Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eλπίζω να διάλεξα την σωστή κατηγορια να καταχωρίσω το ερώτημα μου , έχω windows ΧΡ είχα java πρόσφατα έκανα απεγκατάσταση και τώρα προσπαθώ να το εγκαταστήσω και δεν μπορώ καμια ιδέα για το τι συμβαίνει?ευχαριστώ εκ των προτερων.

• Moderators
Δημοσ.

Διορθωσα τον τιτλο σε κατι πιο περιεκτικο και μεταφερα το thread στην σωστη κατηγορια.

Καλωσηρθες

Δημοσ.

Διορθωσα τον τιτλο σε κατι πιο περιεκτικο και μεταφερα το thread στην σωστη κατηγορια.

Καλωσηρθες

Χρόνια Πολλά.Νάσε καλά ,ευχαριστω άσχετη τελείος ελπίζω να μάθω .

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις κατεβασει τον installer απο το site που σου εδωσε ο panagiwths1987 και σου βγαζει καποιο μηνυμα λαθους κατα την εγκατασταση?

Ξεκιναει η εγκατασταση? Περιεγραψε με λιγο περισσοτερες λεπτομερειες το προβλημα.

Δημοσ.

Εχεις κατεβασει τον installer απο το site που σου εδωσε ο panagiwths1987 και σου βγαζει καποιο μηνυμα λαθους κατα την εγκατασταση?

Ξεκιναει η εγκατασταση? Περιεγραψε με λιγο περισσοτερες λεπτομερειες το προβλημα.

Από εκείνη την ώρα προσπαθώ να κατεβάσω την βοήθεια   να κάνω απεγκατάσταση και  μου λέει ότι  δεν έχω java και με παραπέμπει να το κατεβάσω εκεί μου εμφανίζει την τελευταία έκδοση του java που μου λέει ότι έχω παλιά windows και δεν μπορεί να γίνει η εγκατάσταση.... όταν κατεβάζω την έκδοση για ΧΡ πάλι όταν πατάω ran μου το ακυρώνει ...... νευρακια τσαταλάκια 

Δημοσ.

θα προτεινα να μπεις στο site www.filehippo.com , να πας στην ενοτητα που κανεις download το java και να πας σε παλαιοτερες εκδοσεις

συγνωμη πως ελενχω ποια έκδοση εχω?

συγνωμη πως ελενχω ποια έκδοση εχω?

το βρεικα xp profetional version 2002

• Moderators
Δημοσ.

όταν κατεβάζω την έκδοση για ΧΡ πάλι όταν πατάω ran μου το ακυρώνει

Οταν λες σου το ακυρωνει? Ξεκιναει την εγκατασταση και καποια στιγμη σταματαει? Δεν μπορει καν να ξεκινησει? Αναφερει καποιο μηνυμα λαθους?

Επισης, δωσε μας το link της εκδοσης που κατεβαζεις, απλα και μονο για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα εκει.

Δημοσ.

Οταν λες σου το ακυρωνει? Ξεκιναει την εγκατασταση και καποια στιγμη σταματαει? Δεν μπορει καν να ξεκινησει? Αναφερει καποιο μηνυμα λαθους?

Επισης, δωσε μας το link της εκδοσης που κατεβαζεις, απλα και μονο για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα 

Ξεκιναει φωρτονει και οταν η μπαρα τελειωσει ανηγει μικρο πινακακι που λεει τα windows δεν ειναι σωστα βαλε νεωτερη εκδοση....

και δεν μου φτανει αυτο εχω προβλημα και με το adobe flash .....οταν ανοιγω κατι μου ανηγει ενα τετραγωνακι που λεει java skrip ...

adobe  flash  player has stopped  a potentially unsafe operation the following lokal application on your computer or network

μαλον θελει συνγεκριμενο java kai adobe flash για τα συνγκεκριμενα windows τί να κανω?γνωριζει καποιος?

θα προτεινα να μπεις στο site www.filehippo.com , να πας στην ενοτητα που κανεις download το java και να πας σε παλαιοτερες εκδοσεις

ευχαριστω Παναγιωτη  αλλα δεν βρηκα ακρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...