kratisou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα, ειμαι φοιτητης στο τμημα μηχανικων η/υ και πληροφορικης ιωαννινων και προσφατα πηρα μετεγγραφη για το τμημα της πατρας (ceid) και θελω να ρωτησω το εξης: ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο τμημα? αξιζει να χασω μερικα μαθηματα (οσα δεν αναγνωριστουν δηλαδη) προκειμενου να παω στο ceid πατρας? ευχαριστω
conkal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 της πατρας γενικα θεωρειται πολυ καλο τμημα . σιγουρα καλυτερο απο των ιωαννινων. Μερικα μαθηματα γενικα σε βαθος 40-50 που θες για πτυχιο ειναι ψιχουλα
forgotten Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 της πατρας γενικα θεωρειται πολυ καλο τμημα . σιγουρα καλυτερο απο των ιωαννινων. Μερικα μαθηματα γενικα σε βαθος 40-50 που θες για πτυχιο ειναι ψιχουλα καλυτερο? γιατι απο οτι ξερω των ιωαννινων ειναι απο τις αρκετα καλες σχολες? εγω ιωαννινα τελειωσα φιλολογια και τον καιρο μου η πληροφορικη νομιζω ηταν απο τις καλυτερες στην ελλαδα
PeLLaRaS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Η/Υ Ιωαννίνων είναι καινούργιο τμήμα. Της Πάτρας είναι από τα παλαιότερα (αν όχι το παλαιότερο). Δική μου άποψη, μεταξύ των δύο, της Πάτρας είναι προτιμότερο. Θες 60+ μαθήματα στο CEID, υποθέτω το ίδιο και στα Ιωάννινα. Δες όμως και την πόλη, μιας και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Αν Ιωάννινα σου αρέσει περισσότερο σαν πόλη από ότι η Πάτρα, θα σου έλεγα να μείνεις εκεί. 5 χρόνια θα είσαι φοιτητής το ελάχιστο! Υ.Γ. Δες μια την υπογραφή μου ;-)
kratisou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το ceid πατρας αλλα δεν ξερω αξιζει να χασω ενα εξαμηνο ? Γνωμη απο καποιον που σπουδαζει στο συγκεκριμενο τμημα? Η/Υ Ιωαννίνων είναι καινούργιο τμήμα. Της Πάτρας είναι από τα παλαιότερα (αν όχι το παλαιότερο). Δική μου άποψη, μεταξύ των δύο, της Πάτρας είναι προτιμότερο. Θες 60+ μαθήματα στο CEID, υποθέτω το ίδιο και στα Ιωάννινα. Δες όμως και την πόλη, μιας και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Αν Ιωάννινα σου αρέσει περισσότερο σαν πόλη από ότι η Πάτρα, θα σου έλεγα να μείνεις εκεί. 5 χρόνια θα είσαι φοιτητής το ελάχιστο! Υ.Γ. Δες μια την υπογραφή μου ;-) Και γω σκεφτομαι το ιδιο οτι ειναι παλαιοτερο τμημα και σιγουρα απ τα καλυτερα στον τομεα των η/υ ..απο πατρα ειμαι αλλα δεν εχω ζησει καθολου εκει και ειναι και αυτος ενας παραπανω λογος που σκεφτομαι να παω Τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα