Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έκανα format στο pc και πλέον δεν έχω αναλογικό ήχο, παρά μόνο ψηφιακό. Δεν δείχνει πουθενά την συσκευή. Άλλες φορές μετά από format και win7, είχα κανονικά ήχο. Πέρασα και drivers της κάρτας ήχου, αλλά τίποτα.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

post-223270-0-77192200-1419874579_thumb.jpg

post-223270-0-67542900-1419874589_thumb.jpg

Δημοσ.

Ελα ρε γαμωτο.

Συνεχιζουμε και θελω να ελεγξεις

Αν πινακας ελεγχου --> Υλικο και Ηχος εχει προστεθει το realtek audio manager

Στην διαχειριση Συσκευων (δεξι κλικ στον υπολογιστη και ιδιοτητες) στην επιλογη Ελεγκτες Ηχου Βιντεο Παιχνιδιων τι εμφανιζει;

Βγαλε screenshot καλυτερα.

Δημοσ.

Κατα 99 % ειναι θεμα drivers απ´οτι καταλαβαινεις και εσυ και δεν βλεπει το μηχανημα σου την onboard καρτα της realtek.

Αυτα που προτεινω :

Κανε απεγκατασταση τους drivers της συσκευης high definition audio με δεξι κλικ.

Και μετα αυτό μπορεις να δοκιμασεις ειναι να ξανακανεις εγκατασταση τους drivers ειτε απο το site της μητρικης(θεωρητικα βελτιστο) ειτε απο το site της realtek (δοκιμασε και τους ac97 drivers δεν εχουν μεγαλη διαφορα νομιζω) παντα για 32 bit συστημα.

Ελπιζω να βοηθησει και κανενας αλλος με καμια ιδεα.

Δημοσ.

Πουθενά κάρτα ήχου. Μάλλον τα παράτησε...

Το συστημα σου δεν βλεπει καν την καρτα ηχου,πως εγκατεστησες drivers δεν καταλαβαινω(εννοω οτι πριν εγκατασταθουν οι οδηγοι,συνηθως πρωτα ψαχνει για συμβατο υλικο).Ακριβως το ιδιο θεμα ειχα και εγω προχτες μετα απο αλλαγη μητρικης αλλα με discrete creative.Τεσπα,κανε ενα CMOS και παιξε με την επιλογη(δλδ disable-enable) που εχει στο bios για την καρτα ηχου,πρεπει να την εχει σαν audio azalia.

Δημοσ.

Να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.

Έκανα boot με Linux Mint και ήχος έπαιζε κανονικά από την onboard κάρτα. Άρα δεν είναι καμμένη.

Άρα όντως κάτι παίζει με τα windows. Έχω παραλείψει να σημειώσω πως τώρα το λειτουργικό τρέχει σε ssd δίσκο. (άσχετο?)

Το συστημα σου δεν βλεπει καν την καρτα ηχου,πως εγκατεστησες drivers δεν καταλαβαινω(εννοω οτι πριν εγκατασταθουν οι οδηγοι,συνηθως πρωτα ψαχνει για συμβατο υλικο).Ακριβως το ιδιο θεμα ειχα και εγω προχτες μετα απο αλλαγη μητρικης αλλα με discrete creative.Τεσπα,κανε ενα CMOS και παιξε με την επιλογη(δλδ disable-enable) που εχει στο bios για την καρτα ηχου,πρεπει να την εχει σαν audio azalia.

Enable-disable έχει μόνο για την ψηφιακή έξοδο, το δοκίμασα αυτό που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...