Προς το περιεχόμενο

Meizu MX4 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ΜΕΓΑΛΟ μειον ειναι το software σε αυτα τα κινητα.

Μπορει να βγαλει κινητο με 25 πυρηνες και 16gb ram αλλα αν δεν εχεις αναλογο software να το ντυσεις παλι θα εχει κολληματα ..

Απλα πραγματα ..

Γι αυτο η apple ειναι ετη μπροστα  .. 

Κοινοτυπίες.

Εγώ είμαι professional developer και άρα ιδιαίτερα κριτικός με το software που χρησιμοποιώ και δεν έχω δει κανένα show stopper πρόβλημα με το Flyme4.Αντιθέτως, με όλες αυτές τις βλακίες που άκουγα πριν το πάρω το περίμενα κλάσεις κατώτερο. Φυσικά δεν είναι τέλειο, αλλά από την άλλη, μήπως θες να ακούσεις τα rants μου σαν power user του OSX από την εποχή του Leopard?  :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοινοτυπίες.

Εγώ είμαι professional developer και άρα ιδιαίτερα κριτικός με το software που χρησιμοποιώ και δεν έχω δει κανένα show stopper πρόβλημα με το Flyme4.Αντιθέτως, με όλες αυτές τις βλακίες που άκουγα πριν το πάρω το περίμενα κλάσεις κατώτερο. Φυσικά δεν είναι τέλειο, αλλά από την άλλη, μήπως θες να ακούσεις τα rants μου σαν power user του OSX από την εποχή του Leopard?  :-(

Για να έρθουμε στο πρακτικό κομμάτι: έχει και εσένα τις ψιλοδιακοπές που αναφέρει το review και αν ναι καμία υποψία σε τι μπορεί να οφείλετε;

• Like 1

Για να έρθουμε στο πρακτικό κομμάτι: έχει και εσένα τις ψιλοδιακοπές που αναφέρει το review και αν ναι καμία υποψία σε τι μπορεί να οφείλετε;

Το έχω αναφέρει ήδη στο review μου μερικά ποστς πιο πάνω. 

Σαν update, να γράψω ότι στην latest που είναι τώρα έχω καιρό να δω κόλλημα. Η χρήση που του κάνω είναι κυρίως Skype, φωτογραφίες, streaming video, ebooks, radio (online) και internet.

Το έχω αναφέρει ήδη στο review μου μερικά ποστς πιο πάνω. 

Σαν update, να γράψω ότι στην latest που είναι τώρα έχω καιρό να δω κόλλημα. Η χρήση που του κάνω είναι κυρίως Skype, φωτογραφίες, streaming video, ebooks, radio (online) και internet.

Σε ευχαριστώ. Και κάτι άσχετο: default ή 3rd party launcher;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

συγχαρητήρια για το Review καλό φαίνεται αν και λίγο ακριβούτσικο μέχρι το καλοκαίρι εύχομαι να πέσει λίγο η τιμή,σκοπεύω να πάρω κάποιο κινέζικο μοντέλο

• 6 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια στο mx4 που εχω μου εχει βγαλει μια κουκιδα κιτρινι σε μια γωνια της οθονης και ειμαι ακομα εγγυηση, λετε να βγαλω ακρη? ειναι απο εξωτερικο αγορασμενο

Επεξ/σία από navouxodonosoras

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...