνω έρανο στο Insomnia να σου πάρουμε Media Player.
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Αν συνεχίσεις για πολύ αυτό το μαρτύριο (που κάνεις στον εαυτό σου), θα κάνω έρανο στο Insomnia να σου πάρουμε Media Player. Καλή ιδέα. Να ξεκινήσει ένα user funding program στο insomnia που να χρηματοδοτεί όποιον έχει προβλήματα με hardware.
jimijoop Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλή ιδέα. Να ξεκινήσει ένα user funding program στο insomnia που να χρηματοδοτεί όποιον έχει προβλήματα με hardware. Λοιπον τελικα λυθηκε το προβλημα, κατεβασα την προυηγουμενη εκδοση που ειχα και διυλευει τωρα ρολοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα