Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα, ειμαι φοιτητης στο τμημα μηχανικων η/υ και πληροφορικης ιωαννινων και προσφατα πηρα μετεγγραφη για το τμημα της πατρας (ceid) και θελω να ρωτησω το εξης: ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο τμημα? αξιζει να χασω μερικα μαθηματα (οσα δεν αναγνωριστουν δηλαδη) προκειμενου να παω στο ceid πατρας?

ευχαριστω 

Δημοσ.

της πατρας γενικα θεωρειται πολυ καλο τμημα . σιγουρα καλυτερο απο των ιωαννινων. 

Μερικα μαθηματα γενικα σε βαθος 40-50 που θες για πτυχιο ειναι ψιχουλα

Δημοσ.

της πατρας γενικα θεωρειται πολυ καλο τμημα . σιγουρα καλυτερο απο των ιωαννινων. 

Μερικα μαθηματα γενικα σε βαθος 40-50 που θες για πτυχιο ειναι ψιχουλα

καλυτερο? γιατι απο οτι ξερω των ιωαννινων ειναι απο τις αρκετα καλες σχολες? εγω ιωαννινα τελειωσα φιλολογια και τον καιρο μου η πληροφορικη νομιζω ηταν απο τις καλυτερες στην ελλαδα

Δημοσ.

Η/Υ Ιωαννίνων είναι καινούργιο τμήμα. Της Πάτρας είναι από τα παλαιότερα (αν όχι το παλαιότερο). Δική μου άποψη, μεταξύ των δύο, της Πάτρας είναι προτιμότερο.

Θες 60+ μαθήματα στο CEID, υποθέτω το ίδιο και στα Ιωάννινα.

Δες όμως και την πόλη, μιας και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Αν Ιωάννινα σου αρέσει περισσότερο σαν πόλη από ότι η Πάτρα, θα σου έλεγα να μείνεις εκεί. 5 χρόνια θα είσαι φοιτητής το ελάχιστο!

Υ.Γ. Δες μια την υπογραφή μου ;-)

Δημοσ.

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το ceid πατρας αλλα δεν ξερω αξιζει να χασω ενα εξαμηνο ? Γνωμη απο καποιον που σπουδαζει στο συγκεκριμενο τμημα?

Η/Υ Ιωαννίνων είναι καινούργιο τμήμα. Της Πάτρας είναι από τα παλαιότερα (αν όχι το παλαιότερο). Δική μου άποψη, μεταξύ των δύο, της Πάτρας είναι προτιμότερο.

Θες 60+ μαθήματα στο CEID, υποθέτω το ίδιο και στα Ιωάννινα.

Δες όμως και την πόλη, μιας και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Αν Ιωάννινα σου αρέσει περισσότερο σαν πόλη από ότι η Πάτρα, θα σου έλεγα να μείνεις εκεί. 5 χρόνια θα είσαι φοιτητής το ελάχιστο!

Υ.Γ. Δες μια την υπογραφή μου ;-)

Και γω σκεφτομαι το ιδιο οτι ειναι παλαιοτερο τμημα και σιγουρα απ τα καλυτερα στον τομεα των η/υ ..απο πατρα ειμαι αλλα δεν εχω ζησει καθολου εκει και ειναι και αυτος ενας παραπανω λογος που σκεφτομαι να παω

Τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...