skar1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Να κλειδωσει μιας και δεν υπαρχει πλεον η προσφορα. Τα 5-10 τεμαχια που πηρανε οσοι προλαβαν να τα χαρουν, αλλα δεν βρισκω λογο να ειναι ανοιχτο για σχολιασμο. Η vodafone δειχνει ποσο μπαχαλο μπορει να ειναι.
giorginho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Άλλη μια φορά ξεφτίλα η Vodafone. Ειχα την εντυπωση οτι με την περσινη ιστορια ειχαμε βγαλει το ασφαλες συμπερασμα οτι δεν αξιζει να ασχοληθει ΠΟΤΕ ξανα ΚΑΝΕΙΣ με "προσφορα" απο "καταστημα" vodafone. Το μπαχαλο του μπαχαλου του συστηματος τους σε οτι αφορα τα καταστηματα και τις παραγγελιες μεσω αυτων ειχε περιγραφει τοτε αναλυτικα με αδιανοητα περιστατικα. Εξ ου και το #1 σημειο του προηγουμενου ποστ μου οτι η προσφορα αφορα καταστηματα και οχι online παραγγελια (μαλλον δεν το πιασατε αρκετοι).
mpompo13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα την εντυπωση οτι με την περσινη ιστορια ειχαμε βγαλει το ασφαλες συμπερασμα οτι δεν αξιζει να ασχοληθει ΠΟΤΕ ξανα ΚΑΝΕΙΣ με "προσφορα" απο "καταστημα" vodafone. Το μπαχαλο του μπαχαλου του συστηματος τους σε οτι αφορα τα καταστηματα και τις παραγγελιες μεσω αυτων ειχε περιγραφει τοτε αναλυτικα με αδιανοητα περιστατικα. Εξ ου και το #1 σημειο του προηγουμενου ποστ μου οτι η προσφορα αφορα καταστηματα και οχι online παραγγελια (μαλλον δεν το πιασατε αρκετοι). Ε λογικό είναι μετά τα περσινά με τα optimus g που (έφαγε πρόστιμο; ) και έκανε και έκπτωση σε όσους είχαν κάνει παραγγελία (είχαν δλδ κωδικό παραγγελίας). Πλέον από όσο κατάλαβα η vodafone αποφεύγει τα οnline και στέλνει τις προσφορές μέσω καταστημάτων οπότε εφόσον ο καταναλωτής δεν έχει κάτι στα χέρια του απτό τότε δεν μπορεί να κάνει κ καταγγελίες ότι δεν παρέλαβε κλπ κλπ. Οπότε και καλές προσφορές να βγάλει θα είναι δύσκολο να τις πετύχει κάποιος που δεν έχει γνωστό σε κατάστημα τους. (Στο site είχε και με κουριερ αποστολή).
VirusKennen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά εγω πήγα σήμερα σε ενα καταστημα Vodafone σε χωριο, αναφερα την προσφορά πλήρωσα κανονικά και τώρα περιμένω να μου τα φέρουν σπίτι καθώς δεν είχαν τπτ απο τα δυο αμεσα στο κατάστημα Ίσως αντιστοιχούσαν συγκεκριμενα κομμάτια στo κάθε καταστημα κ σε αυτό φαίνεται ήμουν ο πρώτος
saxos55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη, λοιπόν. Ποιος να το φανταζόταν ότι οι πρόγονοί μας ήξεραν για τη Vodafone 3
s2117 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως εμένα μου είπαν ότι δεν ισχύει πια η έκπτωση -120 ευρώ πλέον, ότι ίσχυε ως 23/12... Και ότι για να πάρεις το ps4, πρέπει να κοπεί σήμερα η απόδειξη του κινητού (όπως μάλλον εσύ έκανες), οπότε ίσως να το πάρεις. Με τον ίδιο τρόπο μάλλον θα το πάρει και ο κολλητός μου...Εσένα τι σου είπαν για την έκπτωση;
iznodur Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κλασσική προσφορά Vodafone, εγώ είχα και γνωστό και πάλι δεν έγινε τίποτα, σκέψου!
AKISHELLAS1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Χαχα καλα κανουν τα παιδια εκει στο...vodafone παιζει να ναι γατονια οσοι δουλευουν κ τις εξαφανιζουν μεσο φιλων τις προσφορες .
s2117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εμείς τελικά προλάβαμε τελευταία μέρα (31 δεκ)- (δουλεύει ο κολλητός στη βονταφον) αλλά τότε δεν ίσχυε το κουπονάκι των 120 ευρώ...
pedrojay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ^ Κάπου τα μπλέξατε παρόλο που έχεις και γνωστό μέσα στη vodafone,τρομάρα του.. Η έκπτωση των 120€ ισχύει ακόμα,και μάλιστα ισχύει μέχρι και τις 15/1.Το PS4 δεν ισχύει πια λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων.Πώς λοιπόν καταφέρατε και πήρατε το "δύσκολο" PS4 αλλά χάσατε την εύκολη έκπτωση,μόνο εσείς το ξέρετε ή αλλιώς κάπου σας έπιασαν αδιάβαστους. 2
s2117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τι να πω,να τα τσεπωσαν από το κατάστημα που δουλεύει;μπορεί...
pedrojay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Α εντάξει όλα οκ τότε..Εδώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο πιστέψατε και δεχτήκατε αδιαμαρτύρητα ότι η έκπτωση έληξε στις 23/12 ενώ όλες οι αναφορές επιτυχημένων αγορών είτε εδώ είτε στο άλλο γνωστό site,έγιναν από τις 25 και μετά αν θυμάμαι καλά.Δεν σας παραξένεψε αυτό καθόλου;Πώς όποιοι τα κατάφερναν παίρνανε και τα δύο μαζί κι εσείς όχι; Δεν ξέρω αν έπιασες το πολύ βαθύ νόημα του προηγούμενου ποστ μου αλλά επιγραμματικά είναι "ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ 120 ΕΥΡΩ".Παραστατικά αγοράς έχετε,η προσφορά τρέχει ακόμα στην κεντρική σελίδα της εταιρείας,just do it που λέει και το σλόγκαν.Και πήγαινε σαν απλός πελάτης καλύτερα,άσε το "βύσμα". Κι επειδή δεν φαίνεται να τα καίγεστε τα χρήματα,μόλις τα πάρεις πίσω περιμένω ένα 20αρικακι έτσι για το καλό,χαχαχα!! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις