voltmod Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Σύμφωνα με την Microsoft, η τελευταία ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος για συσκευές Lumia, 8.10.14219.341 (πρώην Denim) ή οι πιο σύγχρονες, πέρα από τις διορθώσεις και τα νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που φέρνουν, ενεργοποιούν και την δυνατότητα κατεβάσματος των αναβαθμίσεων λογισμικού στην κάρτα μνήμης SD.Η λίστα με τις συσκευές που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη δυνατότητα περιλαμβάνει τα μοντέλα Lumia 530/530 Dual SIM, 630/630 Dual SIM, 635, 636, 638, 730 Dual SIM, 735 και 830. Άλλα μοντέλα Lumia που διαθέτουν υποδοχή για κάρτα μνήμης SD, όπως τα Lumia 520, 525, 620, 625, 720, 820, 1320 και 1520 δεν υποστηρίζουν δυνατότητα κατεβάσματος αναβαθμίσεων στην κάρτα μνήμης. Αν θέλετε να δείτε την έκδοση του λογισμικού (Έκδοση ΛΣ) που διαθέτει το Windows Phone κινητό σας, επιλέξτε Ρυθμίσεις (σύστημα) από την λίστα με τις εφαρμογές, και στην συνέχεια επιλέξτε "Πληροφορίες" και κατόπιν "περισσότερες πληροφορίες". Site: Microsoft
highpriest Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αρχισαν οι περικοπές στα features των νέων εκδόσεων. Δεν το έχω στο 520. Λογικό φυσικά, κοντεύει χρόνια. Απο την άλλη θέλω να δω τι στο καλό υλοποίηση θα κάνουν με τα 10άρια στις παλιές μας συσκευές. Λογικά θα πετσοκόψουν πολλά για να τα σηκώσει κινητό σαν το 520.
caveneo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα κάνω την αναβάθμιση σε 520. Περιττό να πω πως ποτέ δεν πίστευα πως θα συμπαθήσω windows phone! Σε τέτοιο σημείο μου αρέσει που αν άλλαζα κινητό πάλι κάτι σε lumia θα έπαιρνα. 3
schumigeos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Είχα lgl90. Για κάποιον περίεργο λόγο έκανα τη μετάβαση στο lumia520. Πήρε και το Denim. Αλλά εκεί που "κόλλησα" είναι στο ότι δεν έχει κολλήσει στο παραμικρό σε αντίθεση με το L90 που λαγκαρε συχνότατα. Οσο για τις εφαρμογές πράγματι υπάρχουν σχεδόν όλες...που υπάρχουν στο Android αλλά δεν έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των αντίστοιχων του Android... 1
Swimmer21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Για αυτους που εχουν WP: Πως γινεται το 520 να εχει 80 ευρω ενω το 530 70 ευρω?
Swimmer21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 το 530 ειναι του 2014 με τετραπυρηνο και dual sim.. δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι φθηνοτερο απο το κατα 2 χρονια παλιοτερο 520, με single sim και διπύρηνο.. Απλα μια απορία.. Τα κινητακια τα σπανε για απλη χρηση, email, facebook και κανα παιχνιδακι
highpriest Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Έχει όντως ελλείψεις ακόμη. Πχ δεν έχει Ελληνικό swype ή wordflow πληκτρολόγιο ακόμη. Μεγάλο μείον. Το περιμένω εδώ και έναν χρόνο περίπου που έχει βγει το Αγγλικό αντίστοιχο, αλλά τίποτα. Λίγο το ξυπνητήρι που λέει ο φίλος, λίγο το πληκτρολόγιο, λίγο που κάποιες (αρκετές) βασικές εφαρμογές πχ Flipboard είναι διαφορετικές και όχι τόσο εύχρηστες όσο στο android...είναι αρκετούτσικα. Είναι όμως σχετικά ολοκληρωμένο λειτουργικό, τα κινητά lumia για το κόστος τους είναι ποιοτικότατα, είναι εντελώς αλαγκάριστο ακόμη και σε συσκευές των 70 ευρώ, για βασικές εργασίες και social media προσφέρει ταχύτατη απόκριση ακόμη και σε συσκευές σε κάτω των 100 ευρώ αντίθετα απο τα android και γενικά όσο καιρό το δουλεύω είναι ένα καλό κινητό τηλέφωνο με τις περισσότερες δυνατότητες που θέλω on the go. Αλλά δεν είναι υπολογιστές τσέπης τα wp. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Για κάποιον που θα έχει απαιτήσεις υπολογιστή τσέπης ας περιμένει πρώτα να δει αν τα 10αρια θα φέρουν κάτι τέτοιο. Για την ώρα σε εφαρμογές εξειδικευμένες πάσχουν. Εγώ πάντως παράπονο από τα wp όσο έκανα νορμάλ χρήση με τα κοινωνικά δίκτυα, τα τηλεφωνήματα, το ιντερνετ, δεν είχα. Μόνο όταν άρχισα να ψάχνω πιο εξειδικευμένες εφαρμογές μου φάνηκε περιορισμένο, και αυτό λόγω ελλιπής ενασχόλησης developers κυρίως και μόνο κατά μικρό ποσοστό λόγω λογισμικού της microsoft. Νομίζω στην επόμενη έκδοση από πλευράς λογισμικού τα windows θα είναι ολοκληρωμένα. Μένει να ασχοληθούν και οι devs λίγο περισσότερο. Υ.Γ Και ένα παράπονο σχετικά με τους developers. Η ίδια εφαρμογή, από τον ίδιο developer να είναι δωρεάν στο android, ενώ να στοιχίζει έως και 3.99 ευρώ στο wp. Το πέτυχα σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εφαρμογές που έψαχνα. Τρελό σπάσιμο! Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω κάτι που χρειάζομαι, αλλά μου την δίνει στα νεύρα να την διαθέτει τζάμπα στο android. Σαν να έχω αυτοκίνητο Toyota, να πάω στο βενζινάδικο, να πληρώνω κανονικά τιμή λίτρου και ο βενζινάς να έχει αναρτημένο "Για όσους έχουν Honda, η βενζίνη δωρεάν". 3
Swimmer21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει δυνατοτητα για root και σπασμενες εφαρμογες οπως στο Android, και στα WP ??
SIP1995 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει δυνατοτητα για root και σπασμενες εφαρμογες οπως στο Android, και στα WP ?? Γίνεται αλλά είναι μεγάλη διαδικασία.... 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θα γίνει ΚΑΙ αυτό το topic πεδίο μάχης μεταξύ των γνωστών και μη εξαιρετέων μελών που υποστηρίζουν μετά πάθους το A λειτουργικό και... όλους τους άλλους. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: κομμένο το trolling! Δεν θα υπάρξει άλλη (προ)ειδοποίηση... [διαγράφηκαν 16 μηνύματα] 7
Demon Lord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αφού το κατέβασμα εφαρμογών μπορεί να γίνει στη micro sd (μιλάω για κινητά που δεν έχουν το παραπάνω feature) αλλά και μεταφορά από τη μνήμη του τηλεφώνου στη micro sd (άσχετο), γιατί να μη γίνεται το ίδιο και με τις αναβαθμίσεις... μας τα χαλάς λίγο ρε microsoft. Πάντως τα λεγόμενα low price wp έχουν βγει πολύ πιο δυνατά απ'ότι περίμενα... 1
panos- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το 530 απο italy ποτε θα πάρει το denim?? 1
cd2matheos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 HTC 8 s και huawei ascend w1 μας κρεμάσανε κανονικά έχουμε μείνει ακόμη στην 8.0 στηρίξαμε το λειτουργικό στα πρώτα του βήματα με συσκευές που δεν τις πήραμε και τσάμπα 250 εκαστο και τώρα βλεπουμε τις αναβαθμίσεις απο το YouTube και τις ειδήσεις...
Demon Lord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 HTC 8 s και huawei ascend w1 μας κρεμάσανε κανονικά έχουμε μείνει ακόμη στην 8.0 στηρίξαμε το λειτουργικό στα πρώτα του βήματα με συσκευές που δεν τις πήραμε και τσάμπα 250 εκαστο και τώρα βλεπουμε τις αναβαθμίσεις απο το YouTube και τις ειδήσεις... Δε φταίει η microsoft σε αυτό... είναι στη ευχέρεια του κατασκευαστή των συγκεκριμένων τηλεφώνων αν θα διαθέσουν τα updates. Τα lumia παίρνουν ούτως ή άλλως τις αναβαθμίσεις γιατί είναι της Microsoft καθαρά. Τώρα για τα άλλα νομίζω πως αφορά καθαρά τους συγκεκριμένους κατασκευαστές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα