Mpiftekis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σας! Θέλω να κάνω καινούρια σύνδεση με απεριόριστα σταθερά και 24αρι ίντερνετ. Λόγω του ότι έχουμε συμβόλαιο Vodafone, είπα να πάω στη hol. Η προσφορά ήταν στα 17€ το μήνα με τέλος ενεργοποίησης 85€!!! Είναι σοβαροί; Εγώ γιατί ξέρω 35€; Μήπως κάνω εγώ λάθος; Έχετε κάτι ποιο οικονομικό να μου προτείνετε; Τηλεόραση και κλήσεις προς κινητά δε με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ!
peeperman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 85; Δεν νομίζω, το επίσημο είναι στα 34. Μήπως σου είπαν τα τέλη ενεργοποιησης για νεα γραμμή;
katamaran7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 στη forthnet για double play τα τέλη ενεργοποίησης υφιστάμενης γραμμής έχει 34,90 ευρώ .
Mpiftekis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 85; Δεν νομίζω, το επίσημο είναι στα 34. Μήπως σου είπαν τα τέλη ενεργοποιησης για νεα γραμμή; Ναι, είναι νέα γραμμή. Υπήρχε μια γραμμή αλλά την κόψανε οι προηγούμενοι ένοικοι του σπιτιού.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια υπαρχουν τηλεφωνα απο εταιριες που κανουν προωθησεις σταθερης τηλεφωνιας για να παρουμε καμια προσφορα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα