Προς το περιεχόμενο

Tablet Lenovo A8-50 8", 16GB στα 89€, Κωτσόβολος [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

nikko_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωπα αυτο τι είναι;

σας την ακυρώνουμε και δεν πα να κανετε καταγγελιες και να φωναζετε ειμαστε καλυμμένοι; ετσι μου φαινεται..

Αφου όλοι γνωρίζουμε πόσο αναξιόπιστο είναι το Public με τα άκυρα που ρίχνει.

Υπάρχει Κωτσόβολος και Multirama απο τι βλέπω στην ίδια τιμή.

Για μένα δεν αξίζει ο κόπος  να ρίξετε παραγγελία απο public και να παίζετε κορώνα ή γράμματα αν θα σας την ακυρώσουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θενξ τον τόπικ στάρτερ ...

Πήρα ένα από public Τσιμισκή .. Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω..

Όντως το public με τις παραγγελίες δεν είναι και ότι το καλύτερο οπότε πάντε αν μπορείτε σε κανένα κατ/μα για να το δείτε κιόλας..

Αφου όλοι γνωρίζουμε πόσο αναξιόπιστο είναι το Public με τα άκυρα που ρίχνει.

Υπάρχει Κωτσόβολος και Multirama απο τι βλέπω στην ίδια τιμή.

Για μένα δεν αξίζει ο κόπος  να ρίξετε παραγγελία απο public και να παίζετε κορώνα ή γράμματα αν θα σας την ακυρώσουν.

το Multirama ειναι χειροτερο.....και αδερφακι του public...getitnow....ιδιος ομιλος.

• Like 1

Αυτό για τα τελευταία κομμάτια δεν το βγάζει κάτω από τη τιμή στο public, όπως θυμάμαι από παλιότερα; Γιατί τώρα και στα δύο χρώματα λέει κανονικά διαθέσιμο. Και κάτι ακόμα multirama=public, οπότε για να αποφύγετε το κορώνα γράμματα που ειπώθηκε πιο πάνω καλύτερα κωτσόβολο.

το Multirama ειναι χειροτερο.....και αδερφακι του public...getitnow....ιδιος ομιλος.

Σωστά τότε μας μένει ο Κώτσος.

Το μήνυμα πάντως του public που βγάζει στο τέλος της παραγγελίας είναι σαν να μας περνάει για κουτούς.

Ακόμη να μάθουν να "μετράνε" το απόθεμα; 

Από το καλοκαίρι έψαχνα ένα φτηνό αξιοπρεπές tablet στις 8-9'' να αντικαταστήσει αυτό που μου έπεσε και εσπασε η οθόνη.

Έτσι με τη βοήθεια του nikko τσίμπησα το lenovo και το παρέλαβα από κατάστημα χθες βράδυ.

Με το που βγήκα από το μαγαζί μου ήρθε μύνημα στο κινητό με κωδικό για έκπτωση 10€ μέχρι 11/1.

Kit-kat περνάει μόλις το ανοίξεις. Δεν σε ρωτάει καν αν θέλεις να κάνει αναβάθμιση ή όχι.

• Like 1

Το έχει και το Public στην ίδια τιμή....?????

Γιατί δεν φαίνεται στο skroutz;

Νομίζω δεν υπάρχει tablet με κανονικό usb...ή κάνω λάθος;

ναι το εχει, το πηρα χτες , στο καταστημα το ειχε 149 , δεν ειχαν αλλαξει τιμη, και τους το εδειξα στο skroutz και μου το εδωσαν στηνμειωμενη τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...