Προς το περιεχόμενο

Tablet Lenovo A8-50 8", 16GB στα 89€, Κωτσόβολος [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

nikko_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλη χρονιά!

Παρηγγειλα 2 απο Public (Λευκο κ μπλε) στις 29 βραδυ και παρελαβα 31 πρωι (θεσσαλονικη). Ηρθαν με διαφορετικη εκδοση firmware.Τα update τα εκανα κανονικα και δεν εχω αντιμετωπισει καπιο προβλημα ακομα εκτος απο το google maps στο ενα απο τα δυο (μπλε). Θα δοκιμάσω να βγαλω και εγω τα update. Edit: με απεγκατασταση του update δουλευει κανονικα και το maps.

Έχετε να προτεινετε καμια φθηνη θήκη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου υπαρχει ακομα για να το παραγγειλεις στο site, πιστευω θα τα παρουμε οσοι παραγγειλαμε με τα 89 euro, θελει λιγο υπομονη λογω και των γιορτων. Καλη χρονια :)

Καλη χρονιά!

Παρηγγειλα 2 απο Public (Λευκο κ μπλε) στις 29 βραδυ και παρελαβα 31 πρωι (θεσσαλονικη). Ηρθαν με διαφορετικη εκδοση firmware.Τα update τα εκανα κανονικα και δεν εχω αντιμετωπισει καπιο προβλημα ακομα εκτος απο το google maps στο ενα απο τα δυο (μπλε). Θα δοκιμάσω να βγαλω και εγω τα update. Edit: με απεγκατασταση του update δουλευει κανονικα και το maps.

Έχετε να προτεινετε καμια φθηνη θήκη?

εγώ παράγγειλα την παρακάτω... ελπίζω να βολεψει

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/tablets/thikes/Sentio-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-Universal-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Tablet-8-CRTHCA008-01.htm

• Like 1

• Moderators

Αφου υπαρχει ακομα για να το παραγγειλεις στο site, πιστευω θα τα παρουμε οσοι παραγγειλαμε με τα 89 euro, θελει λιγο υπομονη λογω και των γιορτων. Καλη χρονια :)

Που το βλεπεις διαθεσιμο για παραγγελια; Μηπως κανεις καποιο λαθος; :)

Γιατι οσες φορες εχω δει το "σε εκτεταμενη αναζητηση" το ακυρο εχει παει συννεφο. Μακαρι να διαψευστω αλλα δυσκολο...

Επιβεβαιωνω το παραπανω στο 100%.

Να προσθεσω οτι παρα τις ακυρωσεις εχουν αναφερθει περιπτωσεις που το καθε προιον ηταν διαθεσιμο σε υποκαταστηματα στα ραφια!

Τα παραπανω αφορουν το παμπλικ φυσικα και οχι τον Κωτσο - διευκρινηση μιας και ο τιτλος αφορα αλλο μαγαζι.

Υποθέτω οτι εννοεί το μπλε απ το public, αν και εχει ανέβει στην παλια του τιμή

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a5500-f-tablet-8-16gb-mple/prod6170021pp/

Καλη χρονιά να 'χουμε, με υγεία και λιγότερα ακυρα :D

Καλη χρονια να εχουμε με υγεια ολα τα αλλα επονται :-)

Εχει μια αρνητικη στις αξιολογησεις για το συγκεκριμενο ταμπλετ.

Ριξε μια ματια και σε αυτη δειχνει καλυτερη αλλα πιο ακριβη http://www.ebay.co.uk/itm/ULTRA-SLIM-COVER-FOR-LENOVO-IDEATAB-A8-50-A5500-BLACK-HARD-SHELL-CASE-TABLET-/361013844042?pt=UK_iPad_Tablet_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item540e1a184a

• Like 1

Διαθέσιμο!
παράδοση σε 2-5 ημέρες

Το ίδιο έλεγε και με την τιμη των 89, επειδή το έχει και το e-lenovo διαθέσιμο πιστεύω θα τα παρουμε και από πρότερη παραγγελία του lenovo a328 που έγινε παρόμοια φάση (διαθέσιμο σε 2-5 μέρες) :)

• Moderators

Αν μιλας για το μπλε που λεει ο yilarakos δεν ξερω, αλλα το λινκ του παμπλικ στο πρωτο ποστ λεει μονιμα

"Lenovo A5500 (Α8-50) - Tablet 8" 16GB Λευκό
Tablets | Κωδικός Προϊόντος: #1022055
14900€
ή
1242€
x 12 άτοκες δόσεις

Προσωρινά εξαντλημένο"

• Moderators

Το μπλε παρηγγειλες δηλαδή, απλα να το διευκρινιζει ο καθενας για ποιο μιλαει και από ποιο μαγαζι γιατι εχει γινει ένα ψιλομπαχαλο με 3-4 μοντελα και 3 μαγαζια εδώ μεσα και οποιος θελει να καταλαβει τι παιζει δεν θα μπορει. :)

Παντως για να μην εισαι πολύ αισιόδοξος και πιθανον μετα στεναχωρηθεις, να σου πω ότι και επι 10 μερες μετα απο παραγγελια μου αμεσα διαθεσιμο (24-72ωρες!!) προιον μου εχουν παει σε "εκτεταμενη αναζητηση" ενώ ηταν ακομα αμεσα διαθεσιμο στο σαιτ,  και μετα ακυρωση. Άλλη παραγγελια με το ιδιο προιον αρκετες μερες μετα την πρωτη και λιγες μερες ΠΡΙΝ την ακυρωση της πρωτης, εκτελεστηκε κανονικα. Τα συμπερασματα δικα σας. :)

(σημειωση, μιλω ξανα για το παμπλικ φυσικα)

Παντως για να μην εισαι πολύ αισιόδοξος και πιθανον μετα στεναχωρηθεις, να σου πω ότι και επι 10 μερες μετα απο παραγγελια μου αμεσα διαθεσιμο (24-72ωρες!!) προιον μου εχουν παει σε "εκτεταμενη αναζητηση" ενώ ηταν ακομα αμεσα διαθεσιμο στο σαιτ, και μετα ακυρωση. Άλλη παραγγελια με το ιδιο προιον αρκετες μερες μετα την πρωτη και λιγες μερες ΠΡΙΝ την ακυρωση της πρωτης, εκτελεστηκε κανονικα. Τα συμπερασματα δικα σας. :)

(σημειωση, μιλω ξανα για το παμπλικ φυσικα)

Κλασικη περιπτωση public, αυτο ακριβως! Θα μπορουσε να αποτελει και τον ορισμο της online παραγγελιας απο προσφορα public.

Ήρθε σήμερα με courier. Έχει ήδη περασμένη την έκδοση 4.4. Για όσους παρέλαβαν στην οθόνη είχε προστατευτική μεμβράνη ή όχι; Σε μένα έχει μόνο κάτω κάτω ένα αυτοκόλλητο με τα χαρακτηριστικά του.
Φυσικά, να πω και εγώ ένα ευχαριστώ στον Τ.S για την ενημέρωση της προσφοράς.

Αν κάποιος έχει παραγγείλει αλλά δεν το θέλει, ακόμα και αν το άνοιξε, με ενδιαφέρει. Αρκεί φυσικά να είναι όλα μέσα στο κουτί μαζί με την απόδειξη. Από Αθήνα και νότια προάστια (συνάντηση σε μετρό).

Και εγώ σήμερα παρέλαβα με speedex Στην Φλωρινα από kotsovolo ...Όλα πολύ καλά το ταμπλετακι τέλειο για τα λεφτά του.Μεβρανη είχε μόνο στο κάτω μέρος της οθόνης ...Κάτι αντίστοιχο σε αυτά τα λεφτά όσο και να έψαξα δεν βρήκα. Ευχαριστώ και εγω με την σειρά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...