Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και το μηχανημα εχει γινει αρχαιο πλεον θελω να του δωσω ενα σκουντιγμα μπας και ανασανει λιγο.
καταφερα να περασω windows 7 ultimate 64bit και λεω καταφερα γιατι εχει ολοκληρο θεμα αυτο το toshiba που αναθεμα τι εχουν κανει μεσα του. ειναι χιλιο κλειδομενο εχει αλλα bios που δεν τα εχω ξαναδει που προφανως ειναι της toshiba και εχει μονο raid και jbod και γενικα πολυ λιγα να κανεις απο εκει.
βρηκα τελικα τον τροπο και λειτουργουν ολα και drivers και τα παντα αλλα σερνεται! πριμενω να ερθει ενας ssd 120gb και ενας hdd στις 7200 με 32 cache και 2x2gb 667 (κανονικα εχει 2 σκληρους 200αριδες στις 4200 στροφες και 1x1gb 553). το θεμα μου ειναι το τριμ του ssd σε raid απο οτι διαβασα δεν θα δουλευει... σε jbod ομως? δεν εχει το ριμαδι ουτε ρυθμιση για ενεργοποιηση η απενεργοποιηση. τι να του κανω ωστε να δουλευει σωστα ο ssd ωστε στον καιρο να μη μασαει? ειναι sata 2 το λαπτοπ αλλα θα εχει μεγαλες διαφορες ο ssd και με 4gb ram. τα φωτα σας παρακαλω!!! :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Το jbod δεν ξέρω τι είναι αλλα μην σε αγχώνει αυτο ετσι και αλλιώς με τον ssd θα δείς μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον μηχανικό και ας ειναι sata 2 , κατσε να έρθει με τον καλό και θα το δούμε

Δημοσ.

το τριμ ειναι που με νοιαζει στον ssd. χωρις ενεργοποιημενο το τριμ σιγα σιγα θα πεφτει η ταχυτητα με αποτελεσμα να σερνετε παλι :unsure: :fear:  λογικα αυτιο θα τα εχω τα πραγμρατα...

Δημοσ.

παιδια τα πηρα τα πραγματα. τι να κανω τελικα με το τριμ? πως θα το κανω να δουλεψει ειτε σε RAID ειτε σε JBOD? τα bios δεν εχουν καποια επιλογη. καποιο προγραμμα η οτιδηποτε δεν υπαρχει για να το ενεργοποιησω? μη τον πηρα τζαμπα τον ssd :( χωρις το τριμ μετα απο καιρο θα σερνεται. :shock: :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...