arc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 πως θα βρω το τηλέφωνο του καταστήματος του βολου;ένα που είχαν εχει καταργηθεί. παιρνω απο το πρωι στο τηλεφωνο που εχει το site του public αλλα δεν απανταει καποιος Θα κάνεις υπομονή μέχρι αυριο πρωι, γιατί σημερα τα εμπορικά ειναι κλειστά. 1
Tzoustiniana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Έψαχνα κι εγώ το S3 Neo και δεν υπήρχε πουθενά. Μίλησα την Πέμπτη με το τηλεφωνικό κέντρο το Public και δεν υπήρχε σε κανένα κατάστημα σε όλη την Ελλάδα. Μίλησα και με του Γερμανού και δεν υπήρχε ούτε εκεί. Το βρήκα στο You αν θυμάμαι καλά με 249 αλλά συνέχισα το ψάξιμο για καμιά προσφορά. Το βρήκα στο e-Shop 216 ευρω το μαύρο και το μπλέ και 219 το λευκό κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 εργάσιμες μέρες.
AMD Expert Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Έψαχνα κι εγώ το S3 Neo και δεν υπήρχε πουθενά. Μίλησα την Πέμπτη με το τηλεφωνικό κέντρο το Public και δεν υπήρχε σε κανένα κατάστημα σε όλη την Ελλάδα. Μίλησα και με του Γερμανού και δεν υπήρχε ούτε εκεί. Το βρήκα στο You αν θυμάμαι καλά με 249 αλλά συνέχισα το ψάξιμο για καμιά προσφορά. Το βρήκα στο e-Shop 216 ευρω το μαύρο και το μπλέ και 219 το λευκό κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 εργάσιμες μέρες. skroutz.gr hellooooooo http://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html?keyphrase=s3+neo172€ 2
Tzoustiniana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 skroutz.gr hellooooooo http://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html?keyphrase=s3+neo172€ Πάντα ψάχνω skroutz αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ αγορά τέτοιου είδους εκτός γνωστών καταστημάτων και το φοβάμαι.
someone- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Πάντα ψάχνω skroutz αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ αγορά τέτοιου είδους εκτός γνωστών καταστημάτων και το φοβάμαι. μη φοβάσαι και προχωρα σε αγορά αν το θέλεις. εχω αγοράσει από σκρουτζομαγαζα και δεν είχα ποτέ θέμα σε κάτι. και πλέον δε νομίζω να πετύχεις κάποιο κινητό που να μην Είναι ευρωπαϊκης Ένωσης ώστε να μην έχεις εγγύηση..
georgexx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Να προσεξεις να εχει doa το μαγαζι,και το eshop συνηθως ευρωπαικα εχει.για μεγαλη αλυσιδα αλλα με ευρωπαικα,στο seven 189 νομιζω,δεν ξερω την πολιτικη του μαγαζιου για doa.περιμενε εκπτωσεις εχει ολο και κατι θα βγει
eko13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εν τελει το πηρα 2 ευρω φθηνοτερα απο σκρουτζομαγαζο, ευρωπαικο με εγγυηση αντιπροσωπιας. Ειχα ολη την καλη διαθεση να το παρω απο καταστημα Κωτσοβολου στην επαρχια αλλα ηταν το λιγοτερο καθολου επαγγελματιες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα