Προς το περιεχόμενο

Prototype 2 - FPS θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Καλές γιορτές σε όλους σας!

Μια γρήγορη ερώτηση, την οποία θα την έκανα στο νήμα του Prototype 2 κανονικά, αλλά η τελευταία δημοσίευση ήταν το 2012 και δεν ήθελα να επαναφέρω 2 ετών θέμα. Anyway..

Έχω ένα low/mid-end rig που αποτελείτε από: Core 2 Quad 2.66GHz, 8GB RAM και μια HD 6870 1GB DDR5.

Θέλω να πω το εξής. Στο σημερινό (29/12/'14) sale του Steam, είχε το προαναφερθέν παιχνίδι σε έκπτωση, οπότε επειδή πραγματικά μου είχε αρέσει όταν το έπαιζα 'χωρίς Steam', είπα να το πάρω.

Το αγοράζω που λέτε, το κατεβάζω, το τρέχω και έρχομαι αντιμέτωπος με το παρακάτω πρόβλημα.

Τέρμα κάτω τα FPS μου (1-10-15-max 25), σε όποια ρύθμιση/ανάλυση και να το βάλω.

Το άλλο μου το PC, που το έχω για main gaming και έχει Nvidia αντί για Ati, τρέχει σταθερά 60.

Τριγυρνάω στο web από το πρωί και βλέπω ότι γενικά υπάρχει θέμα στις Ati gpus.

Έχω διαβάσει μερικά fix που λένε όπως π.χ να το βάλεις να τρέχει μόνο στον ένα πυρήνα αντί για multiCore ή να φτιάξω μέσω του RadeonPro ένα προφίλ για το game και να δώσω κάτι ρυθμίσεις.. αλλά δεν φαίνεται να μου λειτουργεί τίποτα.

Ρωτάω λοιπόν. Μήπως κάποιος τυχαίνει να έχει κάποια δοκιμασμένη λύση που να του λειτούργησε και να το έφτιαξε; Γιατί μπορεί να κάνω και εγώ λάθος κάπου και να ξανά δοκιμάσω.

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.

Αν κάποιος Mod. πιστεύει ότι πρέπει να συγχωνευθεί με το παλιό, ας γίνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...