Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Έχω 3 σκληρούς. 1 SSD που έχει το λειτουργικό και 2 sata ως αποθηκευτικούς χώρους. Ο ένας απ τους 2 (1.5ΤΒ τρομάρα του), ξαφνικά εξαφανίζεται από το σύστημα. Το κάνει σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς προφανή αιτία, και το καταλαβαίνω όταν το bit torrent που κατεβάζει συνεχώς ταινίες, μου βγάζει σφάλμα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει καθώς δεν υπάρχει ο σκληρός! Μετά από 1 reboot, ο σκληρός επανέρχεται και μετά από λίγο ξανακάνει τα ίδια...

Plx πείτε κάτι ενθαρρυντικό μέρες που είναι... Μη πείτε ότι χάλασε... :/

Δημοσ.

http://s22.postimg.org/jk92y22bl/skliroi.jpg

Θα ζήσει γιατρέ μου? :/

skliroi.jpg

Εμ... Update: Έκλεισα το bit torrent κι ο σκληρός σταμάτησε να εξαφανίζεται... Έσβησα την τελευταία ταινία που κατέβαζα, αλλά και πάλι ο σκληρός εξαφανίστηκε... Τώρα τι σχέση έχουν οι ταινίες που κατεβάζω τόσο καιρό με το ότι σήμερα ο σκληρός εξαφανίζεται δε ξέρω ^^ 

Δημοσ.

καμια σχεση οι ταινιες. (Εκτος και αν εχεις βαλει να κατεβαινουυν οι ταινιες στον προβληματικο δισκο). Με 62% υγεια, ο σκληρος σου σε προειδοποιει οτι θελει αλλαγμα. Σωσε τωρα οσα σου χρειαζονται.

Δημοσ.

Ναι σ εκείνον κατεβαίνουν αλλά πόσο κουλό είναι αυτό... Όταν κλείνω το bit torrent ο σκληρός είναι μια χαρά...

Δημοσ.

οταν κατεβαινουν οι ταινιες, δουλευει και ο δισκος. Και επειδη δεν ειναι στα καλα του, γι' αυτο κανει νερα.

Γνωμη μου αν εχεις πολλα gb που θες να σωσεις, να τα παιρνεις τμηματικα. Μην τα παρεις ολα μαζι. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε... Το ότι έχει πέσει η υγεία του δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα χαλάσει! μπορεί μετά από ένα άδειασμα, format, ανασυγκρότηση να φτιάξει και μετά από καιρό να ξανά ανέβει η υγεία του. Αλλά δεν σημαίνει ότι μπορείς και να του έχεις και εμπιστοσύνη. Έχω σκληρό που τον δουλεύω με windows κάθε μέρα και είναι εδώ και 3 χρόνια στο 9% η υγεία του και δουλεύει άψογα (κάτι έχει καεί στην πλακέτα και τον δείχνει προβληματικό), και άλλος ένας που του πέρναγες εικόνα και έκλεινε και ακόμα δουλεύει. Αλλά υπήρξε και άλλος που από 100% σταμάτησε να δουλεύει. 

Λύση? άδειασμα, format, ανασυγκρότηση, κατέβασε και το HDD Regenerator και να το ν έχεις μόνο για αρχεία που δεν σε ενδιαφέρει και να τα χάσεις.

Γιατί στον εξαφανίζει? όσο είσαι στα windows και το bit torrent κατεβάζει (άμα έχεις βάλει να τα περνάει κατευθείαν σε αυτόν) και ο δίσκος δεν είναι καλά κάποια στιγμή "γονατίζει" και κλείνει. Κάνει κάποιες προσπάθειες να ξανά πάρει μπρος. Άμα τα καταφέρει συνεχίζει, αν όχι μετά από κάμποσες προσπάθειες σταματάει και στον εξαφανίζει και από τα windows αφού δεν δουλεύει.

**Να κάνεις full scan (δεν θυμάμαι πως το λέει στο Regenerator). Μπορεί να σου πετάξει σφάλμα και να σου διακόψει το scan. Αν στο διακόψει το ξανά βάζεις κανα δυό φορές, αλλιώς το αφήνεις.

• Like 1
Δημοσ.

καλα μην δινεις σημασια στο τι λεει το hdd sentinel.ο εξωτερικος σκληρος που εχω ειναι με 29% υγεια εδω και 2 χρονια.απλα κανε test με καποιο προγραμμα για bad sectors.αν δεν σου βγαλει κατι ειναι ok ο δισκος.

• Like 1
Δημοσ.

ο σκληρος ειναι σαν τη μπαταρια του αυτοκινητου. Ενα ωραιο πρωι που θα θες να πας στη δουλεια, δεν θα παιρνει μπροστα το αυτοκινητο.

Προσωπικη αποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Πάει το αρχείο μου... Τώρα kodi ftw! :P Έβγαλε 8 bad sectors αλλά δούλευε μέχρι τη στιγμή που ξαναδοκίμασα το bit torrent...

Μήπως τυχαίνει να ναι κανείς από εσάς ο... Αγ. Βασίλης; Έστω να τον ξέρει; Θέλω δώρο ένα σκληρό 1.5 TB! :P

Δημοσ.

Πάει το αρχείο μου... Τώρα kodi ftw! :P Έβγαλε 8 bad sectors αλλά δούλευε μέχρι τη στιγμή που ξαναδοκίμασα το bit torrent...

Μήπως τυχαίνει να ναι κανείς από εσάς ο... Αγ. Βασίλης; Έστω να τον ξέρει; Θέλω δώρο ένα σκληρό 1.5 TB! :P

Παρέδωσε πνεύμα? :P κάνε προσπάθειες μην τα παρατάς έτσι 1,5TB...

Δεν τον ξέρω τον κύριο όχι :P

• Like 1
Δημοσ.

κρατα backup τα αρχεια σου και αστους οποτε παραδωσουν πνευμα τους αλλαζεις μπορει να ειναι και αυριο η να αντεξουν 5 χρονια μην δινεις βαση στο  hd sentinel

• Like 1
Δημοσ.

Μωρέ εγώ δε δίνω σημασία... Ο παλιοσκληρος όμως εξαφανίζεται κι εκεί το θυμάμαι πάλι! :P

Αν δεν βαριέσαι κάνε αυτά που σου είπα και ότι γίνει! αφιέρωσε ένα βραδάκι σου σε αυτό ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...