Aggeluska Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον τα χριστουγεννα αγορασα το πισι στην υπογραφη μου . Εβαλα το καινουργιο CATACLYST της AMD και καινουργιους drivers μολις πηρα το πισι . εβαλα και μερικα παιχνιδακια να παιξω ALiens: Isolation , PAYDAY 2 , Insurgency , CSGO κλπ. ολα παιζανε τζαμι, πολυ καλά. Καποια στιγμη εβαλα να παιξω το TOMB RAIDER 2013 . ανοιγω το παιχνιδι και μου το επαιζε ετσι . Εντομεταξυ το παιχνιδι το εβαλα την επομενη μερα αφου εφτιαξα το πισι , οποτε προβλημα παλιων driver κλπ δεν παιζει να ειναι . εκτος αν βγηκαν νεοι σε μια μερα , καλου ή κακου εκανα ενα τσεκ για updates . τιποτα. Μετα κοιταξα στο γοογλε να βρω καμια λυση και πολυ ειχανε το ιδιο προβλημα με διαφορα παιχνιδια . δοκιμασα διαφορα οπως να κλεισω το VSYC απο το CATALYST και να το ανοιγοκλεισω απο το παιχνιδι κλπ. δεν επιασε . μετα δοκιμασα να κανω set affinity στην διαχειριση εργασιων και να βγαλω μερικους πυρινες . ουτε αυτο επιασε . μου περνουσε απο το μυαλο να κανω ενα συστεμ ριστορ , αλλα σκεφτομουν και αν κανω συστεμ ρεστορ που να το παω? μια μερα πισω ? αφου πριν μια μερα το πηρα το πισι..... στο πισι ειχα μονο τους drivers , το steam και τα παιχνιδια . τπτ αλλο . Παρολλα αυτα αφου εψαχνα ωρες και δεν ειχα βρει τπτ λεω ας το κανω ενα συστεμ ριστορ , τι εχω να χασω . Οποτε το κανω και αφου τελειωσε μπαινω στο παιχνιδι και το παιχνιδι επαιξε ΝΟΡΜΑΛ!!! κουφαθηκα. το ιδιο βραδυ κλεινω το πισι να την πεσω για υπνο το πρωι ανοιγω το πισι , μπαινω TOMB RAIDER και τσουπ παλι μου το παιζει στο fast forward. Σκεφτηκα πως ισως η μητρικη κανει κανα αυτοματο overclocking και τα κανει ολα μανταρα και καθε φορα που κλεινω το πισι κανει ριζετ τα ρολογια και ξανα τα ιδια προβληματα (δεν ηξερα τι να σκεφτω). Αλλα μετα απο λιγες μερες μου εφυγε και αυτη σκεψη γιατι αντιμετωπισα κι αλλο προβλημα . Παω να βαλω το lineage , ειναι γνωστο πως στο συγκεκριμενο game ολοι οι multi-core AMD επεξεργαστες εχουν ενα προβλημα και μολις ανοιγεις το παιχνιδι κρασαρει . αυτο το ηξερα απο το 2009, οπως και ηξερα πως αν κανεις update BIOS k chipset το προβλημα λυνετε. Και ετσι κ εγινε , ανοιγω το παιχνιδι , τρωω σφαλμα στην αρχικη σελιδα συνδεσης του λογαριασμου. Παω κανω update τα BIOS και chipset , ανοιγω το παιχνιδι και παιζει μια χαρα ! Κλασσικα μετα κλεινω το πισι το ανοιγω την αλλη μερα , το lineage ετρωγε το ιδιο σφαλμα , σαν να μην ειχα κανει ποτε update ta BIOS . Τα drivers ομως ηταν εκει , παρολλα αυτα το σφαλμα το ετρωγα. κανω συστεμ ριστορ και μπαινω στο παιχνιδι και ολα μια χαρα . περιστατικο νουμερο 3. επειδη εχω Γερμανικα Windows , παω χθες στον πινακα ελενχου και βαζω την ελληνικη γραφη , να μπορω να γραφω ελληνικα , κλασσικα κλεινω το πισι το βραδυ , το ανοιγω τωρα να γραψω το προβλημα μου στο ινσομνια , και η γλωσσα δν υπηρχε , πηγα παλι στο κοντρολ πανελ και την εβαλα.... συμπερασμα: μου φαινεται λες και καθε φορα που κλεινω το πισι μου , ο υπολογιστης γυρναει πισω σαν να κανει reset ta settings. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως . Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει ? Εχει τυχει ποτε σε κανεναν αυτο ?
cliobaccarra Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Για προβλημα τον windows μοιαζει, την εγκατασταση την εκανες μονος σου;
Aggeluska Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ναι , αλλα εχω κανει δεκαδες φορες , χωρις προβλημα . δεν ξερω....
Zergoulini Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το game δεν ειναι original φανταζομαι ε; Αν ναι παιζει να ειναι το crack.
Aggeluska Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το game δεν ειναι original φανταζομαι ε; Αν ναι παιζει να ειναι το crack. το game ειναι original . μα μου κανει και αλλα προβληματα. αμα ητανε μονο αυτο το ενα παιχνιδι να το καταλαβω....
karamaniotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 χμμμ την μπαταρία του bios μυρίζομαι +1 στην μπαταρία του bios
Aggeluska Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 +1 στην μπαταρία του bios Λετε ε? τι μπορω να κανω για αυτο ?απο το να στειλω πισω την μιτρκη μπορω απλα να αγορασω μαι νεα μπαταρια ? ή λετε να την στειλω πισω? εχει εγγυηση ουτως ή αλλως.
robin54 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Το να αλλαξεις μπαταρια ειναι ευκολο και φθηνο, δεν χανεις τιποτα.Στη περιπτωση αυτη ομως δεν θα επρεπε να χανεις ωρα και ημερομηνια?
terziscf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον πεσμένη μπαταρία. Άλλαξε την και δες αν θα ξανα εμφανίσει το προβλημα. Καμία φορα δεν επηρεάζεται η ημερομηνία και η ωρα οταν πέφτει η μπαταρία
Aggeluska Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 που μπορω να βρω μπαταρια ? και πως διαλεγω ποια να παρω ?
Aris05 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Απλώς βγάλε την μπαταρία από τη μητρική και πήγαινε σε σούπερ μάρκετ/ρολοδάδικο και διάλεξε κάποια ποιοτική μάρκα.Σύγκρινε τη παλιά με τη καινούργια μη κάνεις λάθος.Εγώ έχω μητρική του 2008 και η μπαταρία από το εργοστάσιο(Panasonic Made in Japan) δεν έχει πρόβλημα.
terziscf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ολοι οι υπολογιστές παίρνουν την cr2032 μπαταρία. Αυτη την βρίσκεις όπου πουλάνε μπαταρίες και στοιχίζει 2,5€ νομίζω.
doakes Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ολοι οι υπολογιστές παίρνουν την cr2032 μπαταρία. Αυτη την βρίσκεις όπου πουλάνε μπαταρίες και στοιχίζει 2,5€ νομίζω. Τι €2,50, τοσο κανει μονο στον Γερμανο. 1 ευρω οι 5 στα καροτσακια ή στο ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα