Shogo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 η ειρωνεία,κάποιοι δεν έχουν να φάνε αλλά iPad και iPhone έχουν xD 2
Eru Iluvatar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Στην Ελλαδα γύρω στις 250000 δραχμές θα έρθει. 1
GrandGamer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μας νοιάζει; εδώ δεν έχουμε καν VDSL στο κέντρο της Αθήνας ακόμα. Ας ξεκινήσει το FTTH και στην Ελλάδα και τότε θα είναι καλή είδηση.
fsbmaniac Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά σε χώρες με αναπτυξη όχι εδώ που δεν ξέρουμε τι ξημερώνει. Πρωτη φορά βλέπω επενδύσεις να παγώνουν λόγω εκλογών. Λένε και αυτά τα καραγκιοζηλικια περί δραχμής... Και θέλουμε και ftth ... Είμαστε βαλκάνιοι γύφτοι ντυμένοι στυλατα αυτό ειμαστε 3
agerakel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 και εγω εχω 24mps αλλά 2,1 μετρημένη... πιο slow i die.
kyanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Με συγχωρείτε! Είμαι κλειδωμένος κάτι χρόνια στα 16,5 Mbps και το μεγαλύτερο κατέβασμα που είχα ποτέ μου ήταν στα 1,8 Mb/s. Είμαι υπερευχαριστημένος διότι μέχρι στιγμής έχω περάσει από όλες τις γραμμές που πρόσφερε το ADSL (384 kbps, 2Mbps, 6mbps, 24mbps) και δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις. Να σημειώσω πως ποτέ δεν πήρα την εταιρεία να της πω να μου χαμηλώσει το 11 db που έχω να μου το κάνει 9 db μόνο και μόνο για να κερδίσω 1mbps και πολλές αποσυνδέσεις!!!
Eru Iluvatar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά σε χώρες με αναπτυξη όχι εδώ που δεν ξέρουμε τι ξημερώνει. Πρωτη φορά βλέπω επενδύσεις να παγώνουν λόγω εκλογών. Λένε και αυτά τα καραγκιοζηλικια περί δραχμής... Και θέλουμε και ftth ... Είμαστε βαλκάνιοι γύφτοι ντυμένοι στυλατα αυτό ειμαστε Μα δεν ανήκωμε εις την Δύσην, είμεθα Βαλκάνιος λαός τσιφτετελλήνων(στην πλειονότητα) ---θέλω να πω ότι η επίδραση της Ανατολής είναι ακόμα πολύ μεγάλη---που και μόνο ο τρόπος σκέψης καταστρέφει κάθε είδους ανάπτυξη.
georgepppo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ ρε παιδιά μια σύνδεση θέλω να μην πέφτει 5-6 φορές την ημέρα.. και ας ειναι "απλα" 50αρα. έχει να κάνει με τις γραμμές του σπιτιού σου πιο πολύ,εγώ είχα ontelecoms στην ηλιούπολη και έπεφτε κάθε μισή ώρα και τους είχα σουρει πολλά βρισίδια αλλά όταν πήγα στο ελληνικό έφτιαξε ως δια μαγείας.
kifinas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που παίρνουμε ανακοινώσεις για παγκόσμιες πρωτιές και τις συγκρίνουμε με την πραγματικότητα της "ψαρωκώστενας" μας έχει πολύ γέλιο. Τουλάχιστον κάνουμε δωρεάν ψυχοθεραπεία.
lelos84 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αχαριστα πλασματα.Με τετοια αναπτυξη με δωρεαν wifi με δουλεια για ολους και ασχοληστε με αμερικανιες;Ντροπη σας ρε.χαχαχαχα Sent from my iPhone using Insomnia
SteelLord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 εγω που κατεβαζω με 100 kb μια χαρα ειμαι
mobilakis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 My speed Sent from my iPhone using Insomnia
VanJ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Τι την θέλουν τόση ταχύτητα εκεί στην αμερική; Για να κατεβάζουν το Linux; Ή τα τραγούδια που αγοράζουν από το iTunes; Όσο νόμιμο streaming και να κάνεις (ακόμα και σε 1080p) αρκεί μια σωστή σύνδεση στα 24mbps. Εδώ στη Θεσσαλονίκη πάντως η καλωδιακή έχει 33 ευρώ τα 40mbps εγγυημένα, και 73 ευρώ τα 120mbps. Χωρίς συμβόλαια και πρόστιμα διακοπής. Ήταν φτηνότερα πέρσυ αλλά τους ανέβασαν τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα