Προς το περιεχόμενο

Ipod nano 3g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Ψαχνω εδω και πολυ καιρο ακουστικα με remote control(που να δουλευει) για το ipod nano 3g ..εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα..
Το μονο που υπαρχει σε remote  control ειναι το Apple Radio Remote..

http://www.ipodtotal.com/imagenes/ipod-radio-remote/ipod-radio-remote-nano2.jpg

Δεν συνδεεται μεσω των ακουστικων αλλα μεσω της θυρας του φορτιστη του ipod ..
Το iPod Radio Remote εχει ενσωματομενο και δεκτη ραδιοφωνου αναγκαιο για να λειτουργησει το ραδιοφωνο σε ορισμενα iPods..
μεσω του remote control μπορεις να χειριστεις το ραδιοφωνο καθως και τη μουσικη που ακους (Play/pause, Volume .. Next/Previous κτλ)
Δυστηχως δεν νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο Remote Control για ipod (τουλαχιστον για το nano 3rd που εχω και εγω..)
και το iPod Radio Remote δεν νομιζω να ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα και θα πρεπει να το παραγγειλεις απο εξω (Ebay κτλ)
Ελπιζω να βοηθησα... :)

Δημοσ.

Καλησπερα..

Το μονο που υπαρχει σε remote  control ειναι το Apple Radio Remote..

http://www.ipodtotal.com/imagenes/ipod-radio-remote/ipod-radio-remote-nano2.jpg

Δεν συνδεεται μεσω των ακουστικων αλλα μεσω της θυρας του φορτιστη του ipod ..

Το iPod Radio Remote εχει ενσωματομενο και δεκτη ραδιοφωνου αναγκαιο για να λειτουργησει το ραδιοφωνο σε ορισμενα iPods..

μεσω του remote control μπορεις να χειριστεις το ραδιοφωνο καθως και τη μουσικη που ακους (Play/pause, Volume .. Next/Previous κτλ)

Δυστηχως δεν νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο Remote Control για ipod (τουλαχιστον για το nano 3rd που εχω και εγω..)

και το iPod Radio Remote δεν νομιζω να ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα και θα πρεπει να το παραγγειλεις απο εξω (Ebay κτλ)

Ελπιζω να βοηθησα... :)

Ω επιτελους!! Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...