Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HTC 8 s και huawei ascend w1 μας κρεμάσανε κανονικά έχουμε μείνει ακόμη στην 8.0 στηρίξαμε το λειτουργικό στα πρώτα του βήματα με συσκευές που δεν τις πήραμε και τσάμπα 250 εκαστο και τώρα βλεπουμε τις αναβαθμίσεις απο το YouTube και τις ειδήσεις...

Όπως φταίνε οι κατασκευαστές όταν ένα μοντέλο στο android δεν παίρνει την επόμενη έκδοση, έτσι φταίνε και οι κατασκευαστές στην ίδια περίπτωση στα wp. Ούτε η google είναι υπεύθυνη για το ποιες συσκευές θα πάρουν την επόμενη έκδοση, ούτε η microsoft.

Huawei και HTC δυστυχώς παράτησαν το λειτουργικό.

Υπάρχει λύση όμως. Εγγράψου σαν developer (δεν χρειάζεται να είσαι) και θα έχεις την τελευταία ανεπίσημη έκδοση λειτουργικού. Αν γκουγκλάρεις wp developers preview θα βρεις πολλά λινκ που θα σε καθοδηγήσουν.

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

HTC 8 s και huawei ascend w1 μας κρεμάσανε κανονικά έχουμε μείνει ακόμη στην 8.0 στηρίξαμε το λειτουργικό στα πρώτα του βήματα με συσκευές που δεν τις πήραμε και τσάμπα 250 εκαστο και τώρα βλεπουμε τις αναβαθμίσεις απο το YouTube και τις ειδήσεις...

Γι'αυτο υπαρχει το Developer preview,για να ξεφευγεις,απο το κρεμασμα των OEM.

http://www.wpxbox.com/htc-8x-8s-get-windows-phone-8-1-update/

• Like 1
Δημοσ.

Καλα τα ελεγα οτι κατι βρωμαγε οταν δεν εβρισκα το usb settings* στο 620 μου. Πλεον ΔΕΝ ειναι ολα τα κινητα με wp 8.1 ιδια σε software :(

http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-γενική-συζήτηση-και-απορίες/?p=53665158

τι ακριβώς κάνει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε το 635 θα παρει denim? Και επιπλεον αν βαλεις μια αναβαθμιση στην καρτα sd, τι γινει αν την βγαλεις; Θα σε παει σε προηγουμενη εκδοση; Για παραδειγμα στην denim ή την cyan?

Δημοσ.

Οι ρυθμισεις? Η πρωτη επιλογη υποτιθεται πως σε ρωταει πως θα συνδεθει, οπως τα android που εχουν να επιλεξεις αναμεσα σε mtp και ptp. Δεν εχω δει ομως να σε ρωταει :/

Η δευτερη κανει το αυτονοητο. Αν συνδεσεις τη συσκευη στο pc για να τη φορτισεις μεσω usb, σου λεει πως θα αργησει γιατι η θυρα usb δινει λιγοτερα ampere απο το φορτιστη.

@panoramix80s

Περιμενε και θα ερθει και σε σενα. Εδω λεει για το 620 πως υπαρχει ενημερωση εδω και 2 βδομαδες αλλα ακομα σε cyan ειμαι :P

http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

@stevengreeceGR

Οτι ειπα παραπανω + Την εγκατασταση δεν την κανει στην καρτα μνημης, την κατεβαζει στην καρτα μνημης και την κανει εγκατασταση στη μνημη του κινητου. Ειναι για να μην σβηνεις/μετακινεις εφαρμογες κλπ απο το κινητο στην καρτα μνημης για να κανεις χωρο αν δεν χωραει το update.

Δημοσ.

To 520 από italy χθες το κατέβασε το denim πάντως!

εμένα πάντως από ουγγαρία την κατέβασε πριν τα χριστούγεννα...

Δημοσ.

To 520 από italy χθες το κατέβασε το denim πάντως!

Παρατηρώ οτι το 520 την πήρε ενω το 530 όχι. Developer δεν θέλω να βαλω

Δημοσ.

Για αυτους που εχουν WP:

Πως γινεται το 520 να εχει 80 ευρω ενω το 530 70 ευρώ

Δεν τραβάει 720p video,δεν κάνει auto focus η κάμερα,η οθόνη δεν είναι ips,η χωρητικότητα μόνο 4 gb και τα τρία μπροστινά πλήκτρα είναι πάνω στην οθόνη(για χαμηλότερο κόστος.)

Δημοσ.

Υπαρχει δυνατοτητα για root και σπασμενες εφαρμογες οπως στο Android, και στα WP ??

ναι υπαρχει, μεχρι 2, μεχρι 10 και μεχρι ολες τις εφαρμογες, αλλα πρεπει να τις στελνεις απο το pc. Αν θες εχω φτιαξει ενα Βιντεο που λεει την διαδικασια μεχρι 2 εφαρμογες, στειλε πμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...