AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλη η τιμη του κινητου αλλα υπαρχει και το LG G3s που ειναι 30e πιο ακριβο. Ποιο πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο?
mtzs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6475&idPhone2=6289 σαφως το samsung απο αποψη specs. Λογω μνημης RAM και μονο φτανει. Να μη μιλησω για τα 8GB της ROM του LG
Konstantin77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μπα, είναι 4g όμως και μεγαλύτερη μπαταρία. Σιγά τη μεγαλυτερη ram που θα κανει τη διαφορα.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6475&idPhone2=6289 σαφως το samsung απο αποψη specs. Λογω μνημης RAM και μονο φτανει. Να μη μιλησω για τα 8GB της ROM του LG Απ'οτι βλεπω το S3 Neo υπερτερει σε Rom(16Gb>8Gb) αλλα και σε Ram(1,5Gb>1Gb).Λογικα θα εχει και καλυτερη καμερα οπως ολα τα Samsung.Επισης ειναι πιο "συμμαζεμενο". Ραδιοφωνο δεν εχει το LG?Γραφει TCB...? Το chipset μεταξυ τους εχει καποια διαφορα? Σε αυτονομια ομως μαλλον ειναι καλυτερο το LG και εχει ως extra το 4G. Εντωμεταξυ εχω και ποντους απο προηγουμενες αγορες απο Public που μου δινουν εκπτωση 15e,οποτε θα μου βγει η τιμη στα 155e. Μπα, είναι 4g όμως και μεγαλύτερη μπαταρία. Σιγά τη μεγαλυτερη ram που θα κανει τη διαφορα. Σχετικα με την Ram Του S3 Neo ειναι σαν 1 Gb λογω touchwiz,εκτος και αν γινει root,τοτε ισως ειναι διαφορετικα.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ;;; 369 έχει στο public το lg... Το ξερω,για το S3 Neo εννοουσα οτι το ειχε στα 169e στα Public.Σκρουτζ δεν το εδειχνε καθολου.Τωρα γραφει εξαντλημενο,ισως δεν το προσεξα πριν. Περιμενω να "πεσει" η τιμη του LG G3s...
johnbond Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 είχα ρίξει μια παραγγελία για ένα φίλο αλλά δεν θα το πάρει... Είναι για παραλαβή απο ν.ερυθραία στην εθνική οδό μέχρι αύριο το απόγευμα. Όποιος θέλει ας μου στείλει πμ.
salmador Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αν το παρηγγειλε καποιος και το μετανιωσε απο θεσσαλονικη ασ μου στειλει ενα πμ
karembe78 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Johnbond μπορει να το χρειαστώ εγώ...μένω όμως νότια προάστια.αυριο το πρωι θα ξερω σιγουρα εαν δεν έχεις προβλημα! Αποστολή από το LG-D855 με τη χρήση Insomnia App
evapore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 είχα ρίξει μια παραγγελία για ένα φίλο αλλά δεν θα το πάρει... Είναι για παραλαβή απο ν.ερυθραία στην εθνική οδό μέχρι αύριο το απόγευμα. Όποιος θέλει ας μου στείλει πμ. file an exeis akoma tin paraggelia egw menw adames k tha to ithela eyxaristw
eko13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αντιμετωπιση σοβαρου μαγαζιου εν ετη 2015, Οι υπαλληλοι δεν ηξεραν την πιο τοπ προσφορα τους παροτι παιζει δυο μερες στην τηλεοραση... Το κινητο υπηρχε στο σταντ με την παλια τιμη, ο ενας που βρεθηκε και ηξερε για την προσφορα, σε ερωτηση αν υπαρχει απαντησε οτι δεν υπηρχε χθες αλλα για τωρα δεν γνωριζει διοτι κατι εχει ερθει το πρωι αλλα δεν μπορει να τσεκαρει διοτι εχει χαλασει το συστημα τους απο χθες! Κατω ακριβως 3 καινουργια στο κουτι τους, πρωτη μουρη να δειξουμε οτι τα εχουμε, αλλα κρατημενα(??) για αλλους!! Μετα μην κλαινε αν τα ιντερνετ σοπ και οι ξενες αλυσιδες τους περνουν αμπαριζα... 8
fysikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 εγώ έχω δώσει παραγγελία από ξημερώματα δευτέρας αλλά έκανα την βλακεία να βάλω παραλαβή από το κατάστημα. παίζει να μου πουνε πως δεν υπάρχει ή αφου έγινε η παραγγελία είμαι καλυμμένος;
volleyball Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 εγώ έχω δώσει παραγγελία από ξημερώματα δευτέρας αλλά έκανα την βλακεία να βάλω παραλαβή από το κατάστημα. παίζει να μου πουνε πως δεν υπάρχει ή αφου έγινε η παραγγελία είμαι καλυμμένος; Αντιγράφω ότι είχα γράψει αντίστοιχα στο θέμα με το tablet lenovo που είχε σε προσφορά πάλι ο κωτσόβολος. ''Στο κωτσόβολο νομίζω όταν βάζεις παραλαβή από κατάστημα, το προϊόν είναι ήδη στο κατάστημα διαθέσιμο και μετά από μία ώρα που κάνεις παραγγελία μπορείς να πας να το πάρεις. Επιπλέον η παραγγελία που έκανες για παραλαβή από κατάστημα ισχύει για 2 μέρες, μετά ακυρώνεται αυτόματα και πρέπει να ξανά κάνεις παραγγελία, άλλα σε αυτή τη περίπτωση το προϊόν έχει εξαντληθεί. Έτσι τη '' πάτησα '' εγώ σε παλιότερη παραγγελία και την έχασα, γιατί περίμενα ενημέρωση να πάω να παραλάβω η οποία δεν ήρθε ποτέ, πέρασαν οι 2 μέρες και φυσικά έχασα τη προσφορά, αφού το προϊόν είχε τελειώσει και δεν μπορούσα εκ νέου να κάνω παραγγελία. Οπότε πάρε τηλέφωνο το κατάστημα με το κωδικό παραγγελίας και δες αν είναι εκεί. Ενημέρωσε μας, όταν επικοινωνήσεις με το κατάστημα, αν ισχύουν τα παραπάνω, αλλιώς να το σβήσω το σχόλιο.'' Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τηλέφωνο στο κωτσόβολο με το κωδικό παραγγελίας και να ρωτήσεις αν υπάρχει η παραγγελία.
fysikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 πως θα βρω το τηλέφωνο του καταστήματος του βολου;ένα που είχαν εχει καταργηθεί. παιρνω απο το πρωι στο τηλεφωνο που εχει το site του public αλλα δεν απανταει καποιος
volleyball Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εγώ είπα για παραγγελίες από κωτσόβολο, αφού είδα στο τίτλο ότι από εκεί είναι η προσφορά. Εσύ από ότι βλέπω έκανες παραγγελία από public, οπότε είναι άλλη περίπτωση. Από εκεί σου έρχεται ειδοποίηση, αν θυμάμαι καλά, για παραλαβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα