anagnoct Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 λινκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a3300-7-quad-core-13ghz-8gb-3g-wifi-gps-android-44-black-p-PER.910362 αυτο λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Έχω ένα θεματάκι. Μάλλον έκανε μόνο του την αναβάθμιση του android (δεν είμαι ειδικός έχω την version 4.4.2 ) Σήμερα πήγα να ανοίξω το google maps και μετά από λίγο κολάει.... έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?? εδιτ : με το wifi πάντως δεν έχει Problem so far Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideatab-a3300-7-quad-core-13ghz-8gb-3g-wifi-gps-android-44-black-p-PER.910362 αυτο λεει το πηρα για δωρο σημερα στα 89.90 απο e-shop. το δωρισα κιολας και απο το λιγο που το ειδα ηταν μια χαρα...για τα λεφτα αυτα με 3G και σοβαρη εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέσα απο newsletter φαίνεται η τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω το έχασα, μπορεί κάποιος να ποσταρει τον κωδικό; ελάτε βρε παιδιά οργανωθειτε, δεν είναι μυστικός ο κωδικός. Βέβαια δε θα το πάρω γιατί με χαλάει η ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q-Taxys Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το πήρα και εγώ από τα Public για δώρο, ακόμα δεν έχω... feedback. Αυτό με το ασύρματο που είδα να γράφεται ισχύει; Έχει τσεκάρει κανείς αν υπάρχουν προβλήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω το έχασα, μπορεί κάποιος να ποσταρει τον κωδικό; ελάτε βρε παιδιά οργανωθειτε, δεν είναι μυστικός ο κωδικός. Κωδικός προσφοράς 1463 γράφει το φυλλάδιο του email 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μαλλον μου εκατσε προβληματικο το ταμπλετ με το wifi,πηγε για DOA. Παντως εμενα δεν μου εκανε αναβαθμιση οταν το ανοιξα,ξεχασα να κοιταξω και την εκδοση πριν το δωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moses Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ο κωτσόβολος σε πόσες μέρες, πάνω κάτω, ολοκληρώνει μια παραγγελία για παραλαβή στο χώρο μου; Ξέρετε με ποια εταιρία courier συνεργάζεται;Με γενικη ταχυδρομικη. Ο χρονος παιζει... απο 2-3 μερες εως εβδομαδα Ρε παιδια εγω εκανα αγορα για παραλαβη απο καταστημα στο public, τι κανω σε αυτη την περιπτωση περιμενω τηλεφωνο ή να παω απο εκει απευθειας, φοβαμαι μη γινει μαλακια κ φαω ακυρο οποτε θα παω. Το περιεργο ειναι οτι στο mail ελεγε παραδοση απο 31 εως 8;;;;; Sent from my U9200 using Insomnia Εσενα φιλε σε τι κατασταση λεει στην εξελιξη παραγγελιας;Σημερα το τσεκαρα κ ειναι υπο επεξεργασια, λετε να μυριζει μπαρουτι η φαση;Sent from my U9200 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanis1234 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 μέρες που είναι να κάνω ένα δωράκι σε κάποιον.. υπάρχει ένα κρατημένο lenovo Α8-50 8'' white (89 ευρω) στο όνομα μου στο κατάστημα του Πειραιά. Είναι μεχρι σήμερα, εγω δεν θα το πάρω τελικά. Όποιος το θέλει π.μ. να του δωσω στοιχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Έχει μήπως κάποιος κρατημένο στη Θεσσαλονίκη για σήμερα το Lenovo Α8-50 8'' white (89 €); Αν ναι ευχαριστώ προκαταβολικά για το π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraki86 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 μέρες που είναι να κάνω ένα δωράκι σε κάποιον.. υπάρχει ένα κρατημένο lenovo Α8-50 8'' white (89 ευρω) στο όνομα μου στο κατάστημα του Πειραιά. Είναι μεχρι σήμερα, εγω δεν θα το πάρω τελικά. Όποιος το θέλει π.μ. να του δωσω στοιχεία.Με ενδιαφέρει εμένα αδερφέ! Ποιο κατάστημα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanis1234 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 συγνώμη αλλά μόλις δόθηκε σε γρήγορο συμφορουμίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα