birbilis_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Και μένα ήρθε 20/1 από Κωτςο και είναι πολύ καλό! Άριστη ποιότητα κατασκευής και γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν το θέλει κάποιος ενδιαφέρομαι. Αφού τέλειωσε η προσφορά με επρειξε η μητερα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ξερει κανεις ποιος ειναι ο συνδιασμος για soft reset; δεν εχω ασχοληθει με android (windows phone + windows tablet) και πήρα το εν λόγω για την αδερφή μου (δημοτικό). Κάτι έκανε και δεν εμφανίζει τις εφαρμογές που έχει κατεβάσει (κατεβασε το teamviewer τωρα για να δω τι γινεται αλλα ενω φαινεται εγκατεστημενο δεν εμφανιζεται πουθενα το εικονιδιο.). οπότε λέω μην έφαγε κανενα σκάλωμα και θελει κανα reset. δυστυχως είμαι μακρια και δε μπορώ να το χειριστώ για να το ψάξω και απο τα λίγα που μου είπαν μεσω τηλεφωνου και skype δεν εβγαλα ακρη. λυπάμαι για το offtopic αλλά ρωτάω μήπως αντιμετωπισε κάποιος αντιστοιχο πρόβλημα και (είτε ναι είτε όχι) αν ξερει κανεις τον συνδιασμο για soft reset (power button+volume up?) ή καποια πιθανη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ξερει κανεις ποιος ειναι ο συνδιασμος για soft reset; δεν εχω ασχοληθει με android (windows phone + windows tablet) και πήρα το εν λόγω για την αδερφή μου (δημοτικό). Κάτι έκανε και δεν εμφανίζει τις εφαρμογές που έχει κατεβάσει (κατεβασε το teamviewer τωρα για να δω τι γινεται αλλα ενω φαινεται εγκατεστημενο δεν εμφανιζεται πουθενα το εικονιδιο.). οπότε λέω μην έφαγε κανενα σκάλωμα και θελει κανα reset. δυστυχως είμαι μακρια και δε μπορώ να το χειριστώ για να το ψάξω και απο τα λίγα που μου είπαν μεσω τηλεφωνου και skype δεν εβγαλα ακρη. λυπάμαι για το offtopic αλλά ρωτάω μήπως αντιμετωπισε κάποιος αντιστοιχο πρόβλημα και (είτε ναι είτε όχι) αν ξερει κανεις τον συνδιασμο για soft reset (power button+volume up?) ή καποια πιθανη λυση. σου κανει αυτο? https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets/How-to-hard-reset-your-Lenovo-A8-50-A5500F/td-p/1741695 ακυρο λεει πως δεν κανει full wipe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 σβήσανε μια εφαρμογή τελικά απο το store(την τελευταία που είχαν κατεβασει πριν εξαφανιστούν όλα) και επανήλθαν όλα. Δε ξέρω τι φταίει, android είναι ότ,ι θελει κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά είχε ενημέρωση. Την έκανα και χάθηκε το ρουτ. Εντωμεταξύ δε ξανά ρουταρεται όπως το έκανα πριν. Ξέρει κανείς κανέναν άλλο τρόπο; τι γίνεται τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το έχει ο Γερμανός με €99 συν €3 έξοδα αποστολής : https://www.germanos.gr/product/lenovo-a8-50-3g/20296054/ (σε μπλε) Από €119 http://www.skroutz.gr/s/5056632/Lenovo-IdeaPad-A8-50-A5500-H-8-3G-16GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ενα χρονο μετα ΚΑΙ 13 ευρω (15%) ακριβοτερο δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Κάποιος θα βρεθεί να το πάρει για τα Χριστούγεννα. Έχει και δώρο θήκη μεταφοράς. Ανταγωνισμός στα €129: http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-A5500-3G-8-IPS-16GB-Midnight-Blue-Original-thiki-Lenovo.1264628.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά εγω είχα πάρει την ίδια προσφορά στα 89 απο το public και το έδωσα δωρο. Μετα απο 1 χρόνιο ειναι αριστο και δεν κολλάει καθόλου αν και με 1gb μνήμης. το μόνο μείων του ειναι οτι μετα απο χρήση τρίζουν τα πλαστικά της πλάτης του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα