Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά προσπαθώ να κάνω φορματ αλλα μάταια! Βάζω ο cd είτε των 7 είτε των 8.1 επιλέγω γλώσσα κτλ και κολλάει στο Setup is starting... 

Το κόκκινο λαμπάκι του hdd στο κουτί μόνιμα αναμμένο, το ποντίκι κουνιέται αλλα το pc δεν ανταποκρίνεται!

Έχω την εντύπωση πως κατι χάλασε στις ρυθμίσεις του bios γιατί έτρεξα ενα πρόγραμμα μέσω του hirens boot cd για τον δίσκο και μου έλεγε no ide disk found ή κάτι τέτοιο...απ'οτι κατάλαβα δεν τον έβλεπε...

Στο Bios τον βλέπει κανονικότατα... και οι ρυθμίσεις ειναι αυτές που είχα πάντα, αν και έκανα πολλές φορες load defaults...

Τα φώτα σας ρε παιδιά... :/

Δημοσ.

κοίτα αφού τα δοκίμασες όλα και δεν γίνεται κάτι παίρνεις των σκληρό δίσκο και των συνδεεις σε άλλο υπολογιστή παίρνεις τα αρχεία σου και μετά των κάνεις διαμόρφωση τον βάζεις πάλι πίσω στον κανονικό υπολογιστή και κάνεις format δεν είναι και η πιο σωστή λύση αλλά θα λύσει το πρόβλημα 

Δημοσ.

Και μάλιστα σήμερα η υγεία του έπεσε στο 85% ! 
Αποκλείεται αυτο να λυθεί με διαμόρφωση κτλ?

Τι αιτία να τους δώσω για την εγγύηση....γιατί αυτοί οι ξερόλες θα τον πετάξουν σε ενα pc , θα δουν οτι δουλεύει και δεν προκειται να μου τον αλλάξουν...

Πάντως στα win 8.1 μετα απο 1.5 ώρα ξεκόλλησε απο το setup is starting... αν δεν προχωρήσει θα τον βαλω σε αλλο pc και βλεπουμε αλλιως παμε για εγγύηση... γμτ.... αυτο που με τρώει ειναι το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ !

Δημοσ.

.... αυτο που με τρώει ειναι το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ

Μην το ψαχανεις. μπορει να επεσες σε κακο κομματι. Μου ειχε τυχει σε ενα wd black. Τα εφτυσε σε 10 μερες απο την αγορα του. Αλλαχτηκε βεβαια, αλλα ειναι η ταλαιπωρια...

Δημοσ.

Τι να πω...προσπαθώ να κανω φορμάτ εδω και 4 ώρες περίπου... Κάθε βήμα κρατάει και μισή ώρα περίπου...

Τώρα έφτασα επιτέλους στην οθόνη με τα partitions οπου μπορώ να πατήσω φορμάτ και μου δείχνει πως ο σκληρός απο τα 931.4GB total έχει free τα.... 931.4GB ! Πάτησα φορματ και τώρα περιμένω να ξεμπλοκάρει πάλι (κανενα μισάωρο) και μετά θα δω αν μπορέσει να πάρει windows αλλιώς θα το βάλω σε αλλο pc για διαμόρφωση και περιορισμό των bad sectors. Αν και όπως με βλέπω επειδή έχω ξενερώσει οτι και να γίνει θα ζητήσω αλλαγή με την εγγύηση... 

Με χάλασε πολύ η όλη υπόθεση αλλα τι να κανουμε...μεσα στο πρόγραμμα είναι....

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Αν προκύψει κατι νεότερο θα ενημερώσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...