ethnik471 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους!Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα για το οποίο ζητώ τα φώτα σας μήπως καταφέρω και το φτιάξω χωρίς να κάνω φορμάτ!Τα πράγματα έχουν ως εξής: Στον υπολογιστή έχω έναν και μοναδικό σκληρό δικό WD caviar black 1TB SATA 3 και σε μια άλλη θύρα SATA με άλλο καλώδιο έχω ένα dvd rw. Σήμερα επειδή βρήκα χρόνο έβγαλα το dvd και έβαλα στην θέση του τον 2ο σκληρό που είχα από το παλιό pc για να πάρω κάποια αρχεία που ήθελα (Seagate 1tb sata). Ανοιγω λοιπόν το pc,κάνουν boot τα windows και αυτό ήταν! Μαυρίλα! Δεν άνοιγε ! Κάνω restart ξανα το ίδιο !Οπότε μπαίνω σε safe mode! Παίρνω κανονικά τα αρχεία που ήθελα και κλείνω το pc για να αφαιρέσω τον Seagate και να βάλω όπως ήταν το dvd όπως και έκανα!Το ίδιο πρόβλημα με τα windows ! Φορτώνει το logo αλλα δεν ανοίγουν ! Restart μια δυο τρεις και τελικά αφού το άφησα κάμποση ώρα μπαίνει στα windows με ρυθμούς χελώνας. Βάζω να γίνει ένας έλεγχος για spywares αλλα δεν την πάλεψα καθώς κολλούσε κυριολεκτικά το pc οπότε το τραβάω restart από το κουμπί! Από τότε δεν ξανα μπήκε ούτε με safe mode όση ώρα και αν το άφησα! Μου πρότεναν τα windows να κανουν επιδιόρθωση όπως και έκανα αλλα τίποα και αυτή κολλούσε ! Εν ολίγοις δεν ανοίγουν τα windows στα καλά καθούμενα!ΥΓ. Πριν λίγο αφού το άφησα ανοιχτό στο logo των windows πόση ώρα μου πέταξε μπλε οθόνη την οποία έβγαλα φωτο και θα ανεβάσω εντός ολίγων λεπτών…Το pc είναι καινούργιο (1 μήνα) το έστησα μόνος – ενημερώνω πως δεν είμαι άσχετος και αρα δεν παίζει να έκανα κάποιο λάθος (όχι ότι μπορεις να κανεις…) Τα windows ήταν καθαρά, το pc δυνατό και έχω δοκιμάσει ήδη να βγάλω καλώδια, συνδεδεμένες συσκευές, να κάνω load defaults το bios κτλ αλλα τίποτα!Παιδιά σας παρακαλώ τα φώτα σας γιατί δεν είμαι με τίποτα για φορμάτ για πολλούς λόγους ! Το blue screen:
corsair04 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα ο παλιός δίσκος windows 7 έχει όποτε πηγαίνεις bios και επιλέγεις να ξεκινάει με τον κανονικό σου δίσκο και όχι με αυτόν που προσέθεσες τώρα αν τον αφαιρέσεις θα ανοίξει κανονικά
ethnik471 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θυμάμαι να είχε windows αλλα και εγω κατέλειξα σε αυτο το συμπέρασμα με εσενα διότι μου φορτώνει windows με άλλη μπάρα πιαθνών των vista...) Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το θέμα ειναι οτι ενω τον αφαίρεσα δεν μπαίνει στα windows και μου πετάει την παραπάνω μπλε οθονη αν το αφησω πολύ ώρα στο logo κολλημένο...
ethnik471 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν, έβαλα το cd των windows για repair και έκανε αρκετή ώρα (σε σχεση με κανονικα) για να μου βγάλει την 1η οθόνη του φορματ πχ που είναι να επιλεξεις γλώσσα κτλ...Το θέμα είναι οτι αφου έφτασα σ'αυτη την οθόνη όλα είναι παγωμένα! Το κόκκινο λαμπάκι πάνω στο pc που είναι για τον HDD είναι μόνιμα αναμένο και το pc παγάκι! Ούτε φορμάτ δηλαδή δεν μπορώ να κάνω ούτε επιδιόρθωση!! Πρωτόγνωρα πράγματα!
corsair04 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 κατέβασε ένα hirens και κανε check τον σκληρό δίσκο
ethnik471 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Νέα: ξανα προσπάθησα για boot απο το cd και πάλι τα ίδια! Κόκκαλο ! το κλασικο hirens boot cd? οκ κατεβαζω και θα ενημερώσω Ελπίζω να μην ειναι τίποτα σοβαρό...
corsair04 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 κατέβασε το hirens μπες στα windows xp mini πάρε back up και μετά μέσα από τα windows xp διαμόρφωσε τον δίσκο και κανε καθαρή εγκατάσταση των windows 1
corsair04 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 εγώ θα προσπαθούσα να κάνω επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση και κανε ένα chdsk
mafiozoskotsos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τσέκαρε την υγεία του δίσκου με hard disk sentinel το έχει και στο hirens boot cd
ethnik471 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν παιδιά, δεν ξέρω τι παίζει και πραγματικά έχω φρικάρει! Έζψ φρικάρει γιατί όλα ήταν άψογα πριν συνδεσω αυτον τον 2ο σκληρό !Καταρχήν να ενημερώσω πως με χίλια ζόρια έκανα chdsk αλλα δεν άλλαξε τίποτα Είδα με το disk seninentinel την κατασταση του δίσκου (πριν το shdsk)και ήταν στο 90% Τίποτα όμως! Δοκίμασα να τρέξω σε live cd το kaspersky rescue για ιούς αλλα με τίποτα!Αρχικά μου έβγαλε ενα μήνυμα οτι δε τερματίστηκε σωστά ο υπολογιστής και δεν ξερω γω τι άλλα πάτησα continue και άρχισε να κανει ενα mount disk που τελικά δεν έγινε γιατί μου είπε πως δεν είχα χώρο στον δίσκο (δεν ισχύει)! Το θέμα είναι οτι έχω την εντύπωση πως έχει πειραχτεί κάτι στο BIOS παρα το γεγονος οτι εχω κανει και κανω συνέχεια load defaults... Πχ στο BIOS μου είχε για boot το 1 DVD optiarc 2 WD HDD Τώρα που μπήκα είχε 1DVD optiarc 2WD HDD 3 UEFI DVD optiarc Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει Επίσης, κατέβασα το τελευταίο ubuntu για να πάρω τα αρχεία που θέλω και ενω άνοιξε δεν δούλευε ούτε πληκτρολόγιο ούτε ποντικι. Στο kaspersky rescue δούλευε!Κατέβασα τώρα και το btdefender rescue και πάλι ουτε το ποντίκι δουλεύει ούτε το πληκτρολόγιο!Το θέμα είναι οτι στην μάυρη οθόνη ή σε dos δουλευαν κανονικά... Μόλις μπαίνει στο ubuntu τίποτα.... Τι γίνεται ρε παιδιά για αρχίζω και σκιάζομαι.... edit- ξεχασα να αναφερω πως ουτε τα xp mini του hirens boot cd ανοίγουν...κι εκει παίρνω error
mafiozoskotsos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 90% υγεία έχει ο καινούριος ενός μήνα σκληρός αν κατάλαβα καλά Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2014 από mafiozoskotsos
skfn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αφου εχεις προβληματα και με το ubuntu δεν βλεπω να σωνεσαι με format. Τσεκαρησε πρωτα ολο το hardware.Μηπως κατι κουνηθηκε? Εχεις δε τις μνημες με Mem86?
ethnik471 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ενός μήνα το pc και μόνο το κουτί μου στοίχισε περίπου 700 ευρώ οπότε δεν πιστευω να οφείλεται σε hardware...Άλλωσε τόσο σύμπτωση μόλις έβαλα τον παλιο σκληρό? Ετρεξα βέβαια memtest αλλα μέχρι το 50% και δεν έβγαλε κάτι... 90% υγεία, ναι , έχει ο ενός μήνα σκληρός ο wd black... Με κάποια ubuntu δουλεύουν πληκτρολογιο ποντικι, με κάποια άλλα όχι.. Το θέμα είναι οτι δεν μπορεί να κάνει mount τον σκληρό ωστε να μπω μέσα του... μου λέει error 13 αν δεν κάνω λάθος... Επίσης στο System Revocery Options του cd των win 7 που πάτησα repair δεν μου εμφανίζει λειτουργικό σύστημα! (εκτός απο το οτι κάνει 15 ώρες να ξεκολλήσει)... Επίσης Όταν παταω install windows πάλι κολλάει (ούτε φορματ δεν μπορώ να κάνω)....Τι κάνω λοιπόν σ'αυτή την περίπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα