Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε.

Λοιπόν έχω ένα usb stick (corsair flash voyager 8gb) το οποιο μάλλον μας άφησε χρόνους...Το είχα βάλει χθες στον εκτυπωτή για να εκτυπώσω κάποια έγγραφα και μετά από λίγη ώρα (αφού το είχα αφήσει πάνω στον ανοιχτό εκτυπωτή) που πήγα να το βγάλω είχε ζεσταθεί αρκετα.

Δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό αλλά μόλις το συνεδεσα στον υπολογιστή είδα ότι δεν το αναγνωριζε(το ίδιο και στο κινητό & το ταμπλετ). Το άνοιξα για να δω σημάδια που υποδηλώνουν ότι κάηκε αλλά δεν παρατήρησα κάτι. Ευτυχώς δεν έχασα τίποτα σημαντικό. Λέτε να κάηκε;

ps: Βρήκα και την αφορμή να αγοράσω καινούριο γιατί δεν με κάλυπταν τα 8gb. Πήρα λοιπόν ένα turbox 16gb που έχει και θύρα micro usb πάνω. Το συστήνω και σε άλλους, θα σας ξελασπώσει όταν το χρειαστείτε για το κινητό σας και δεν έχετε μαζί otg adaptor.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι turbo-x ρε μαν :cry:

ποσο ειχε;

16 ειπες, αρα αυτο πηρες http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/usb-flash/Turbo-X-Usb-for-Smartphones-Tablets-16GB-GW-0340-16GB.htm

με 3-4 ευρω παραπανω επαιρνες 32gb.

τωρα για το ποσο χρήσιμο μπορει να ειναι οτι εχει micro usb Θυρα  βυσμα πανω του, σε αρκετες περιπτώσεις πιο πολυ δύσχρηστο θα μου ηταν εμενα επιδη δεν θα ειχε την ευελιξία του καλωδίου.

δεν ειναι καλα αυτα τα turbo-x, ελεγα και σε εναν φιλο να μην παρει ποντίκι απο αυτους και δεν με ακουγε, τωρα κλαίει τα λεφτα του. μην βαζεις σημαντικα αρχεια παντος, δεν ειναι safe εκει μεσα.

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 2
Δημοσ.

γιατι turbo-x ρε μαν :cry:

ποσο ειχε;

16 ειπες, αρα αυτο πηρες http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/usb-flash/Turbo-X-Usb-for-Smartphones-Tablets-16GB-GW-0340-16GB.htm

με 3-4 ευρω παραπανω επαιρνες 32gb.

τωρα για το ποσο χρήσιμο μπορει να ειναι οτι εχει micro usb Θυρα πανω του, σε αρκετες περιπτώσεις πιο πολυ δύσχρηστο θα μου ηταν εμενα επιδη δεν θα ειχε την ευελιξία του καλωδίου.

δεν ειναι καλα αυτα τα turbo-x, ελεγα και σε εναν φιλο να μην παρει ποντίκι απο αυτους και δεν με ακουγε, τωρα κλαίει τα λεφτα του. μην βαζεις σημαντικα αρχεια παντος, δεν ειναι safe εκει μεσα.

Το ξέρω ότι δεν είναι και τα καλύτερα προϊόντα τα turbox τα οποία σε μεγάλο βαθμό(έναντι στον ανταγωνισμό) βγαίνουν προβληματικά. Εγώ προσωπικά πρώτη φορά αγοράζω turbox και από γνωστούς μου που έχουν αγοράσει στικακια δεν έχω ακούσει παράπονα. Φυσικά και δεν το πήρα για backup, αλλά για μεταφορά κάποιων αρχείων.

Μήπως έχεις και καμιά ιδέα επί του θέματος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...