Hamurabi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Kαλησπερα και χρονια πολλα. Σε συστημα με Sata 3 εχω παρει πολυ καλο ssd. Επειδη θελω αλλον εναν για συστημα με sata 2 ομως, να παρω παλι εναν samsung 850 ή να παρω καποιον φτηνο δεδομενου οτι σε sata 2 δε θα δω διαφορες? ή μηπως δεν ισχυει αυτο και οντως εχει διαφορα ακομα και σε sata 2?
alex00a Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Kαλησπερα και χρονια πολλα. Σε συστημα με Sata 3 εχω παρει πολυ καλο ssd. Επειδη θελω αλλον εναν για συστημα με sata 2 ομως, να παρω παλι εναν samsung 850 ή να παρω καποιον φτηνο δεδομενου οτι σε sata 2 δε θα δω διαφορες? ή μηπως δεν ισχυει αυτο και οντως εχει διαφορα ακομα και σε sata 2? παρε ακρηβως τον ιδιο,η ταχυτητα του θα περιοριζεται λογου του σατα 2 αλλα στο μελλον αμα βαλεις αλλη μotherboard με σατα 3 θα τρεχει γρηγοροτερα..
Physiciant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αν δε πρόκειται να αλλάξεις μητρική κάποια στιγμή, μη δώσεις τόσα πολλά λεφτά. Πάρε κάποιον πιο φθηνό. Εξάλλου οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες
conkal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 η μαξιμουμ ταχυτητα θα ειναι το πολυ 200ΜΒ/δευτερολεπτο αντι για 550 περιπου Επισης θα εχεις σιγουρα ποιο αργο controller και αρα δεν νομιζω να εκμεταλλευτεις τον ssd ουτε στα χαμηλα του. οποτε θα σου προτεινα αν δεν σκεφτεσαι για αναβαθμιση μητρικης κτλ να παρεις τον πιο φτηνο της αγορας. και θα περισσευει νομιζω για το συστημα σου...
Physiciant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/5358262/Sandisk-Ultra-II-SSD-120GB.html
Hamurabi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μιλάμε για λαπτοπ οπότε αλλαγή μητρικής χλωμό..
Hamurabi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά επειδή θέλω και χωρητικότητα... Με αυτόν θα είμαι εντάξει; Θα δω σημαντική διαφορά από HDD? Ρωτάω γιατί λένε σαν ssd δεν είναι και τρομερός.. http://www.skroutz.gr/s/2627314/Kingston-SSDNow-V300-240GB.html Μήπως αξίζει να δώσω αλλά 15 ευρώ και να πάρω τον SanDisk ultra 2 η τον crucial mx 1000 ή μήπως σε sata2 δε θα δω διάφορες μεταξύ τους;
SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Όποιον και να πάρεις δεν θα εκμεταλευτείς τις ταχύτητες λόγω sata 2 οποτε δεν εχει και σημασία , αν ομως θέλεις να κρατήσεις και για μελλοντική αναβάθμιση σε σταθερό η αλλο laptop πάρε τον crucial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα