Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους...έχω το εξής πρόβλημα με την οθόνη του laptop μου...είτε παγώνει, είτε μαυρίζει, είτε παγώνει και γεμίζει πίξελ και πρασινίζει...αν όμως βάλω ένα κομμάτι χαρτόνι ανάμεσα στο κάτω μέρος της οθόνης και του κυρίως σώματος του laptop(φανταστείτε δηλαδή ότι της ασκώ πίεση με το χαρτόνι που σφηνώνω στο κάτω μέρος της) λειτουργεί κανονικά..στο τεχνικό που το πήγα μου είπε ότι θέλει αλλαγή η οθόνη με κόστος 115 ευρώ με την εργασία(την οποία την κοστολογεί 30 ευρώ και τα υπόλοιπα το κόστος του ανταλλακτικού) και μου δίνει εγγύηση 1 έτος, στο ebay που κοίταξα λίγο βρίσκω οθόνες με 45 ως 55 ευρώ που γράφουν πως είναι ΟΕΜ( ο τεχνικός μου είπε πως δεν υπάρχουν ΟΕΜ) με εγγύηση απο 3 μήνες ως 2 έτη με αποστολή για το service η στην αγγλία η στην ανατολή γενικότερα και το ερώτημα μου είναι αν οι οθόνες του ebay είναι ποιοτικά ίδιες με αυτήν που θα μου βάλει ο τεχνικός..εκείνος λέει πως όχι...το ίδιο μου λέει και για το keyboard  που θέλει και αυτό αλλαγή λόγω κουμπιών που  λείπουν,παρακαλώ όποιος έχει άποψη και εμπειρία πάνω στο θέμα ας μου δώσει τα φώτα του γιατι η διαφορά των 40 περίπου ευρώ μόνο για την οθόνη είναι σημαντική για τα οικονομικά μου...ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Ξεκινάς πρώτα με καλώδιο σε εξωτερικό μόνιτορ(έξοδο vga laptop) για να διαπιστώσεις οτι δεν είναι κάρτα γραφικών,αν δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί θα επικεντρωθείς σε καλωδιοταινία(μιας και είναι σχετικά φθηνή απο ebay,δεν έχει inverter μιας και ειναι τεχνολογίας led)ΑΝ και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα τότε δυστυχώς πηγαίνεις σε άλλο πάνελ,είτε αγορά απο ebay η απο ελλάδα απο αγγελίες στο φόρουμ.

**για κάποιον που το κατέχει είναι 10 λεπτά δουλειά,αν έχεις κάποιον που γνωρίζεις χωρίς να σε γδάρει θα ήταν το καλύτερο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...