Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνώμη αλλά μόλις δόθηκε σε γρήγορο συμφορουμίτη. :-)

Καλορίζικο! :-) Καλή χρονιά να έχουμε!
  • Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μέρες που είναι να κάνω ένα δωράκι σε κάποιον.. υπάρχει ένα κρατημένο lenovo Α8-50 8'' white (89 ευρω) στο όνομα μου στο κατάστημα του Πειραιά. Είναι μεχρι σήμερα, εγω δεν θα το πάρω τελικά. Όποιος το θέλει π.μ. να του δωσω στοιχεία.

Πολύ καλά εκανες.

Απλά προσοχή θέλει εκτύπωση και προσκόμηση αστυνομικής ταυτότητας.  Ετσι γράφουν τουλάχιστον.

Επίσης να γίνει ενα τηλέφωνο στο κατάστημα πρώτα μιας και κάνουν αρκετά λαθάκια αν κρίνω απο προηγούμενο ποστ.

Οποιος σκοπεύει να πάει στο megastore Ερυθραίας Αττική κράτησα ενα για δωράκι αλλα τελικά δεν θα το πάρω. Διαβάστε το spoiler.

Στείλτε στο παρών θέμα και ΟΧΙ PM

Μόνο απο κάποιον που το θέλει σίγουρα και θα πάει 100% για να μην το στερήσουμε απο άλλον που το θέλει.

Το τονίζω γιατι εχουμε πολλους τρολίστες και ανώριμους εδω μέσα που αλλάζουν γνώμη κάθε λεπτό + δεν ξέρουν να διαβάζουν κιόλλας.

Τρόπος πληρωμής λέει μετρητά χωρίς όμως να είμαι σίγουρος αν μπορείς να πληρώσεις και με κάρτα στο κατάστημα.

Ειναι και για σήμερα κανονικά μέχρι της 18:19 αλλά καλό είναι να τηλεφωνήσετε πριν πάτε στο κατάστημα.

Δεν φέρω καμία ευθύνη για την τυχών ανευθυνότητα του καταστήματος.

Εαν θέλουν προσκόμηση ταυτότητας δεν μπορώ να βοηθήσω ουτε να παραστώ εκεί μαζί σας . Το κινητό μου να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για επιβεβαίωση ΕΑΝ και εφόσον χρειαστεί απο το κατάστημα.

ΕΛΗΞΕ 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει έρθει σε κανέναν από Θεσσαλονίκη ενημερωτικό μέηλ για να παραλάβει;

Σε μένα τίποτα και πήρα τηλ στη εξυπηρέτηση πελατών και λέει Δευτέρα θα φύγει από αυτούς, τετάρτη θα το έχω.

Δημοσ.

Έχει έρθει σε κανέναν από Θεσσαλονίκη ενημερωτικό μέηλ για να παραλάβει;

Σε μένα τίποτα και πήρα τηλ στη εξυπηρέτηση πελατών και λέει Δευτέρα θα φύγει από αυτούς, τετάρτη θα το έχω.

Τιποτα ακομα... σε τι κατασταση φαινεται η παραγγελια σου; Εμενα ακομα σε επεξεργασια

Δημοσ.

Κλασικο αθλιο παμπλικ... παλι για ακυρο το παει (1 φορα - μια ταινια- εχω καταφερει να παρω κατι απο το παμπλικ σε προσφορα) αν και την στιγμη της παραγγελιας φαινοταν αμεσα διαθεσιμο. Αρκετες ωρες αργοτερα εμφανιστηκε εξαντλημενο... αθλιοι πραγματικα...

Δημοσ.

Παραλαβή από 31 μέχρι 8 Ιανουαρίου λέει, γιατί προεξοφλείτε την κατάσταση. Ας ρίξουν άκυρο και θα δουν τι ωραίο κράξιμο θα φάνε

Δημοσ.

όσοι παρέλαβαν μπορούν να πουν τι έκαναν τελικά με τα update; γιατι διαβαζω διάφορα και μάλλον σκέφτομαι να μη κάνω καθόλου update,να το αφήσω ως εχει.

Δημοσ.

όσοι παρέλαβαν μπορούν να πουν τι έκαναν τελικά με τα update; γιατι διαβαζω διάφορα και μάλλον σκέφτομαι να μη κάνω καθόλου update,να το αφήσω ως εχει.

Εγώ δεν το πείραξα καθόλου και μάλλον το έκανε μόνο του :P

Το μόνο θεματάκι είναι με το google Maps αλλά δεν είχα χρόνο να το ψάξω... Θα ασχοληθώ αύριο και αν βρω κάτι θα το ποστάρω

Δημοσ.

Χθες ηταν σε "υπο εκτελεση". Τωρα βλεπω ειναι σε "εχει αποσταλεί"

Και σε μένα έτσι,χτες άλλαξε σε ' έχει αποσταλεί ', σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό με αριθμό φορτωτικής. Σε σένα λογικά από Παρασκευή θα σου έρθει το αντίστοιχο μήνυμα.

Δημοσ.

Παραλαβή από 31 μέχρι 8 Ιανουαρίου λέει, γιατί προεξοφλείτε την κατάσταση. Ας ρίξουν άκυρο και θα δουν τι ωραίο κράξιμο θα φάνε

Γιατι οσες φορες εχω δει το "σε εκτεταμενη αναζητηση" το ακυρο εχει παει συννεφο. Μακαρι να διαψευστω αλλα δυσκολο...

Δημοσ.

Επανέρχομαι παίδες. Πήγα στο playstore και πάτησα κατάργηση της εφαρμογής google maps, από ότι κατάλαβα κάνει απεγκατάσταση κάποιο update γιατί ςντελώς δεν την καταργεί.. Το θέμα είναι είναι ότι τώρα το maps δείχνει να λειτουργεί! Θα το παρακολουθώ και αν γίνει τπτ άλλο θα επανέλθω.. Το wifi μια χαρά είναι και γενικά το tabletaki είναι μπόμπα για τα λεφτά που έδωσα.

Καλή χρονιά με υγεία παίδες!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...