papath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μου ήρθε και μένα sms σήμερα να πάω να παραλάβω απο public! Πότε είχες κάνει την παραγγελία? (ημ/νια, ώρα) για να δουμε οι υπόλοιποι πότε (αν) έχουμε σειρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peavy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 30/12! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 30/12! Χμμμμ... μάλλον δεν τηρούν σειρά προτεραιότητας!!!. Ειχα βάλει παραγγελία 29/12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μπορει να δωσει μια λογικη εξηγηση καποιος πως εγω που εκανα παραγγελια 29/12 στις 6μμ ειμαι σε εκτεταμενη αναζητηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Επέλεξες κατάστημα για παραλαβή? Αν ναι ποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μπορει να δωσει μια λογικη εξηγηση καποιος πως εγω που εκανα παραγγελια 29/12 στις 6μμ ειμαι σε εκτεταμενη αναζητηση; Φυσικα, ευκολο: "Παρηγγειλες από PUBLIC". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το public έχει αποδείξει και στο παρελθόν ο,τι δεν φαίνεται να κρατάει σειρά προτεραιότητας. Οι τυχεροί λοιπόν θα παραλάβουν. Αυτή είναι η λογική εξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σχημα λογου η παραπανω ερωτηση μου. Οπως σωστα λεει και ο matrixxx ολα εξηγουνται αν παραγγειλεις κατι απο δαυτους. Μια παραγγελια απο προσφορα public ισοδυναμει με αυτοκτονια, η πιθανοτητα ακυρου αγγιζει τα ποσοστα του ολυμπιακου στα πρωταθληματα. Η παραγγελια αφορουσε παραλαβη απο το καταστημα στο mediterranean cosmos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peavy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Χμμμμ... μάλλον δεν τηρούν σειρά προτεραιότητας!!!. Ειχα βάλει παραγγελία 29/12 Εγώ παρήγγειλα το μπλε αν έχει κάποια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Γιατι το παρηγγειλες στα 189€; Απ' οτι θυμαμαι σε προσφορα βγηκε μονο το λευκο ως price match στην προσφορα του κοτσωβολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως με το που έκανε το θρεντ ο ts , πήγα στα public Τσιμισκή και δεν είχαν λευκό και μου έδωσαν το μπλε αν σας ενδιαφέρει η πληροφορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αλλο στα φυσικα καταστηματα. Εκει πας, ζητας και σου δινουν. Η προσφορα ιντερνετικα αφορουσε μονο το λευκο και η παραγγελια εχει λογικη μονο μεσω του σαιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κια η δική μου παραγγελία μου πήγε σε... εκτεταμενη αναζητηση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εγω πηγα σε φυσικο καταστημα,στις πεντε το απογευμα της μερας της προσφορας!Βρισκω την ταμπλετα στην εκθεση,χωρις να εχουν αλλαξει τιμη,και λεω ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!και μου λεει ο υπευθυνος του καταστηματος δεν εχουμε , τελειωσαν,εγινε χσμος απο το πρωι!Μονο το εκθεσιακο μου λεει ειναι διαθεσιμο αν θες νσ παρεις. Του λεω τι χαμος ρε βοδι εγινε απο το πρωι!Το μεσημερι αλλαξε η τιμη,ποτε προλαβες και τα εδωσες;Μουγκαθηκε μετα και ειπε να το παραγγειλω απο το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τσαντιστηκε προφανως από το "βοδι"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα