highpriest Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πρεπει να ειμαι εμπειρος για να βαλω developer preview? Όχι Θα μου φερει κολήματα; Σε περίπου 8-9 dp που πήρα, μονο ένα είχε κάποια ψιλοbug που διορθώθηκαν εντός ημερών με νέο update. Αρα όχι, τουλάχιστον για μεγάλο διάστημα. επισης θα χασω καποια εγγυηση; Ναι, λέει ότι χάνεις την εγγύηση. Βέβαια μπορείς να γυρίσεις άμεσα σε κανονική κατάσταση, εύκολα. Εγώ τώρα που ήρθε η denim απλώς απενεργοποίησα την dp και πήρα την denim επίσημα.
repostnoob Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μα φυσικά και αναβαθμίζεται σε καινούργια κινητά ωπος το Lumia 530,630,830 κτλπ. Μας έχουν γραμμένους εμας με τα περσυνα και προπέρσινα μοντέλα(χρηστης Lumia 820). Πλέον η Microsoft θέλει απλά να πουλάει κάθε μήνα καινούργια κινητά χωρίς να νοιάζεται και να τα διαφημίζει με updates.
Πέτρος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίος... Καινούριος λογαριασμός, λέμε την παπάτζα μας...όλα καλά! Θα την πάρει το 820-620-520 κλπ. Μέσα στους επόμενους 1-2 (το πολύ) μήνες. Το τηλέφωνό σου? Αγορασμένο από πού? Τί προέλευσης?
highpriest Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μα φυσικά και αναβαθμίζεται σε καινούργια κινητά ωπος το Lumia 530,630,830 κτλπ. Μας έχουν γραμμένους εμας με τα περσυνα και προπέρσινα μοντέλα(χρηστης Lumia 820). Πλέον η Microsoft θέλει απλά να πουλάει κάθε μήνα καινούργια κινητά χωρίς να νοιάζεται και να τα διαφημίζει με updates. Τα Lumia αναβαθμίζονται όλα φίλε. Εγώ στο δυο σχεδόν ετών μου lumia 520 (που είναι και κινητό φθηνότατο) έχω denim αυτή τη στιγμή, επίσημα, ΟΤΑ. Αλλά και για εκείνα που δεν αναβαθμίστηκαν και δεν πρόκειται μάλλον (κάτι Huawei και HTC) δεν φταίει η microsoft. Εκείνη έδωσε όλες τις αναβαθμίσεις. Οι εταιρίες αυτές έγραψαν τον κόσμο που πήρε τα windows phone τους στα παλιά τους τα παπούτσια. Το γιατί δεν σου ήρθε ακόμη η denim πιθανότατα έχει να κάνει με την χώρα για την οποία προοριζόταν η συσκευή σου. Εμένα προοριζόταν για Ιταλία και την πήρε πχ. Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα γίνει roll out για όλους τους κατόχους και όλα τα μοντέλα. Ψάξε να βρεις πότε θα πάρει το δικό σου. Έχει κυκλοφορήσει χρονοδιάγραμμα του roll out.
sokinfragoul Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 1520 και denm ακουμε και denim δεν βλεπουμεεεε
stevengreeceGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Όχι Σε περίπου 8-9 dp που πήρα, μονο ένα είχε κάποια ψιλοbug που διορθώθηκαν εντός ημερών με νέο update. Αρα όχι, τουλάχιστον για μεγάλο διάστημα. Ναι, λέει ότι χάνεις την εγγύηση. Βέβαια μπορείς να γυρίσεις άμεσα σε κανονική κατάσταση, εύκολα. Εγώ τώρα που ήρθε η denim απλώς απενεργοποίησα την dp και πήρα την denim επίσημα. 1)Ειχα κατεβασει την εφαρμογη, ομως δεν την χρησιμοπιησα. Μετα την εσβησα. Τι τωρα εχασα την εγγυηση; 2) αν την χρησιμοποιησω και μετα την σβησω παλι χανω την εγγυηση;
stefanakos8 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά ούτε καν δίμηνο. Νομίζω είχαν πει ότι η αναβάθμιση σε ολα τα Lumia θα τελειώσει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου οποτε περιμένετε λίγο. Πρώτα την πήραν τα τελευταία μοντέλα, μετά τα αδύναμα x20/5 και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει για τα δυνατότερα x20/5 (όπως τα 820, 920, 1020 και 925) και έπεται και συνέχεια με τα τετραπύρηνα low-range x30/5.
highpriest Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 @stevengreeceGR Χανεις την εγγύηση μόνο αν έχεις dp να τρέχει πάνω, και το τηλέφωνο πάθει βλάβη και πάει σέρβις και το διαπιστώσουν. Αλλά ακόμη και εκεί παίζει να μην σου κάνουν θέμα. Όσες φορές και να βάλεις-βγάλεις dp, την στιγμή που θα χρειαστεί να πάει το τηλέφωνο σε σέρβις, αν έχει πανω την τρέχουσα επίσημη έκδοση, δεν τρέχει μια. Κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Πρέπει να κοιτάξει ποιο firmware έχει για να γνωρίζει ότι έβαλες dp.
alexandros82 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 HTC 8 s και huawei ascend w1 μας κρεμάσανε κανονικά έχουμε μείνει ακόμη στην 8.0 στηρίξαμε το λειτουργικό στα πρώτα του βήματα με συσκευές που δεν τις πήραμε και τσάμπα 250 εκαστο και τώρα βλεπουμε τις αναβαθμίσεις απο το YouTube και τις ειδήσεις... Φαντάζομαι εισαι ο ιδιος εκεινος που γκρινιαζε και πριν 2-3 μηνες. Αυτος που θεωρητικά αγορασε τα ΜΟΝΑ 2 κινητα που εχουν προβλημα με τα updates χωρις να ξερει αλλα εισαι στα φορουμ εδω και χρονια και γνωριζεις απο τεχνολογια... Χωσε φιλε μου χολη... τσαμπα ειναι και ας μην τα αγορασες ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα