prezakis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το έχει και το Public στην ίδια τιμή....????? Γιατί δεν φαίνεται στο skroutz; Νομίζω δεν υπάρχει tablet με κανονικό usb...ή κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εννοειται οτι εχει micro-usb (πως θα φορτιζε),εγω ρωτησα αν ειναι μειονεκτημα για μια ταμπλετα να μην εχει το κλασικο usb Από ότι έχω παρατηρήσει τα περισσότερα android tablets δεν έχουν κλασσική θύρα USB. Κάνεις την δουλειά σου με USB-OTG μέσω του micro-usb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ειμαι σιγουρος οτι εχω δει σε πιο ακριβα ταμπλετ θυρες,απλα ρωταω γιατι δεν εχω εμπειρια απο φτηνες ταμπλετες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά στο antutu τι σκορ βγάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 δε μπορούσε να το βάλει λίγο πιο νωρίς το public;έκανα παραγγελία απο κωτσόβολο καθώς δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horror movie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εγω παιδια παντως αυτη την στιγμη γραφω απ'αυτο και μου φαινρται σουπερ για τα λεφτα του,πολυ γρηγορο, πεντακαθαρη οθονη, και οι 8 ιντσες οντως εχουν μεγαλη διαφορα απο τις 7, το wifi δυνατο, τελικα εκανα καλα που δεν πηρα το ασους μεμοπαντ στα 99, και μονο για την 8ρα οθονη αξιζε η αναμονη, και μπονους η χαμηλοτερη τιμη και οι πολυ καλυτερες καμερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 δεν μας λες και το score που βγάζει το antutu να δούμε αν 8α το πάρουμε και εμείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iguana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αυτές οι ταμπλέτες οι ππερισσότερες υποστηριζουν usb otg με ένα ανταπτορακι δηλαδή 1 ευρώ συνδεεις ότι συσκευή USB θέλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Και εμενα με βλεπω να χτυπαω ενα ηταν να παρω το LG V400 Black 7" + Θήκη με 111€ αλλα τελικα το μετανοιωσα ... Μου φαινετε μου βγηκε σε καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Οι κατοχοι απο γωνιες θεασεις τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 πηρα και εγω παιδια για δωρο ενα! το ειδα σε demo στο καταστημα πριν το παρω και ηταν οντως πολυ καλο για τα χρηματα. απο οθονη καλυτερο σε σχεση με το 7αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horror movie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Οι κατοχοι απο γωνιες θεασεις τι λεει? δεν εχει θεμα, καλο ειναι φυσικα οποιος ενδιαφερεται πραγματικα να το δει, υπαρχει ανοικτο σε mmarkt, κοτσοβολο και λογικα και σε Public, για να το συγκρινει με τα αλλα και ειδικα τα 7ρια γνωστων εταιρειων, αν και οπως ειπα στα λεφτα του απλα δεν συγκρινεται με τπτ, προσωπικα απο αυτο θα πηγαινα μονο σε galaxy tab pro για διαφορες της προκοπης, υπόψη δεν ασχολουμαι με games σε tablet οποτε δεν ξερω τι ψαρια πιανει εκει, αν και σε τεστ που διαβασα εδειχνε αξιοπρεπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Για όποιον δεν το είδε με 1 χρόνο εγγύηση με οτι συνεπάγεται αυτό. Το είχα πιάσει στα χέρια μου πριν λίγες ημέρες . Προσωπικά η οθόνη δεν με ικανοποίησε. Φυσικά δεν είναι άσχημη για την τιμή που το προσφέρουν. Βέβαια εχω συνηθίσει σε οθόνες τύπου ipad και pad pro 8.4 της samsung. Καλό θα ηταν να το δείτε πρώτα στην έκθεση για να κρίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2nisis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εχει παρει Kit Kat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Για όποιον δεν το είδε με 1 χρόνο εγγύηση με οτι συνεπάγεται αυτό. Το είχα πιάσει στα χέρια μου πριν λίγες ημέρες . Προσωπικά η οθόνη δεν με ικανοποίησε. Φυσικά δεν είναι άσχημη για την τιμή που το προσφέρουν. Βέβαια εχω συνηθίσει σε οθόνες τύπου ipad και pad pro 8.4 της samsung. Καλό θα ηταν να το δείτε πρώτα στην έκθεση για να κρίνετε. ισχυει αλλα απλα κανεις και συμβιβασμους σε καποια πραγματα... στα 89 ευρω ειναι πολυ καλο μην το ψαχνουμε. Εχει παρει Kit Kat? ναι 4.4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα