Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι ο γιος μου μου χαρισε το παλιο του πια..κινητο με σπασμενο το τζαμι βεβαια και την μπαταρια να μην κρατα ουτε μισαωρακι.η οθονη lcd ειναι αψογη και με το σπασμενο τζαμακι παλι το κινητο δουλευει μια χαρουλα,ειδα στο youtube βιντεο με αλλαγες τζαμιων σε διαφορα κινητα,αλλα εχω μπερδευτει με το digitizer,σενα βιντεακι που ειδα για το συγκεκριμενο δεν ειδα να αλλαζει το digitizer,θαθελα να μου πει καποιο αλανι που γνωριζει καλα το θεμα ,και αν αξιζει να το παλεψω η να το αφησω ετσι,και οσων αφορα την μπαταρια ειδα σε ενα μπαταριομαγαζο να την εχουν 16 € συμβατη βεβαια ...ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω το ιδιο τηλεφωνο με το ιδιο προβλημα. Δυστυχως δεν αλλαζει μονο το τζαμακι. Παει ολο μαζι και κοστιζει 150 ευρω, αρα δεν αξιζει.

Δημοσ.

Μπαταρία γνήσια από την Smartec 13-14€. (ενημερωτικά το λέω για να ξέρετε)

Το τζάμι, digitizer, touch όπως θελετε πειτε το, αλλαζει αρκεί να ξέρεις να το ξεκολλήσεις απο την οθόνη χωρίς να σπάσεις και την οθόνη. Το καλύτερο είναι να πάρεις έτοιμο ανταλλακτικό (οθόνη μαζί με digitizer) αλλά τότε δε συμφέρει οικονομικά εκτός αν βρεις κάτι από ebay. Από Ελλάδα όπως είπε ο από πάνω, θέλει 150€ για όλο το μπροστινό μέρος του κινητού (οθόνη, digitizer, και bezel νομίζω και κάποια πλαστικά... Γενικώς όλο το μπροστινό μέρος) διότι δε τα φέρνουν ανεξάρτητα ενώ στο ebay ίσως βρεις και digitizer μόνο του. Προσωπικά όμως θα απέφευγα να μπω στην διαδικασία αντικατάστασης μόνο του digitizer για αρκετούς λόγους:

1) ίσως γίνει ζημιά και στην οθόνη αποκολλώντας το τζάμι,

2) μετά ποιος σου εγγυάτε ότι το νέο digitizer θα έχει μπει ακριβώς ευθυγραμμισμένο με την οθόνη;

3) άντε να καθαρίσεις τη σκόνη που θα κάτσει στην οθόνη μόλις ξεκολλήσεις το τζάμι, ώστε να μην μείνει μέσα σκόνη όταν κολλήσεις το καινούριο.

Φυσικά αν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός, τότε γίνονται όλα απλά. Αν είσαι κοντά στον Πειραιά, πήγαινε μια βόλτα στο 9Volto να ρωτήσεις τι παίζει.

Δημοσ.

Μπαταρία γνήσια από την Smartec 13-14€. (ενημερωτικά το λέω για να ξέρετε)

Το τζάμι, digitizer, touch όπως θελετε πειτε το, αλλαζει αρκεί να ξέρεις να το ξεκολλήσεις απο την οθόνη χωρίς να σπάσεις και την οθόνη. Το καλύτερο είναι να πάρεις έτοιμο ανταλλακτικό (οθόνη μαζί με digitizer) αλλά τότε δε συμφέρει οικονομικά εκτός αν βρεις κάτι από ebay. Από Ελλάδα όπως είπε ο από πάνω, θέλει 150€ για όλο το μπροστινό μέρος του κινητού (οθόνη, digitizer, και bezel νομίζω και κάποια πλαστικά... Γενικώς όλο το μπροστινό μέρος) διότι δε τα φέρνουν ανεξάρτητα ενώ στο ebay ίσως βρεις και digitizer μόνο του. Προσωπικά όμως θα απέφευγα να μπω στην διαδικασία αντικατάστασης μόνο του digitizer για αρκετούς λόγους:

1) ίσως γίνει ζημιά και στην οθόνη αποκολλώντας το τζάμι,

2) μετά ποιος σου εγγυάτε ότι το νέο digitizer θα έχει μπει ακριβώς ευθυγραμμισμένο με την οθόνη;

3) άντε να καθαρίσεις τη σκόνη που θα κάτσει στην οθόνη μόλις ξεκολλήσεις το τζάμι, ώστε να μην μείνει μέσα σκόνη όταν κολλήσεις το καινούριο.

Φυσικά αν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός, τότε γίνονται όλα απλά. Αν είσαι κοντά στον Πειραιά, πήγαινε μια βόλτα στο 9Volto να ρωτήσεις τι παίζει.

Έχω ρωτήσει ο ίδιος στο 9volto μέσω της σελίδας τους στο fb για το συγκεκριμένο πρόβλημα, αναφέροντας ότι στο εξωτερικό πωλείται και σκέτο το τζαμάκι ΟΕΜ. Η απάντηση που πήρα είναι ότι τοποθετούν μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν η δυνατότητα από άποψης μηχανημάτων να αλλαχτεί το τζαμάκι μόνο, κι ότι μετά μπορεί να μην δουλεύει το digitizer. Πρότεινα να παραγγείλω μόνος μου το ανταλλακτικό τζάμι από ebay και αρνήθηκαν να το αναλάβουν.  Έτσι, τα παράτησα. Δεν ξέρω αν κάποια μαγαζιά  Πακιστανών (νομίζω έχει κάποια στη Θηβών και στο Κέντρο) έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο, γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά στις επισκευές κινητών, και έχω δει να φτιάχνουν τηλέφωνα που ήταν για πέταμα, με 10-20 ευρώ. Τηλέφωνα που δεν αναλάμβανε κανένα service να επισκευάσει.

Δημοσ.

Σώπα ρε συ εδώ στο 9volto κάθονται και καθαρίζουν οξειδωμένες πλακέτες από βουτηγμένα κινητά σε νερό κλπ. 

Πλάκα πλάκα έχω ακούσει κι εγώ για αυτό που λες, επισκευες γρήγορα και τιμές χώμα από πακιστανούς αλλά δεν ξέρω που υπάρχουν τέτοιοι ούτε το έχω δοκιμάσει :P

@blackhill66 εγώ αν το κινητό ήταν για "πέταμα" ούτως η άλλως, θα το ρίσκαρα. Τουλάχιστον σιγά σιγά να έβρισκα κάνα εργαλείο δανεικό από φίλους για να γίνει όσο καλύτερα μπορεί η δουλειά.

Δημοσ.

@blackhill66 εγώ αν το κινητό ήταν για "πέταμα" ούτως η άλλως, θα το ρίσκαρα. Τουλάχιστον σιγά σιγά να έβρισκα κάνα εργαλείο δανεικό από φίλους για να γίνει όσο καλύτερα μπορεί η δουλειά.

μια χαρα δουλευει και με σπασμενο τζαμι απλα για λογους εμφανισης καταλαβαινεις..

αν παρελπιδα το παλεψω αυτο ρε παιδια που βρηκα δεν κανει?

http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-S-i9070-Advance-Black-Lens-Outer-Glass-Screen-Replacement-/321359282288?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4ad2818070

Δημοσ.

φίλε το έχω δοκιμάσει και πίστεψε με δεν γίνεται..θα καταλήξεις με μη λειτουργικο τηλεφωνο και θα αναγκαστεις να παρεις οθονη και τζαμακι...δεν ξεκολλαει το γυαλι

αν θέλεις έχω το τζαμάκι για το advanced ακριβως οπως μου το έστειλαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...