nikko_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Tablet Lenovo A8-50 8", 16GB στα 89€ από Κωτσόβολο http://www.kotsovolo...b-a8-50-8-white Επόμενη τιμή στο skroutz στα 126€ Update - Price match από Public: http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a5500-a8-50-tablet-8-16gb-leyko/prod6760077pp/ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2014 από nikko_ 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη το εχω παρει αντιμετωπισα ενα προβλημα με το wifi.Παρολο που επαινε δεν υπηρχε συνδεση με το internet.Επειδη το ειχα αντιμετωπισει στο παρελθον με ενα ipad το προβλημα ηταν στο SSID που ηταν μεγαλο.Με την αλλαγη σε μικροτερο διορθωθηκε. Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι και με καλη μπαταρια.Σε 8αρι δεν ξερω αν υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα καλυτερο vfm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 εξαιρετικο ταμπλετ φοβερο vfm! αν δεν ειχα ηδη 2 ταμπλετ θα το επαιρνα. (παντως offtopic ειναι πολυ θετικο που στα ταμπλετ εχουν κατρακυλησει ετσι οι τιμες...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iguana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως εγώ πήρα το 3500 και η υποστήριξη από lenovo δεν με έχει ενθουσιασει. Έβγαλε αναβάθμιση για kitkat με το που ανοίγεις το ταμπλετ και όσοι την έκαναν παραπονιούνται ότι εξαφανίστηκε το GPS και το wifi αποσυνδεεται.. Από το καλοκαίρι δεν έχει δώσει απάντηση είναι δυνατόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 το πηρα σημερα πολυ καλυτερο απο οτι εβλεπα σε αυτα τ λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πήρα και εγώ ένα για δώρο. Ευχαριστώ τον Topic Starter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prezakis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Σε σχέση με Site: αυτό προτείνετε το 8άρι δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι σοβαρο μειονεκτημα για μια ταμπλετα το να μην εχει θυρα usb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 To εχω απο τον Αυγουστο και ειμαι σε γενικες γραμμες αρκετα ευχαριστημενος. Σε αυτα τα χρηματα αποτελει κλοπη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Χτύπησα 2 για δωράκια. Είχα απελπιστεί τις τελευταίες μέρες να ψάχνω για tablet απλής χρήσης σε καλή τιμή. Ευχαριστώ τον TS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iguana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τι εννοείς να μην έχει θύρα USB? Πως φορτίζει; εγώ έχω το 7αρι όπως είπα στα 69 ευρώ το πήρα μειονέκτημα η ελειψη πίσω κάμερας και τα πρόβληματα αν κανεις αναβαθμιση. Πέραν αυτό εξαιρετικό ταμπλετ πολύ γρηγορο. Ανάμεσα στα 2 τώρα που η τιμή του είναι στα 79 μάλλον αξιζει το 8αρι.(οι κριτικές πάντως δεν είναι και οι καλύτερες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prezakis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι σοβαρο μειονεκτημα για μια ταμπλετα το να μην εχει θυρα usb; Μάλλον έχει usb....http://www.gsmarena.com/lenovo_a8_50_a5500-6281.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Λεει usb2 δεν υποστηριζεται,usb 3 δεν διαθετει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Price match από Public: http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a5500-a8-50-tablet-8-16gb-leyko/prod6760077pp/ ΥΓ. Έχει θύρα micro-USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εννοειται οτι εχει micro-usb (πως θα φορτιζε),εγω ρωτησα αν ειναι μειονεκτημα για μια ταμπλετα να μην εχει το κλασικο usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα