s2117 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, μιας και έχω ψηθεί να πάρω ps4, μπορώ να παίξω fifa 15 ή 2k15 διπλό online με κάποιον που το έχει αγοράσει σε πισί; για το πισί ξέρετε αν χρειάζεται κάτι αντίστοιχο με το ps+ που χρειάζεται για το ps4?? Ευχαριστώ!Χρόνια πολλά, με υγεία!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Οχι δεν μπορεις. Για το pc απλα αυθεντικο το παιχνιδι,δεν χρειαζεσε καποια συνδρομη.
s2117 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μπφ. Ξενέρωσα, αλλά ευχαριστώ για την απάντηση. Πρέπει τώρα να πείσω τον αδερφό μου στη Μελβούρνη να ψωνίσει ps4 και να πάρω και εγώ (νταξ εγώ θέλω έτσι κι αλλιώς )
red1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μπφ. Ξενέρωσα, αλλά ευχαριστώ για την απάντηση. Πρέπει τώρα να πείσω τον αδερφό μου στη Μελβούρνη να ψωνίσει ps4 και να πάρω και εγώ (νταξ εγώ θέλω έτσι κι αλλιώς ) H, μπορείτε να αγοράσετε το Final Fantasy 14 το οποίο είναι cross-play Mπάλα και ΚΑΛΛ ΟΦ ΝΤΙΟΥΤΗ δεν όμως... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα