j0maK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλή τιμή για κάποιον που θέλει και τα 2. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12185&utm_source=facebook&utm_medium=facebook&utm_campaign=sony%20playstation Skroutz από 836.
downhill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 λέει και "δώρο 120 ευρώ". μήπως είναι χαμηλότερα από την τιμή που είπες?
giorginho Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 1oν ισχυει για "καταστηματα" και οχι online. 2ον εχει ηδη συζητηθει σε αλλο θεμα και οι περισσοτεροι ανεφεραν οτι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα πουθενα.
hasiotis_john Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η προσφορά όντως είναι (ήταν) άπαιχτη και δεν είναι 699 ευρώ όπως λέει ο τίτλος, αλλά 580 ευρώ!! (...όπως λέει και ο φίλος giorginho από πάνω ισχύει ΜΟΝΟ αν πάτε στα καταστήματα και όχι online) Το θέμα είναι πως την πρόλαβαν λίγοι (σίγουρα οι υπάλληλοι της βόντα πρώτοι ή όσοι είχαν γνωστούς εκεί) Το κινητό έχει πλέον εξαντληθεί και πολλοί που έψαξαν παντού δεν βρήκαν τίποτα! Με λίγα λόγια καλύτερα να κλειδωθεί μιας και ήταν από τις γνωστές "προσφορές" των ...10 τεμαχίων! Υ.γ. Δείτε και εδώ τις αγγελίες, όλο και κάποιο Ζ3 σφραγισμένο θα βρείτε απ' όσους πρόλαβαν την προσφορά .... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2014 από hasiotis_john 3
Red21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη για να καταλαβω αν παω σε καποιο καταστημα vodafone (χθες περασα απο ενα και ειχε z3 εδω ηρακλειο κρητης βεβαια ps4 δεν ειδα να εχει) εδω στην περιοχη μου και βρω sony xperia z3 ειναι υποχρεωμενοι να μου το δωσουν στα 580 ευρω και δωρο ps4 και αν δεν εχουν στο παραγγελνουν το ps4??
s2117 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά επειδή δουλεύει ο κολλητός μου στη βόνταφον, δεν είχαν καν ενημέρωση όλα τα καταστήματα για αυτήν την προσφορά και όταν την πήραν πρέφα ήταν αρκετά αργά. Σήμερα το έμαθε και το κυνήγησε το πρωί, αλλά δεν είχαν σε κανένα κατάστημα, μπήκε σε λίστα αναμονής και τελικά τους ήρθε αργότερα το μεσημέρι γραμμή ότι τελείωσαν τα ps4... Επομένως μην κάνετε τον κόπο...Αν είχατε προλάβει να μπείτε σε λίστα αναμονής ίσως και να έχετε ελπίδες, αν έχω νεότερα αύριο θα ενημερώσω...
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά επειδή δουλεύει ο κολλητός μου στη βόνταφον, δεν είχαν καν ενημέρωση όλα τα καταστήματα για αυτήν την προσφορά και όταν την πήραν πρέφα ήταν αρκετά αργά. Σήμερα το έμαθε και το κυνήγησε το πρωί, αλλά δεν είχαν σε κανένα κατάστημα, μπήκε σε λίστα αναμονής και τελικά τους ήρθε αργότερα το μεσημέρι γραμμή ότι τελείωσαν τα ps4... Επομένως μην κάνετε τον κόπο...Αν είχατε προλάβει να μπείτε σε λίστα αναμονής ίσως και να έχετε ελπίδες, αν έχω νεότερα αύριο θα ενημερώσω... Δεν ειχαν ολα τα καταστηματα ενημερωση για προσφορα που ετρεχε στο Site τους???Πωω ρε γμτ τι καταντια ειναι αυτη σε τουτη την χωρα... Επρεπε να ειχαμε και μεις το δικο μας Amazon να μην αγοραζαμε ουτε χρονο ομιλιας απο αυτους. 2
s2117 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ το έμαθα χθες το πρωί από το φίλο μου και η πρώτη μου σκέψη ήταν να ποστάρω εδώ, αλλά λέω κάτσε να πάρω τηλ να δω αν παίζει διαθέσιμο πουθενά να ψωνίσω να πω και στα παιδιά αν/από που το πήρα... ...και πήρα σε καμιά 15αριά καταστήματα τηλ. με τα εξής αποτελέσματα: - Άλλοι δεν ήξεραν καν ότι έλεγε για δώρο πσ4. - Άλλοι έλεγαν ότι για να πάρεις 120 € έκπτωση θες νέα σύνδεση, άλλοι όχι, άλλοι έλεγαν ότι για να το λέει το site θα τη δικαιούσαι αλλά δεν έχουν τον εκπτωτικό κωδικό και πρέπει να το ψάξουν. - Κάποια καταστήματα δεχόντουσαν να μπεις σε λίστα αναμονής κάποια άλλα όχι. Από αυτά που δεχόντουσαν σου λέγανε κάποιοι ότι πιθανώς όταν τελικά γίνει διαθέσιμο το z3, δεν ξέρουν σε τι τιμή θα είναι, οπότε θα ισχύει η τιμή που θα έχει όταν το φέρουν, και ότι -λογικά- θα έχει τελειώσει η έκπτωση. Όσο για το ps4, άλλοι λέγανε ότι δεν ξέρουν αν παίζουν αποθέματα, άλλοι έλεγαν ότι σίγουρα θα φέρουν, άλλοι ότι σίγουρα θα έχουν τελειώσει. Μάλιστα, κανά δυο μου είπαν ότι θα πρέπει να αγοράσω το z3, και μετά θα δούμε αν υπάρχουν αποθέματα και αν είμαι τυχερός λέει θα πάρω και το ps4.. Δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες όλο αυτό το μπάχαλο, πολύ περίεργο μου φαίνεται πάντως..Εγώ θα σας έλεγα αν έχετε κανά γνωστό στη βόνταφον ψάχτε το μπας και βρείτε τίποτα
Noobios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πηρα και γω σε κατι καταστηματα μου τα μασουσαν. Μια μου λεγανε δεν εχει Ζ3. Μετα μου λεγανε παραλαβαμε αλλα δεν εχει ΠΣ4 οποτε δεν ισχυει η προσφορα και κατι αλλα. Τραγικοι.
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εκει βασικα ειναι να πηγαινες την μερα που ειχε ανεβει η προσφορα στο Site με ενα tablet μαζι και να τους ελεγες οτι αφου σημερα ανεβηκε η προσφορα και να τη αν δεν την ξερετε πως γινεται και εξαντληθηκε κιολας!!!Εκει ρομπα μπροστα στους υπολοιπους... 1
s2117 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 update: Η προσφορά τελείωσε, έστειλε mail η vodafone στα καταστήματά της ότι τελείωσαν τα αποθέματα.. 1
alextrela172 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ το έμαθα χθες το πρωί από το φίλο μου και η πρώτη μου σκέψη ήταν να ποστάρω εδώ, αλλά λέω κάτσε να πάρω τηλ να δω αν παίζει διαθέσιμο πουθενά να ψωνίσω να πω και στα παιδιά αν/από που το πήρα... ...και πήρα σε καμιά 15αριά καταστήματα τηλ. με τα εξής αποτελέσματα: - Άλλοι δεν ήξεραν καν ότι έλεγε για δώρο πσ4. - Άλλοι έλεγαν ότι για να πάρεις 120 € έκπτωση θες νέα σύνδεση, άλλοι όχι, άλλοι έλεγαν ότι για να το λέει το site θα τη δικαιούσαι αλλά δεν έχουν τον εκπτωτικό κωδικό και πρέπει να το ψάξουν. - Κάποια καταστήματα δεχόντουσαν να μπεις σε λίστα αναμονής κάποια άλλα όχι. Από αυτά που δεχόντουσαν σου λέγανε κάποιοι ότι πιθανώς όταν τελικά γίνει διαθέσιμο το z3, δεν ξέρουν σε τι τιμή θα είναι, οπότε θα ισχύει η τιμή που θα έχει όταν το φέρουν, και ότι -λογικά- θα έχει τελειώσει η έκπτωση. Όσο για το ps4, άλλοι λέγανε ότι δεν ξέρουν αν παίζουν αποθέματα, άλλοι έλεγαν ότι σίγουρα θα φέρουν, άλλοι ότι σίγουρα θα έχουν τελειώσει. Μάλιστα, κανά δυο μου είπαν ότι θα πρέπει να αγοράσω το z3, και μετά θα δούμε αν υπάρχουν αποθέματα και αν είμαι τυχερός λέει θα πάρω και το ps4.. Δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες όλο αυτό το μπάχαλο, πολύ περίεργο μου φαίνεται πάντως.. Εγώ θα σας έλεγα αν έχετε κανά γνωστό στη βόνταφον ψάχτε το μπας και βρείτε τίποτα Τα ιδια λέγανε και σε εμένα σε καμία 10 κατάστημα που πήγα μεςα σε ένα τριήμερο απο το Σάββατο το πρωί και αλλα τόσα που τηλεφώνησα. κωμικο-τραγικοί και ανίκανοι κοινός. Sent from my iPad using Insomnia
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Κ ομως μερικοι τα προκαβανε στο myphone τα πουλανε τα z3 αβερτα κ καλα κανουν αλλα το γαμοτο οτι παρα ηταν πολυ κλειστη κ για πολυ συντομο διαστημα η προσφορα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις